ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Υπεράσπιση της πλουτοκρατίας είναι Αριστερά Πολιτική ;

Συντονισμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού των λαϊκών στρωμάτων επιχειρείται από τη πλευρά κυβερνητικών στελεχών τα οποία προασπίζονται την αδειοδότηση της οικονομικής ελίτ.

Η λαϊκή απαίτηση για πάταξη της διαπλοκής των ολιγαρχών, για πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη, εξανεμίζονται μπροστά στα επιχειρήματα είσπραξης εσόδων από τις γνωστές οικογένειες, οι οποίες σημειωτέων επί 26 χρόνια λειτουργούν το σύνολο από εθνικές και τοπικές ραδιοτηλεοράσεις στο Ν.Αττικής.

Τα αντισυνταγματικά μέτρα που ψηφίζει το κυβερνητικό σχήμα ξεθεμελιώνουν κάθε συνταγματικό δικαίωμα της πλειονότητας και για πολλοστή φορά δημιουργούνται προνομιούχοι.

Αν πράγματι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα του λαού, οφείλουν να θεσπίσουν νόμο για το σύνολο, και με πλήρη Συνταγματική κάλυψη.

Η υπεράσπιση των μέτρων υπέρ της πλουτοκρατίας στέλνει στο απόσπασμα τα λαϊκά δικαιώματα, το Ελληνικό Σύνταγμα, τη Δημοκρατία, και την Δικαιοσύνη, διαμορφώνοντας όρους υπέρ ολιγοπωλίων και μονοπωλίων, ενώ  καταδικάζουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αλλά, βέβαια, οι σύντροφοι που επί ενάμιση χρόνο διαβιούν στη χλιδή, με παχυλούς μισθούς και αποζημιώσεις, θα κλείσουν τα μάτια για τους δικούς τους λόγους, και θα παρέχουν παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα  σπέρνουν ειδήσεις σε συστημικά, αστικά, και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, για τον ανθρωπισμό τους, για την προστασία των χαμηλών εισοδημάτων, κ.α., και στον αντίποδα θα επικαλούνται τις υγιείς τους προθέσεις, όμως η πραγματικότητα δεν πρόκειται να αλλοιωθεί.

Συγκεκριμένα: Το 1987 κάναμε μια επένδυση ανάλογη όσων έκαναν οι εφοπλιστές, πολυεπιχειρηματίες, και μεγαλοεκδότες, καταθέτοντας αιτήσεις - παράβολα, αγοράζοντας εξοπλισμούς, πληρώνοντας λειτουργικά έξοδα, και όσα συνεπάγονται μιας λειτουργίας Ρ/Σ, όμως, δεν είχαμε προσβάσεις σε πολιτικό επίπεδο, και όπως γνωρίζετε τις ''άδειες'' λειτουργίας τις παρείχαν πολιτικοί και κόμματα. 

Στη συνέχεια, και με βασικό δεδομένο ό, τι οι ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξασφάλισαν ''άδειες'', και βεβαιώσεις λειτουργίας, εμάς μας στοχοποίησαν διότι αξιώναμε νομιμότητα και μας έκαναν σειρά από διώξεις και κατασχέσεις.

Υπάρχει κάποιος από εσάς στους κόλπους της  αριστεράς ο οποίος δεν γνωρίζει το πελατειακό σύστημα, και τις πολιτικές υπέρ των γνωριζόντων από τη πλευρά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;

Όταν κάποιοι μας αναφέρετε διαφανείς διαδικασίες από μηδενική βάση, μπορείτε να χαρακτηρίζεστε δίκαιοι και σωστοί ;

Λειτουργήσαμε εμείς σύννομα από το 1987 μέχρι και σήμερα όπως λειτουργούσαν οι ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;

Αποκομίζαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια ;

Η Αριστερά επικεντρώνει αποκλειστικά στο χρήμα και στο κεφάλαιο και στο ποιος θα παρέχει τα περισσότερα ;

Μπορεί να χαρακτηρίζεται Αριστερά ένα κόμμα το οποίο διαμορφώνει κοινωνικές ανισότητες και αδικίες ;

Όσοι από εσάς δηλώνετε Αριστερά, και Αριστεροί, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις πολιτικές που εφαρμόζονται σήμερα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Υπεράσπιση της πλουτοκρατίας είναι Αριστερά Πολιτική ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">