ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άθλιες οι συνθήκες της δημοσιογραφίας στη χώρα μας

Οι συνθήκες και το επίπεδο της δημοσιογραφίας πράγματι χτυπάνε κόκκινο, όταν γνωρίζουμε πόσα χρόνια εξυπηρετείται η διαπλοκή ελαχίστων στο τόπο μας,  ώστε να ασκεί με το χειρότερο τρόπο την υποτιθέμενη ενημέρωση.

Πρόσφατο άρθρο, το οποίο αναφέρεται στο Ελληνικό, και συγκεκριμένα στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, καθώς τόσο στα γήπεδα του χόκεϊ και του μπέιζμπολ, και στην αίθουσα αφίξεων, στο χώρο φιλοξενίας που βρίσκονται οι 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες, χαρακτηρίζει τις συνθήκες άθλιες.

Αναμφίβολα, όσοι διαπιστώνουν άθλιες συνθήκες, οφείλουν να συνδράμουν ώστε να μην υφίστανται οι φερόμενες άθλιες συνθήκες, ενώ εμείς γνωρίζουμε ό, τι οι εν λόγω ζουν σε πολυτελείς μεζονέτες στο πανόραμα Βούλας, εργάζονται κυρίως σε διαπλεκόμενα, συντηρούν την ξενοφοβία, και ένα κλίμα τρομοκράτησης, αντί να γίνονται αρωγοί.

Τι περίμεναν οι νεόπλουτοι - νεόπλουτες υπάλληλοι των αντισυνταγματικών διαπλεκόμενων, να παρασχεθούν βίλες και μεζονέτες όπως τις δικές τους στους πρόσφυγες και μετανάστες ;

Αλήθεια, οι κύριοι και κυρίες που κάνουν αναφορά σε άθλιες συνθήκες, γνωρίζουν που διέμεναν και σε ποιες συνθήκες οι πρόσφυγες και μετανάστες πριν έρθουν στη χώρα μας ;

Oι κύριοι και κυρίες που αναφέρουν τις άθλιες συνθήκες, δεν ευαισθητοποιούνται, καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσουν και  τους δισεκατομμυριούχους εργοδότες τους, ώστε να συνδράμουν βοηθώντας και αποφορτίζοντας την κατάσταση ; 

Επιτέλους, μας μιλούν για ενημέρωση όσοι κατακρεουργούν επί δεκαετίες τον πολιτισμό και τη δημοκρατία στο τόπο μας ; Μήπως δεν έχουν δοκιμαστεί συνολικά, και μήπως δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται ;

Η ενημέρωση που εξυπηρετεί επί δεκαετίες την κλεπτοκρατία, το σύστημα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, την αντισυνταγματικότητα, τα συμφέροντα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα οποία λήστεψαν το τόπο μας, χωρίς να υφίσταται πραγματική ενημέρωση, είναι ενημέρωση ; 

Δεν θυμόμαστε πότε υπήρξε πραγματική ενημέρωση από τη πλευρά όλων αυτών που εξυπηρετούν πάντα το σύστημα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής αντί του κοινωνικού συνόλου.

Εσείς συγκεκριμένα, θυμάστε πότε και πως ασχολήθηκαν με όσα έχουν ισχύσει στο τόπο μας κατά Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών ; Δεν υπάρχει ενδεχόμενο, διότι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι υπηρετούσαν και τι εξυπηρετούν τόσα χρόνια, και ποιες είναι οι επιδιώξεις τους.

Μολονότι γνωρίζουμε την πραγματικότητα, οι συνθήκες της δημοσιογραφίας στη χώρα μας είναι άθλιες, κατώτατης στάθμης, και για το συγκεκριμένο καθεστώς φέρουν την ευθύνη τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία ασκούσαν επί δεκαετίες την διακυβέρνηση της χώρας, διαμορφώνοντας κάκιστες νοοτροπίες.

Οδήγησαν έναν αμαθή λαό να κατευθύνεται κατά το δοκούν, να πλάθεται και να χειραφετείτε για τα συμφέροντα μιας ελίτ, και συγκεκριμένα της κλεπτοκρατίας, να ισοπεδώνει αξίες, ιδανικά, σύνταγμα, πολίτευμα, δικαιώματα, και τελικά να γίνεται υποχείριο των βλέψεων και των προσδοκιών τους. 

Ο μέσος νεοέλληνας - νεοελληνίδα, έχει μετασχηματιστεί σε κάτι ανάλογο με δαύτους, και ανταποκρινόμενος στα θέλω τους, υπέπεσε στο κατώτατο επίπεδο σύμπραξης και αποδοχής να ληστεύονται ο τόπος, το πολίτευμα, τα δικαιώματα, οι αξίες, τα ιδανικά, αρκεί να γεμίζουν τον προσωπικό τους ντορβά, ταγάρι, τσάντα, πορτοφόλι, με τα προϊόντα ληστείας της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και να αποκομίζουν οτιδήποτε ως κοινά κλεφτρόνια.  

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το ακούς καθημερινά τα ίδια και τα ίδια από την πλειονότητα, και αυτή η πλειονότητα να αρκείται σε ημίμετρα και να μην συμπράττει ώστε να υπάρξουν καθοριστικής σημασίας αλλαγές.

Δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει διάθεση ώστε να υπάρξουν σαφείς αλλαγές, ειδικά στο τόπο μας που είναι τα Νοτιοανατολικά προάστια. Η βασική διαπίστωση έγινε από όσους είχαν ζητούμενο να ανατραπεί ο παλαιοκομματισμός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και σήμερα βλέπουμε να μην προτίθενται να υπάρξουν σαφείς αλλαγές για το τόπο μας.

Ότι διαμόρφωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και η πολιτικοοικονομική διαπλοκή, μάλλον αρέσει σήμερα σε όσους βρέθηκαν σε θεσμικά πόστα, και σαφώς αν αρέσκονται ιδιαίτερα θα πέσει βίαια το επιστέγασμα και οι τίτλοι του τέλους.


* Εμείς σήμερα δεν κάνουμε ενημέρωση με πολλές και ποικίλες ειδήσεις, ούτε αποσκοπούμε στην αναγνωσιμότητα, τονίζουμε τι απαιτείται στο τόπο μας έπειτα από 26 χρόνια πολιτικοοικονομικής Διαπλοκής, και της υπέρμετρα ενδυνάμωσης δια της προβολής συγκεκριμένων συμφερόντων. 

Αν κυβέρνηση και στελέχη αδυνατούν να ανταποκριθούν στην διαμόρφωση όσων αντισταθμίζουν όσα διαμορφώθηκαν επί 26 χρόνια, σε εύλογο διάστημα θα κάνουν διαπιστώσεις, και θα μπουν σε φάση περισυλλογής, όμως, τότε θα είναι πολύ αργά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άθλιες οι συνθήκες της δημοσιογραφίας στη χώρα μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">