ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιδόματα και παροχές 300 και 500 ευρώ



Παράταση σε Κάρτα Σίτισης, επίδομα ενοικίου, και δωρεάν ρεύμα

Την παράταση έως τα τέλη Ιουνίου, για τα προγράμματα παροχής βοήθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης κατέθεσε με τροπολογία το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με το νόμο παρατείνεται μια τετραμηνία η περίοδος παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος, και κατά τρεις μήνες η περίοδος χορήγησης της επιδότησης κάρτας σίτισης και ενοικίου.

Έκτακτο επίδομα σε ανέργους Δημοσιογράφους - Ύψους 300 ευρώ

Στα άνεργα και τα σε επίσχεση μέλη της Ενώσεως δημοσιογράφων ενόψει των εορτών του Πάσχα θα παρέχει Έκτακτο επίδομα η ΕΣΗΕΑ, που τους καλεί να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους .

Το Έκτακτο επίδομα δεν το δικαιούνται όσοι είναι είναι περισσότερο από πέντε (5) χρόνια άνεργοι.

Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται στα 300 ευρώ και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί.

Οικογενειακό επίδομα 2016 500 ευρώ από τον ΟΓΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΟΓΑ για την καταβολή της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, για το 2016.

Την Παρασκευή, 22 Απριλίου θα καταβληθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους περσινούς δικαιούχους.

Περίπου 700.000 δικαιούχοι, χωρίς να κάνουν Α21, θα λάβουν την προκαταβολή, ενώ θα κληθούν να κάνουν νέο Α21 μαζί με τις δηλώσεις, όταν αυτές ανοίξουν.

Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα.

Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις το χρόνο.

Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών, εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιδόματα και παροχές 300 και 500 ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">