ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μήνυση Σαμαρά κατά της Όλγας Γεροβασίλη

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε πριν από λίγο ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για εμπλοκή του πεθερού του αδερφού του κ. Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της λίστας Λαγκάρντ, βρίσκεται ένας νέος φάκελος που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας καθώς σε αυτόν φιγουράρουν τα ονόματα των κ. Παγίδα και μελών της οικογενείας του.

Πρόκειται για έναν Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος κατάγεται από τη Μυτιλήνη και είναι συγγενής εξ αγχιστείας με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πεθερό του κ. Αλέξανδρου Σαμαρά, αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, αρχιτέκτονα και (μεταξύ των άλλων) προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολεγίου Αθηνών. 

Ο αδερφός του κ. Αντώνη Σαμαρά έχει παντρευτεί την κόρη του κ. Ιωάννη Παγίδα, Ευτυχία (Ετα για τους κοσμικούς της φίλους) Παγίδα, το όνομα της οποίας επίσης περιλαμβάνεται στον λογαριασμό που βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων που εξετάζουν τη «λίστα Λαγκάρντ».

Υποσημείωση: Βλέπετε πόσο εύκολα ένας δεξιός καταθέτει μηνύσεις, και αναλογιστείτε τι πρέπει να υπάρξει από τη πλευρά μας, με βασικό δεδομένο ό, τι έχουν καταλύσει τη δημοκρατία στο δήμο Γλυφάδας, και διοικούν το δήμο κατά το δοκούν, με γνώμονα τα συμφέροντα κομματικών, παραταξιακών, διαπλοκής, και λοιπών ημέτερων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μήνυση Σαμαρά κατά της Όλγας Γεροβασίλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">