ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευτελισμός μέχρι εξευτελισμού

Στο παρελθόν υπήρχαν Άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξεως, τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κοινωνίας, ενώ σήμερα, και ειδικά έπειτα από 42 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, όπως και των κομμάτων της υποτιθέμενα δημοκρατίας, η ανθρωπότητα στη χώρα μας έχει υποστεί ένα ευτελισμό μέχρι του σημείου καθολικότητας εξευτελισμού.

Ζήσαμε σε εποχές που υπήρχαν άνθρωποι στη πολιτική με αξιοπρέπεια, ήθος, φιλότιμο, μπέσα, ειλικρίνεια, και το ανάλογο ίσχυε και σε επίπεδο κοινωνίας, και είμαστε συνολικά μάρτυρες της νεοελληνικής κοινωνίας, η οποία μέσα σε λίγες δεκαετίες έχει οδηγηθεί σε πλήρη ευτελισμό, τόσο των αξιών όσο και των ιδανικών.

Ουσιαστικά ο νεοφιλελευθερισμός και οι φερόμενοι εκσυγχρονιστές πέτυχαν σε ελάχιστο χρόνο να οδηγήσουν συνολικά ένα λαό να γίνει οπαδός της απάτης, της ψευτιάς, της ανηθικότητας, και να στερείτε πλήρως του βασικού στοιχείου το οποίο χαρακτήριζε τον Ελληνικό λαό.

Προκαλούν λύπη στη χώρα μας τόσο οι δεξιοί, όσο και οι αριστεροί, οι οποίοι έχουν ενοποιηθεί σε ανάλογου χαρακτήρα ενέργειες, και πρακτικές, εκμαυλίζοντας τόσο την Ελληνική κοινωνία όσο και το Πολίτευμα.

Πράγματι σήμερα στο τόπο μας δεν υπάρχουν αρκετοί Άνθρωποι, υπάρχουν αποκλειστικά ανθρωπάκια κατώτατου κύρους, τα οποία έχουν υιοθετήσει το σύνολο από τα αρνητικά στοιχεία που διαμόρφωσαν τα κόμματα παλαιοκομματισμού και οι απατεώνες της πολιτικής.

Να σας θυμίσω ό, τι επί εποχής χούντας υπήρχε δεδομένος ο αντικομμουνισμός και το μίσος για τους αριστερούς, και όπως γνωρίζετε έχουν περάσει πολλές δεκαετίες, όμως στο δήμο Γλυφάδας υπάρχουν ακόμα και σήμερα τα κατάλοιπα της χούντας. 

Πρέπει να έχετε μια ηθική ανάταση ως Έλληνες και Ελληνίδες όσοι και όσες επιλέξατε να στηρίξετε σε πολιτικό επίπεδο οικτρούς ψεύτες, καπήλους, και διαμορφωτές των αρνητικών παθογενειών του παρελθόντος, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας.

Αλήθεια όσοι και όσες γαλουχηθήκατε στα δεδομένα της απάτης των κομμάτων και των πολιτικών 42 ετών, τα οποία επικαλέστηκαν την πρόοδο, την δημοκρατία, την ανάπτυξη, και ειδικότερα την αμέριστη υποστήριξη τους από τους θεσμικούς ρόλους των πολιτών - δημοτών, κ.α., έχετε άποψη, η κρύβεστε και από τον ίδιο σας τον εαυτό ;

Έχετε άποψη για τον πολιτικό νάνο της τοπικής μας κοινωνίας ;


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


* Για την ορθότερη δική σας κρίση σας παραπέμπουμε στον ακόλουθο σύνδεσμο 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευτελισμός μέχρι εξευτελισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">