ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μας φλόμωσαν στη καταλληλότητα και την εκπροσώπηση !

Όσοι αξίωναν την είσοδό τους στο δήμο μας ''φλόμωσαν'' στη καταλληλότητα και την εκπροσώπηση ! 

Η διάβρωση των πολιτικών ηθών δεν αποτελεί πλέον κοινό μυστικό, δεδομένου ό, τι καθημερινά βοούν κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, site, και sosial media, όμως ειδικά στο δικό μας τόπο, στη Γλυφάδα, η διάβρωση αποκτά διαφορετικές διαστάσεις και οδηγείται και στο σημείο της ανηθικότητας και της απανθρωπιάς.( Ειδικά όταν πληρώνονται με μαύρα από την σημερινή διοίκηση πρώην παιδεραστές οι οποίοι δηλώνουν ''εκδότες'' ώστε να σπιλώνουν και να υβρίζουν τους δημότες με αποδεδειγμένη δράση δεκαετιών )

Στο δήμο Γλυφάδας δεν έχουμε αποκλειστικά ψεύτες, και καπήλους της πολιτικής, ούτε επιτήδειους οι οποίοι επιθυμούσαν τον εύκολο πλουτισμό από τα χρήματα των πολλών, παράλληλα έχουμε και αποδεδειγμένα άτομα χωρίς συνείδηση, και πλήρους ακατάλληλους για θεσμικές θέσεις.

Αρκετοί και αρκετές από εσάς, οι οποίοι/ες μας επιλέγετε κάποιες φορές, γνωρίζετε πόσα χρόνια  ( δεκαετίες ) είχαμε υψώσει τη σημαία κατά του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής, της απάτης, της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, και των ρουσφετιών. Οι τοποθετήσεις μας υπήρχαν πάντα δημόσια.

Όταν και όπου υπάρχουν πολλοί/ες, οι οποίοι γνωρίζουν τις δεκαετίες συγκεκριμένων τοποθετήσεων από τη πλευρά μας, όπως και όσα ίσχυσαν τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ό, τι είναι πολύ εύκολο να κρίνουν όσα διαμορφώθηκαν, όπως και τα άτομα τα οποία διαμόρφωσαν ατιμίες σε πολιτικό επίπεδο.

Προσωπικά ποτέ δεν με ενδιέφερε τι ασπάζεται το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, και σε ποιο βαθμό έχει οδηγηθεί η διάβρωση των ηθών, δεδομένου ό, τι συνολικά γνωρίζουμε τον επηρεασμό που δέχεται ένα κοινωνικό σύνολο έχοντας πολλές και πανομοιότυπες προσλαμβάνουσες.

Είναι λογικό, φυσικό και επόμενο, σε αστικές κοινωνίες, πόλεις και συνοικίες, να διαμορφώνονται όροι εμπάθειας, ζήλιας, φθόνου, κακίας, και πολλών ακόμα παραγόντων, διότι ενυπάρχουν είτε χιλιάδες, είτε εκατομμύρια άνθρωποι, όπως και πολιτικές αντιπαλότητες.

Οι άνθρωποι διαχρονικά είναι επιρρεπείς σε παθογένειες, όμως, είναι κάτι διαφορετικό οι παθογένειες που μπορεί να διαμορφωθούν, από τα χαρακτηριστικά των πραγματικά κακών ανθρώπων, με ιδιαίτερο μίσος κατά της εντιμότητας, της ευθύτητας, της αξιοκρατίας, της πραγματικής δημοκρατίας, και πάρα πολλών ακόμα.

Ειδικά στη δική μας Πόλη, μεταξύ χιλιάδων καθημερινών ανθρώπων, θα μπορούσα να πω με καλά χαρακτηριστικά, υπάρχουν και τα ανήθικα στοιχεία.

Το οξύμωρο είναι ό, τι τα ανήθικα στοιχεία φορώντας μάσκες, εμφανίστηκαν στο κοινωνικό σύνολο ως κατάλληλοι για τους θεσμούς, και για την πολιτική, και πολλά ακόμα, και όπως γνωρίζετε μας εξαπατούν.

Δυστυχώς το κοινωνικό σύνολο απασχολημένο και απορροφημένο από τα προσωπικά του ζητήματα, προβλήματα, κ.α., ποτέ δεν δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε όσους εκλέγει, και συνήθως οι περισσότεροι επηρεασμένοι από παρουσιάσεις, φιέστες, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, δηλώσεις, κ.α., πέφτουν στη παγίδα της ακαταλληλότητας των επιτήδειων με έλλειμμα ήθους, οι οποίοι φαινομενικά σχηματίζουν την εντύπωση καλών και κατάλληλων για θεσμικό ρόλο, όμως αυταπόδεικτα η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική .

Δεν πειράζει που συνολικά κάνουμε λάθη, και ειδικότερα σε εκτιμήσεις, ούτε ενοχλεί ιδιαίτερα η κακία ορισμένων πολιτικών μας, διότι κάθε εμπειρία και σε καλό, και χρήσιμο εργαλείο για το αύριο όλων.

Δώσαμε επανειλημμένα τη δυνατότητα σε αχαρακτήριστα άτομα να εκλέγονται στο τόπο μας, να ζουν με τα χρήματα όλων των κατοίκων, εν λευκώ να διαχειρίζονται τα χρήματα του συνόλου υπέρ ημέτερων και κομματικών τους, και συνολικά τους γνωρίζουμε, τους κρίνουμε, και δεν τους συγχωρούμε την εγκληματική τους διπροσωπία, διότι εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ ανέντιμοι, και ποτέ δεν έχουμε εκβιάσει κανένα, άρα στον κατάλληλο χρόνο έρχεται η θεία δικαιοσύνη.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται αποκλειστικά ως φάρσα, και σήμερα συνολικά γνωρίζουμε τι πρέπει να αποφύγουμε για το αύριο του τόπου μας. Πρέπει να αποφύγουμε τους πλεονέκτες, τους διπρόσωπους, όσους μας εξαπάτησαν, και όσους γνωρίζουμε ό, τι δημόσια υποσχέθηκαν πολλά, και στη συνέχεια έπραξαν λίγα, και ακριβώς τα αντίθετα, και σε κάποιες περιπτώσεις όπως τη δική μας απολύτως τίποτα, έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις, και δεκαετίες ανιδιοτελούς και δημόσιας προσφοράς στη πόλη μας, και στους συμπολίτες μας. Δεν ξεχνάμε. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com      
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μας φλόμωσαν στη καταλληλότητα και την εκπροσώπηση ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">