ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Oυδεμία συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με το «Blue Money Show»

Η Περιφέρεια Αττικής με δελτίο τύπου αποσαφηνίζει ό, τι δεν είχε ουδεμία συνεργασία με το «Blue Money Show», πάντως, η Περιφέρεια Αττικής  είχε άμεση σχέση με την παραχώρηση των Αστεριών σε ιδιώτη, και τουλάχιστον για εμάς που πληρώσαμε το μάρμαρο προασπιζόμενοι την Αριστερά διαπιστώνουμε χαρακτηριστικά το διφορούμενο χαρακτήρα των εκλεγμένων στη Περιφέρεια.

Μέχρι στιγμής, και με συγκεκριμένη καταχώρηση στην κεντρική μας σελίδα, δεν γνωρίζουμε έστω και ίχνος διαμόρφωσης πολιτικών για ζήτημα το οποίο έχει τεθεί στο δήμο Γλυφάδας, υπό μορφή Αιτήσεων, και παράλληλα έχει γίνει γνωστό και στην Περιφέρεια Αττικής.  

Πέρασαν περίπου δυο χρόνια από την ημέρα που υπήρξε αλλαγή της περιφερειακής αρχής, και  για εμάς δεν έχει υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή, δεδομένου ό, τι δεν γνωρίζουμε έστω και ίχνος χάραξης πολιτικών για όσους είχαν πληγεί οικονομικά επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η υπόσχεση από τη πλευρά των σημερινών περιφερειακών ήταν αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια, και εμείς δεν το έχουμε διαπιστώσει στα δυο χρόνια νέας περιφερειακής αρχής, όπως δεν γνωρίζουμε έστω και ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορούσε να αποκαταστήσει την τοπική μας δημοκρατία, με αμεσότητα, μαζικότητα, και τους πολίτες - δημότες στο προσκήνιο αντί των συμφερόντων της διαπλοκής. 

Το δελτίο τύπου   

Η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει ότι οι διοργανωτές του Φόρουμ με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα» που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Blue Money Show», χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί της, ανέφεραν πως αυτό λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με τους διοργανωτές, αποκαταστάθηκε η αλήθεια στα επόμενα Δελτία Τύπου. Η διευκρίνιση αυτή καθίσταται αναγκαία προς άρση των όποιων παρεξηγήσεων μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω της αυθαίρετης και εσφαλμένης ενημέρωσης από την πλευρά των διοργανωτών του Φόρουμ.

Τέλος, επειδή ορισμένα δημοσιεύματα στον Τύπο ή/και ανακοινώσεις αυτοδιοικητικών παρατάξεων εξακολουθούν να αναπαράγουν την ανακρίβεια , υπογραμμίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδεμία συνεργασία υπήρξε μεταξύ της Περιφέρειας και των διοργανωτών της ημερίδας. Όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο αναπαρήγαγαν την ανακριβή είδηση περί συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, παρακαλούνται να προβούν στην αποκατάσταση της αλήθειας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Oυδεμία συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με το «Blue Money Show» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">