ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γ.Σ.Γλυφάδας ζωντάνεψε το εγκαταλελειμμένο στάδιο στίβου της Πάρνηθας

O ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ  ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ  ΠΑΡΝΗΘΑΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ.

Τήν  Μ. Δευτέρα (98) αθλητές, αθλήτριες, της ακαδημίας και  της αγωνιστικής ομαδος του Γ Σ Γλυφάδας , ανέβηκαν στην Πάρνηθα  και προπονήθηκαν σε υψόμετρο 1048μ. , στο   πανέμορφο  αλλά εγκαταλελειμμένο  απο χρόνια , στάδιο Στίβου.  Μετά  την προπόνηση είχε στο καταφύγιο Μπάφι  Τσάϊ τυρόπιτα - σπανακόπιτα και καρυδοόπιτα. 

Υποσημείωση του Γλυφάδα web:  Tο εγκαταλελειμμένο στάδιο στίβου της Πάρνηθας ζωντάνεψε με την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Γ.Σ.Γλυφάδας, όμως ο τοπικός πολιτισμός  με τον Παπανικολάου στον δήμο Γλυφάδας είναι ''νεκρός''. 

''Πότε Βούδας - πότε Κούδας, πότε Ιησούς και Ιούδας'' και επί δεκαετίες στο τόπο μας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στο κομματοκρατούμενο δήμο, υπάρχει σαφές κοινωνικοπολιτικό ζήτημα, και αυταπόδεικτα μηδενική τοπική δημοκρατία και πολιτισμός. Όπου δεν υπάρχει αμεσότητα, και μαζικότητα, ο πολιτισμός και η δημοκρατία είναι περιορισμένου εύρους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γ.Σ.Γλυφάδας ζωντάνεψε το εγκαταλελειμμένο στάδιο στίβου της Πάρνηθας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">