ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Απάτη των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Η φωτογραφική διάταξη υπέρ της διαπλοκής





- Η Απάτη των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 
- Η φωτογραφική διάταξη υπέρ της διαπλοκής 
- Η μέθοδος που ακολούθησαν για την φυσική εξόντωση του αριστερού

Με βασικό δεδομένο ό,τι είμαι ο πρωτεργάτης των FM στο Ν.Αττικής, και με επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Δικαιοσύνης αποδεικνύεται ό,τι λειτούργησα τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' από το 1977, σας παρέχω την φωτογραφική διάταξη από τα κόμματα παλαιοκομματισμού ώστε να πετύχουν την φυσική εξόντωση του αριστερού πρωτεργάτη του χώρου υπηρετώντας τους κομματικούς τους ημέτερους και χρηματοδότες.

Η Φωτογραφική διάταξη κατά του Αριστερού πρωτεργάτη των FM, για την υπηρέτηση των ημέτερων και χρηματοδοτών τους, ώστε να μην παρασχεθεί βεβαίωση λειτουργίας στον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 

Δείτε την απάτη των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και των διορισμένων τους στο ΕΣΡ.


Όπως διαβάσατε στα δικαιολογητικά τα οποία αξίωναν από το ΕΣΡ ώστε να παρασχεθούν βεβαιώσεις νομίμου λειτουργίας, ζητούν: 

1) Tιμολόγια της ΔΕΗ από το 1999 μέχρι και σήμερα.  
2) Tιμολόγια διαφημίσεων από το 1999 μέχρι και σήμερα.  
3) Εκκαθαριστική δήλωση από το 1999 μέχρι και σήμερα.
4)  Πρέπει να προκύπτει ό, τι ο σταθμός λειτουργούσε κατά την 1η Νοεμβρίου του 1999.

Δείτε στη συνέχεια την ημερομηνία κατά την οποία τέλεσαν καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση κατά του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''.



Όπως αντιλαμβάνεστε η συγκεκριμένη δίωξη και κατάσχεση μια εβδομάδα πριν την 1/11/1999, αποσκοπούσε καθαρά στο να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο σύννομης λειτουργίας του τοπικού Ρ/Σ, και να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο να αποκτήσει ο αριστερός πρωτεργάτης του χώρου βεβαίωση νομίμου λειτουργίας.


Πως θα προσκομίζαμε τιμολόγια της ΔΕΗ από το 1999 μέχρι και σήμερα, 
τιμολόγια διαφημίσεων από το 1999 μέχρι και σήμερα, εκκαθαριστική δήλωση από το 1999 μέχρι και σήμερα, και ό, τι ο σταθμός λειτουργούσε κατά την 1η Νοεμβρίου του 1999, αφού είχαν μεθοδεύσει δίωξη - κατάσχεση και το κλείσιμο του σταθμού μια εβδομάδα πριν την 1/11/1999;

Κύριοι της κυβερνήσεως, αν αδυνατείτε να σχηματίσετε ορθή εικόνα του σχεδίου το οποίο κατέστρωσαν κατά του ριζοσπάστη - αριστερού πρωτεργάτη των FM, για όσα μετέδιδε σε καθημερινή βάση κατά των κομμάτων και πολιτικών του παλαιοκομματισμού, δεν δικαιούστε να βρίσκεστε στην διακυβέρνηση της χώρας.

Επιτέλους δικαιώστε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και τους Αριστερούς. 

Αποκαταστήστε άμεσα την δικαιοσύνη και την δημοκρατία στο τόπο μας, και κάντε μας παροχή υπουργικής αποφάσεως ώστε να επαναλειτουργήσουμε σύννομα όπως ήταν η αρχική μας πρόθεση.

Δείτε την απάντηση σε αίτησή μας στους επιλεγμένους του παλαιοκομματισμού που στελέχωναν το ΕΣΡ.



Δείτε την αίτησή μας για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Ρ/Σ, και μπορείτε να κρίνετε αν υπήρξε ολόκληρο καταστρωμένο σχέδιο κατά της αριστεράς, του συντάγματος, της δημοκρατίας, ώστε να βρίσκονται εσαεί στην διακυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικοί του παλαιοκομματισμού οι οποίοι δημιούργησαν την διαπλοκή.



Αναμένουμε άμεσα της δέουσες ενέργειες σας.

Τα έγγραφα, και το σύνολο των αποδεικτικών, ιδιοχείρως θα τα φέρω στο Μαξίμου, και θα τα παραδώσω στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά υπό μορφή Αιτήσεως. 

Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλαν εξ αρχής την αποκατάσταση 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Ο υποφαινόμενος είναι αρχιμουσικός - μαέστρος - συνθέτης, άρα οι συμβάσεις με οργανισμούς πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να καταργηθούν, διότι εμείς θέλουμε να μεταδίδουμε αποκλειστικά τις δικές μας μουσικές συνθέσεις, των συμπολιτών μας, τις παραδοσιακές του τόπου μας, όσων συνθετών διαθέτουν τις συνθέσεις τους χωρίς δικαιώματα ( λ.χ. Θεοδωράκης) και κανενός από το σύνολο όσων μεταδίδουν τα εμπορικά ραδιόφωνα.

Αν ζητούν όλοι οι παπατζήδες πνευματικά δικαιώματα, ο υποφαινόμενος ο οποίος πρωτοστάτησε στα FM ώστε να υπάρξουν όλοι οι υπόλοιποι εν συνεχεία, και παράλληλα μετέδωσε όσα ισχύουν τα τελευταία χρόνια τόσο σε πολιτικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, τι δικαιώματα πρέπει να έχει κύριοι της κυβέρνησης;  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Απάτη των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Η φωτογραφική διάταξη υπέρ της διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">