ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παλαιοκομματικά Ρουσφέτια από το ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία δεν διαθέτει στο ελλιπές οπλοστάσιο της ουσιαστικές λύσεις για τον Ελληνικό λαό, μηχανεύεται την ψήφο στα 16 ώστε να κερδίσει ψηφοφόρους δια μέσω παλαιοκομματικών μεθόδων.

Η ψήφος στα 16 αποσκοπεί καθαρά στην αλίευση ψήφων από την νεολαία, η οποία σε πολλές περιπτώσεις, λόγω της απειρίας, και του νεαρού της ηλικίας, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την προδοσία από την πλευρά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σαφές ότι με βασικό δεδομένο τις ανατροπές σε όλο το φάσμα των εργασιακών σχέσεων, την μείωση του κατώτατου μισθού μέσω της κατάργησης των τριετιών, την αύξηση από 5 σε 10% του ορίου για τις ομαδικές απολύσεις, και την απελευθέρωσή τους, την αλλαγή στον τρόπο κήρυξης απεργιών και την κατάργηση των συνδικαλιστικών προνομίων, καθώς και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήδη χάνει την πλειονότητα των ψηφοφόρων της.

Αν συνυπολογίσουμε τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και την ανεργία την οποία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η ανίκανη κυβέρνηση, σαφέστατα λόγω επιπολαιότητας και πλεονεξίας των ήδη βολεμένων στελεχών με υψηλές αποδοχές, είναι σαφές ότι η πλειονότητα των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απομακρύνεται από αυτά τα κόμματα, άρα χρειάζεται νέο αίμα, και ειδικότερα ευάλωτο στην εξαπάτηση.

Η ψήφος στα 16 αποτελεί κορυφαία τακτική αλίευσις ψήφων από νεοεισερχόμενους - νεοεισερχόμενες, και επιρρεπείς ως πρωτάρες και πρωτάρηδες και πέσουν στην παγίδα των επαγγελματιών της πολιτικής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com



Υ.Γ: Έχετε απόλυτο δίκιο, δεδομένου ότι ο τίτλος θεωρήσατε ότι ήταν παραπλανητικός, όμως δεν είναι, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο ενεργητικό του σειρά από Παλαιοκομματικά Ρουσφέτια σε πλειάδα στελεχών χωρίς καμία αξιοκρατική, και δίκαια μέθοδο. Για πολλοστή φορά οι κολλητοί και τα συμφέροντά τους, και η κοινωνική δικαιοσύνη, και το πραγματικό δίκαιο χωρίς ιδιαίτερη σημασία για τους ''κολλητούς'' !!! 

Πόσοι και πόσες διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια ορθής κρίσης ;;; Προσωπικά συμμερίστηκα την κατάσταση που βρισκόντουσαν αρκετοί/ες και βοήθησα όπως μπορούσα. Ενώ λοιπόν τα δικά τους ζητήματα έπειτα από δυο χρόνια έμμισθων θέσεων επιλύθηκαν, δεν έχουν πράξει από τη δική τους πλευρά ΤΙΠΟΤΑ για τους υπολοίπους. ( Αρκούν αυτοί οι λίγοι καθαρά για τα προσωπικά τους συμφέροντα να εξαπατήσουν εκατομμύρια ;;; Εμείς δεν είχαμε υποχρεώσεις ;;; Δεν έχουμε υποχρεώσεις ;;;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παλαιοκομματικά Ρουσφέτια από το ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">