ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κουρδομένος καλεί Καμμένο

Σε τούτo το τόπο είναι να απορείς με το ποιοι είναι οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων Αττικής, και αν υπάρχει έστω και ένας κάτοικος στη πολιτική και τα κοινά  με συνείδηση !!! 

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος συνεταιρίστηκε με τον Τσίπρα, και το ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάποια σχέση με τα νότια προάστια Αττικής ;;; 

Δεδομένου ότι επί δυο χρόνια είναι υπουργός της συγκυβέρνησης, έχει ιδία αντίληψη τι ισχύει επί 27 χρόνια στα νότια προάστια Αττικής ;;;

Ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, αντί να συμμετέχει στο θέατρο εντυπώσεων από καθεστωτικά, διαπλεκόμενα, και λοιπά ΜΜΕ, καλά θα κάνει να τοποθετηθεί ως κυβερνητικό στέλεχος για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το πολίτευμα στη χώρα μας, και ειδικότερα όσων αφορά το τόπο μας που είναι τα νότια προάστια Αττικής.

Με κάθε ειλικρίνεια, η οποία είναι το μοναδικό μας γνώρισμα και χαρακτηριστικό επί δεκαετίες, κ. Καμμένο, δεν ντρέπεσαι να κατοικείς σε μια περιοχή υποτίθεται πλούσιων δήμων, στην οποία τα κόμματα παλαιοκομματισμού στα οποία συμμετείχατε και ο ίδιος, δεν άφησαν ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό των κατοίκων - δημοτών ;;;

Τι είδους πολιτικές είναι αυτές οι οποίες ασκούνται από εσάς, συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση η οποία φρόντισε αρχικά τη δομή λειτουργίας καθεστωτικών ΜΜΕ, και στη συνέχεια έπειτα από δυο χρόνια φροντίζει την ολιγαρχία του κεφαλαίου ;;;

Τι ακριβώς εκπροσωπείται ως πολιτευόμενος κ. Καμμένο ;;; ( Μη μας πείτε γενικά και αόριστα τη χώρα, η τον λαό, διότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία έχει ένα συγκεκριμένο γνώρισμα, και αυτό είναι η σφραγίδα του κάθε βουλευτού και ο τόπος στον οποίο πολιτεύεται, και ουσιαστικά οφείλει να εκπροσωπεί επάξια, όπως και το σύνολο των κατοίκων - πολιτών. )

Δήλωση του Π. Καμμένου, και σχολιασμός του Γ. Κουρδομένου, που ουσιαστικά έπρεπε αυτός να λέγεται Καμμένος , και παράλληλα προδομένος και κομμένος για τα συμφέροντα επιτήδειων !!!
( Κύριε Καμμένο ρίξε μια ματιά στο συγκεκριμένο άρθρο )

«Δεν μπορεί η διαφημιστική πίτα να μοιράζεται για να ικανοποιούνται άλλα συμφέροντα πλην της ενημέρωσης. Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σαν 45άρια σε όποιον πηγαίνει να θίξει επιχειρηματικά συμφέροντα, διαφορετικά όλοι θα ζούμε υπό τον φόβο κάποιων εκδοτών και καναλαρχών» είπε ο υπουργός Άμυνας.

'' Ποια ενημέρωση εννοείται κ. Καμμένο, αυτή που εξυπηρετεί τα στενά κομματικά - παραταξιακά συμφέροντα συγκεκριμένων πολιτικών, η την ενημέρωση όπως την θέλει ο κάθε πολίτης για τους πολίτες ;;;''

Να μην δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα, γιατί είναι εργολάβος, ζήτησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, παρότι, όπως είπε, είναι κουμπάρος του.

'' Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον κουμπάρο σας, ο υποφαινόμενος δεν υπήρξε ποτέ ούτε εργολάβος, ούτε μεσίτης, ούτε επαγγελματίας πολιτικός με παχυλές αποδοχές, και αντί αδείας δεχτήκαμε σειρά από διώξεις και κατασχέσεις ''

«Πιστεύω», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, «ότι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης» εξήγησε ο υπουργός Άμυνας.

'' Σαφέστατα  συμφωνούμε  οι κατασκευαστές να μην έχουν ΜΜΕ, όμως ούτε και τα κόμματα να έχουν Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Τα δικά μας, των πολιτών, και παράλληλα πρωτεργατών του χώρου που είναι ;;; Ο Τσίπρας και ο Παππάς φροντίζουν για το μεγάλο κεφάλαιο, παρέχοντας εθνικές άδειες, και στον αντίποδα λειτουργούν κομματικό ραδιόφωνο χωρίς άδεια λειτουργίας με ειδική νομοθετική ρύθμιση. Ούτε στα κόμματα άδειες για ΜΜΕ. Καμιάς μορφής.  

Δεν θα πρέπει οι κατασκευαστές και οι εργολάβοι να είναι στα ΜΜΕ. Κινήθηκε χρήμα για να εξυπηρετηθεί η διαπλοκή. Δεν μπορεί η διαφημιστική πίτα να μοιράζεται για να ικανοποιούνται άλλα συμφέροντα πλην της ενημέρωσης. Δεν μπορεί τα ΜΜΕ να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σαν 45άρια σε όποιον πηγαίνει να θίξει επιχειρηματικά συμφέροντα, διαφορετικά όλοι θα ζούμε υπό τον φόβο κάποιων εκδοτών και καναλαρχών. Τις τηλεοπτικές άδειες δεν τις δίνω εγώ. Δεν γνωρίζω αν το χρήμα του καθενός είναι άσπρο ή μαύρο. Λέγονται πολλά. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση έρχεται να εφαρμόσει τον νόμο. Δεν νομίζω όμως ότι μπορούν να επιβιώσουν επτά κανάλια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου άφησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν κι άλλες τηλεοπτικές άδειες -πέραν των τεσσάρων. «Αν η αγορά δείξει ότι αντέχει παραπάνω κανάλια, θα το δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Καλογρίτσας είναι μεταξύ των 11 που έχουν υποβάλλει φακέλους για τηλεοπτικές άδειες.

«Δεν μπορεί να είναι στη φυλακή μόνο ο Τσοχατζόπουλος»

Για τα σκάνδαλα στον χώρο της Άμυνας είπε ότι «δεν μπορεί να είναι στη φυλακή μόνο ο Τσοχατζόπουλος, τα σκάνδαλα στον τομέα άμυνας σίγουρα δεν αφορούν έναν άνθρωπο. Για την περίοδο Παπαντωνίου τώρα η δικαιοσύνη δείχνει πρόσωπα μη πολιτικά. Η δικαιοσύνη θα κρίνει ούτε μπορώ να δώσω χάρη . Οι 18 φάκελοι έχουν πάει στη δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες».

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να πατάξει τη διαπλοκή ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας δεν χρωστάει σε κανέναν. Τη διαπλοκή και τη διαφθορά θα τις παλέψουμε μαζί. Καταφέραμε αυτό που κάποτε ο Μπακογιάννης περιέγραφε σαν εθνική ομοψυχία, κλείσαμε τον φάκελο του εμφυλίου».

Ο Τσίπρας χρωστάει πολλά στον Ελληνικό λαό, κάνετε τεράστιο λάθος κ. Καμμένο στην τοποθέτησή σας, και ειδικότερα αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, και χιλιάδες υποστηριχτές όπως τον υποφαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα γινόσαστε ούτε στον αιώνα τον άπαντα κυβέρνηση.
( Κύριε Καμμένο ρίξε μια ματιά στο συγκεκριμένο άρθρο )

Κλείσατε τον φάκελλο του εμφυλίου κ Καμμένο και ανοίξατε το φάκελλο προδοσία, διότι όσα λέγατε Τσίπρας - Καμμένος προεκλογικά, τα έχετε αναιρέσει στο σύνολό τους. Ούτε πραγματική Δημοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, ούτε αλληλεγγύη, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ίσχυσαν επί δυο χρόνια διακυβερνήσεώς σας.  

Επιτέθηκε και στη ΝΔ λέγοντας: «το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε πως χρειάζεται εθνική ομοψυχία. Κι όπως είπε και ο Β. Μεϊμαράκης να υπάρχει μία συνεννόηση. Άλλοι έφυγαν. Ο κ. Σαμαράς έφυγε με τον κ. Βενιζέλο. Αντί να στηρίξει η ΝΔ στην υπόθεση της στατιστικής υπηρεσίας την κυβέρνηση Καραμανλή, στήριξε τον Γεωργίου. 

Εσείς που μιλάτε δημόσια για συνεννόηση, έχετε κάποια συνεννόηση με το σύνολο των υπολοίπων για τις ασκούμενες πολιτικές ;;; Επίσης λόγω της δεδομένης ασυνεννοησίας (...) γνωρίζετε τι αποστροφή της κοινωνίας υφίσταται σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ;;;  

Η πολιτική Σαμαρά της πλήρους ταύτισης με το ΠΑΣΟΚ και της μανίας που φτάνει στα όρια της υπονόμευσης των εθνικών θέσεων δεν αρμόζουν στη ΝΔ και θα υπάρξουν εξελίξεις. Τη γραμμή που συνεχίζει ο κος Μητσοτάκης, του Σαμαρά, δεν την αποδέχονται στη ΝΔ και με την απλή αναλογική όλα θα φανούν ξεκάθαρα».

Εκτίμησε επίσης ότι «είμαστε κοντά στις 200 ψήφους» για τον εκλογικό νόμο.

Υποσημείωση: Αν θεωρείτε συνολικά οι κυβερνώντες και τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ότι αποτελεί θετικό επίτευγμα το ''έργο σας'', ένα ενημερωτικό site, έπειτα από δυο χρόνια, αντί για ενημέρωση να έχει παύσει τη λειτουργία του, και να ασκεί αποκλειστικά κριτική εις βάρος σας, κρίνεστε !!! 

Σας θυμίζουμε για πολλοστή φορά ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, το οποίο σημαίνει ότι απατεώνες της πολιτικής πολιτεύονται στο τόπο μας, διότι αν δεν ήταν λάθος για τους θεσμούς, στη Γλυφάδα επί δεκαετίες θα είχαμε μια ραδιοτηλεόραση πλουραλιστική και δημοκρατική ΟΛΩΝ των δημοτών, και των ΝΟΤΙΩΝ προαστίων. 

Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό γνωρίζουμε, αυτό μπορούμε να κάνουμε, και μας το στερείτε. Στον αντίποδα δεξιοί Πασόκοι και Συριζαίοι έχετε φροντίσει για τα συμφέροντα των κολλητών,  οι οποίοι όταν εμείς είχαμε επενδύσει και παρείχαμε πολιτισμό στα νότια, αυτοί είχαν επενδύσει στην εξαπάτηση του κοινωνικού συνόλου και σήμερα θερίζουν τα οφέλη της απάτης.( Βλέπε δήμος Γλυφάδας, Παπανικολάου, όπως πλειάδα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, τα οποία ασχολήθηκαν με την πολιτική ώστε να συντηρούνται οι μισθοί του δημοσίου και παράλληλα να προκύπτουν και τα extra bonus )

Επισήμανση: Πάνο Καμμένο είναι τυχαίο ότι βάφτισες το κόμμα σου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; Χιλιάδες συμπολιτών μας γνωρίζουν ότι ήμουν ο πρώτος πριν από δεκαετίες ο οποίος ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ είχα αντιταχθεί κατά των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι χρειαζόμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ πολίτες στους δήμους και το κοινοβούλιο ώστε να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ. ( Ειδικά για το δήμο Γλυφάδας είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, και είναι ο κατάλληλος χρόνος για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κουρδομένος καλεί Καμμένο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">