ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαφιόζοι είναι όσοι εξαπάτησαν το λαό

Την συντηρητικοποίηση της κοινωνίας την πέτυχαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι συνέταιροι της διακυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι αντί να υπηρετήσουν όσα υποσχέθηκαν στο λαό, εξώκειλαν μέχρι του σημείου να αποποιηθούν κάθε σχέση με την αριστερά και όσα πρεσβεύει.

Είναι αυταπόδεικτο σε κάθε συμπολίτη μας, ότι από την ημέρα αναλήψεως της διακυβέρνησης, και των επιλεκτικών διορισμών των κομματικών προνομιούχων (κολλητών και ελεγχόμενων), και ειδικότερα επιρρεπών στην κωλοτούμπα, έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός ταϊσματος κομματικών στελεχών - μελών, με media κάθε μορφής, τα οποία πλην συστημικής - καθεστωτικής προπαγάνδας υπέρ των μελών της κυβέρνησης, δεν παρέχουν απολύτως τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.

Αρκεί να ρίξει μια ματιά κάθε συμπολίτης μας στις μηχανές αναζήτησης, σε τίτλους με ονόματα των κυβερνώντων του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αντιληφθεί την έκταση της επαναλήψεως των ιδίων ειδήσεων από εκατοντάδες κομματικές ιστοσελίδες, σαφέστατα για την άλωση των αντανακλαστικών της κοινωνίας, και κυρίως να διαπιστώσει τις πανομοιότυπες διαφημίσεις, οι οποίες παρέχονται για τις υπηρεσίες συστημικής - καθεστωτικής προπαγάνδας υπέρ των μελών της κυβέρνησης.

Σαφέστατα από ένα κόμμα το οποίο βρέθηκε στην κυβέρνηση με υποσχετικές για δημοκρατία, δικαιοσύνη, και αλληλεγγύη, θα περίμενε κάθε πολίτης την κάλυψη των υποσχέσεων, ώστε τα προβεβλημένα στελέχη να μην εκτίθενται στο κοινωνικό σύνολο, μάταια όμως, διότι βλακωδώς σκεπτόμενοι, θεωρούν ότι μπορεί να τους σώσουν τα εκατοντάδες μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με εφημερίδες και media, με την αναπαραγωγή των ιδίων ειδήσεων και κομματικής - κυβερνητικής προπαγάνδας.

Και ένα εκατομμύριο εφημερίδες και ιστοσελίδες να μπουκώσουν με κρατική διαφήμιση, όπως και με τραπεζών, στις οποίες διόρισαν τους ελεγχόμενους και επιρρεπείς στην κωλοτούμπα, χιλιάδες συμπολιτών μας θα έχουν την απτή πραγματικότητα όσων εξαπάτησαν το λαό, και κυρίως όσων αντί να υπηρετήσουν όσους είχαν το δίκιο με το μέρος τους, επέλεξαν τον βανδαλισμό του πολιτεύματος και της νοημοσύνης του κοινωνικού συνόλου.  

Παρεμπιπτόντως σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο έχει εξοχικό και ο Καρατζαφέρης, στα Νότια προάστια, και ενώ μπορεί οι εν λόγω να βρίσκονται κατά διαστήματα στα Νότια του Νομού Αττικής, απεδείχθη ότι και οι δύο είναι επιρρεπείς στις κωλοτούμπες. Ο ένας εξ αυτών πλήρωσε σε ένα βαθμό, δεδομένου ότι ο λαός τον τιμώρησε, και αναμένουμε την συμμόρφωση του έτερου, διότι έρχεται και η δική του σειρά. ( Ειδικά ο Τσίπρας, πρέπει να ζητήσει να ενημερωθεί πλήρως, ποιος και πότε, διακήρυξε δημόσια επί χρόνια διαμορφώνοντας όσα ισχύουν σήμερα για τον ίδιο )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Επί δυο χρόνια προσβάλουν τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας, όσοι υποστηρίχθηκαν ώστε να βρεθούν στο Μαξίμου, και κυρίως, άτομα που αν δεν υπήρχαν πρωτεργάτες και διανοούμενοι, όπως ο υποφαινόμενος, δεν θα βρισκόντουσαν ποτέ στην διακυβέρνηση της χώρας. ( Κάποιοι σε εποχές που η πλειονότητα δεν μιλούσε προετοίμαζαν σε επίπεδο κοινωνίας το έδαφος όσων ισχύουν σήμερα, ενώ οι ωφελημένοι ξέχασαν ποιοι είχαν το δίκιο με το μέρος τους )

Να σας κάνουμε παροχή κασετών όσων διακηρύξαμε πριν από δεκαετίες, σε εποχές που δεν υπήρχε ούτε ένα από τα εκατοντάδες φιλοκυβερνητικά - κομματικά MEDIA, η δεν χρειάζεται διότι υπάρχει υλικό στην ΕΥΠ; 

Για τους νεοδημοκράτες και τους πασόκους του παρελθόντος είμαστε το κόκκινο πανί, το οποίο προκαλούσε την οργή τους, και αποτελούσαμε βασικό λόγο ώστε να διοργανώνουν διώξεις και κατασχέσεις κατά του αμιγώς τοπικού πολιτισμού στα νότια προάστια. Για εσάς σήμερα τι είμαστε, δεδομένου ότι δεν μας δικαιώσατε για την σειρά από καταχρηστικές ληστείες της τοπικής δημοκρατίας ;

Μη ξεχνάτε ότι εμείς πρωτοστάτησαμε σε ένα χώρο όταν δεν υπήρχε τίποτα ιδιωτικό η δημοτικό, διαχρονικά πορευόμαστε με τις δικές μας δυνάμεις, δημιουργικό, και εργασία, καταθέσαμε από τους πρώτους σύννομα αίτηση - παράβολο και αυτοί που όφειλαν να μας εκπροσωπήσουν μας κατέστρεψαν, σε πλήρη αντιδιαστολή επιτήδειων του παρόντος, οι οποίοι αναπαράγοντας δεκάδες κλεμμένες ειδήσεις, και με μια επένδυση της πλάκας, αποκομίζουν σεβαστά ποσά από κρατική διαφήμιση, τραπεζών, κ.α. 

Ετεροχρονισμένα κάποιοι μας λένε ''ότι είχαν το δίκιο με το μέρος τους'', και ξεχνούν ότι το δίκιο ήταν του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ο οποίος καταληστεύτηκε από τα κόμματα του παλαιοκομματισμού. Και ενώ αναμέναμε την δικαίωση του Ελληνικού λαού, οι εκλεγμένοι  φρόντισαν τα συμφέροντα όσων δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε είχαν καταληστευτεί.

Ειδικά ο Τσίπρας, ο Καμμένος, και οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πρέπει να σας παρέχουν τεκμηρίωση τι διαφοροποιήθηκε στα δυο χρόνια διακυβέρνησης τους, όπως και τι υφίσταται σε ραδιοτηλεοπτικό επίπεδο στα νότια προάστια της Αττικής. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Πλην του ραδιοφωνικού σταθμού, και της επένδυσης, ο υποφαινόμενος δεν είχε κανενός είδους άλλη δραστηριότητα, ούτε έχει, άρα όσοι φροντίζουν τα συμφέροντα διαπλοκής, κεφαλαίου, κρατικοδίαιτων, κ.α. λειτουργούν κατά του συντάγματος,  και κυρίως κατά της αριστεράς.

Όσοι και όσες ομιλούν για δημοκρατία σήμερα πρέπει να παρέχουν και αποδείξεις, διαφορετικά είναι θέμα χρόνου ξανά ο επιπόλαιος νεοελληνικός λαός, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι νεογνό του διαδικτύου, να ξανά αφυπνιστεί. ( Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο )

Αν ορισμένοι επιλέγουν σε μια νεοελληνική πραγματικότητα νεογνών του διαδικτύου, και της καθεστωτικής προπαγάνδας, με εκατοντάδες μπουκωμένους κρατικής διαφήμισης, την υποβάθμιση της νοημοσύνης των πολιτών, ότι ίσχυσε για την διαπλοκή των καναλαρχών θα ισχύσει και για την διαπλοκή των MEDIA.( Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή χρόνο )

Κάποια στιγμή θα εξετάσουμε δημόσια και με αποδέκτες τον πρωθυπουργό και το σύνολο των ωφελημένων του παρόντος, ποιοι επένδυσαν, πόσα επένδυσαν, και ποιοι μπουκώνονται για την ''προσφορά'' τους.  

Επίσης, οι κύριοι της πολιτικής με τα εξοχικά, και τους κωδικούς των τραπεζών φορτωμένους με εκατομμύρια, η με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, πρέπει να αποδείξουν πως υπηρετούν τους πολίτες με υφιστάμενη συνταγματική ομαλότητα.

Παράλληλα, να εξετάσουμε έπειτα από δεκαετίες δημόσιας και ανιδιοτελούς προσφοράς στα νότια προάστια, ποια είναι τα δικά μας εξοχικά,  και ποιοι είναι οι δικοί μας κωδικοί των τραπεζών. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε για αριστερά, και ειδικότερα για σοσιαλιστική προοπτική σε καπιταλιστικές κοινωνίες, και πως διαμορφώνονται οι όροι για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 


ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμείς έχουμε μάθει να πορευόμαστε με οδηγό την αλήθεια, και αναμένουμε πότε θα αξιωθούν από κυβερνητικής πλευράς να θεσμοθετήσουν για την ραδιοφωνία. Αν δεν μας δοθεί η άδεια που μας ληστεύτηκε από τη ΝΔ το 1987 - 93 +, ( κυρίως επί κυβερνήσεως ΝΔ ) έχοντας τη συνέχεια διαπλοκής και αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων ελλείψει της ''αδείας'' χωρίς αιτιολόγηση από την πλευρά κυβερνώντων - διορισμένων τους, όπως και των διώξεων κατασχέσεων που ακολούθησαν σε βάρος μας ελλείψει της ''αδείας'', το Μαξίμου δεν θα χωρά κανένα καπιταλιστικό κόμμα - πολιτικό.

Όπως γνωρίζετε εμείς δεν λειτουργούμε από το 2004, και στη συχνότητά μας λειτουργεί αντισυνταγματικά ο Καρατζαφέρης ο οποίος αιτήθηκε για τους 102,7 mhz. ( Αυτή είναι η συχνότητα που αιτήθηκε και λειτουργούσε.) Σημειώνουμε ότι εμείς λειτουργούσαμε από το 1977 και ο Καρατζαφέρης άνοιξε και δεύτερο μαγαζί μέσα από το τοπικό κανάλι, το οποίο έγινε δια μαγείας εθνικό, το 2009, σε συχνότητα η οποία δεν ανήκει ούτε στον ίδιο, ούτε στο κόμμα του. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ως κυβέρνηση πολιτικών, άρα στη συντεχνία της κλεπτοκρατίας, κυρίως όσων ανήκουν στο λαό, είτε θα επιλέξει την δικαίωση του λαού, είτε θα έχει το ίδιο άδοξο τέλος των προηγούμενων. ( Άλλωστε εμείς δεν έχουμε ούτε ιδιωτικό κόμμα, ούτε ιδιωτικό κανάλι, ούτε έσοδα, έχουμε όμως τα πειστήρια καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, τις αιτήσεις μας σε υπουργεία, Μαξίμου, δήμο, και Ε.Σ.Ρ, τις προσφυγές μας στην δικαιοσύνη, και τα αποκλειστικά πειστήρια απαράδεκτων πολιτικών και της πλεονεξίας τους. 

Ποιοι υπηρετούν και ποιους;
Τι υπηρετείται, και τι εξυπηρετείται; 
Όποιος, οι όποιοι θεωρούν ότι η δημοκρατία, σήμερα, είναι ότι επιλέξει η πλειονότητα, είναι είτε βλάκες, είτε αγράμματοι, δεδομένου ότι ένας οικονομικός παράγοντας μπορεί να εξαγοράσει το σύνολο των υπολοίπων, άρα το σύνολο των υπολοίπων ότι και να αποφασίζει είναι προϊόν εξαγοράς, δεν είναι απόρροια δημοκρατικών αποφάσεων οι οποίες πληρούν ποιοτικά θεσμικά και συνταγματικά εχέγγυα. Κάπως έτσι μπορεί να προσαρμόζεται και ένας ολόκληρος λαός σε μια χαλκευμένη δημοκρατία ακολουθώντας εξαγορασμένους.

Η δημοκρατία, καθώς και η εκπροσώπηση στις μέρες μας, χρειάζονται ριζική αναθεώρηση, αναπροσαρμογές, όπως και το σύνταγμα της χώρας μας, ώστε να προσαρμοστούν στα πραγματικά σημερινά δεδομένα, και να μη χρειάζεται να υφίστανται δημόσια βαρείς όροι κατά των πολιτικών, η ακόμα και των πολιτών. 

Μην επικαλείστε την δημοκρατία, όταν αυτή δεν ισχύει για το σύνολο του λαού, διότι όσοι πλήττονται από τις κυβερνητικές πολιτικές, επιλογές, αυτοδικαίως βλέπουν τα γραφεία των κομμάτων ως την κύρια πηγή αντιδημοκρατικότητας, και σαφέστατα έχουν απόλυτα δίκιο, ειδικά όταν γνωρίζουν χιλιάδες αργόμισθους του δημοσίου, όπως και διορισμένους με παχυλούς μισθούς, και κυρίως πολιτικούς, και εκδότες - δημοσιογράφους, οι οποίοι ζουν εις βάρος της πραγματικής δημοκρατίας και όσων απαιτούνται. ( Χρειάζεται να σας κάνω ανάλυση ;;; Θεωρώ ότι δεν απαιτείται, όμως την θέτω δημόσια διότι στις μέρες μας, υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες και media με ανάλογο περιεχόμενο, και σχεδόν τίποτα επεξηγηματικό όσων ισχύουν. Σαφώς πυρπολείς καμιά φορά και ο ίδιος τα υπάρχοντά σου, ώστε να σε συμπονέσουν οι άλλοι, και ειδικότερα όταν απολαμβάνεις την μερίδα του λέοντος χωρίς να καλύπτεις το σύνολο.) 

Εμείς, σήμερα, προσωπικά, έπειτα από όσα ίσχυσαν, δεν θέλουμε ένα κομμάτι από όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, θέλουμε αποκλειστικά την ισχύ του δικαίου, άρα τουλάχιστον μια δημόσια δομή στα νότια προάστια, ( αυτό σημαίνει αδεία ) την οποία αν δεν την παρέχει το κόμμα της ''ριζοσπαστικής'' αριστεράς, θα κρίνετε εσαεί. 

Προσωπικά απορρίπτουμε τον καπιταλισμό, και ειδικά τον άκρατο, αξιώνοντας αυτό που δεν ανήκει σε ένα άτομο και αποτελεί ιδιοκτησία του συνόλου, θεωρώντας ότι κανείς δεν έχει την αποκλειστική κυριότητα επί των δημοσίων αγαθών. ( Άλλωστε είναι πολύ εύκολο για κάθε ένα να συστήσει μια επιχείρηση, και με το πρόσχημα της επιχειρήσεως, και ειδικότερα με την υποστήριξη του κόμματος που κυβερνά, να αξιώσει και να λάβει κρατική διαφήμιση. Σήμερα ισχύει κατά κόρον με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που χωρίς αιδώ αποκαλούνται σύντροφοι γεμίζοντας κωδικούς με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και κατατρώγοντας ότι απέμεινε από τα υπολείμματα δημοκρατίας στη χώρα μας, την ίδια περίοδο που εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, χωρίς καμία υποστήριξη από τη πλευρά της πολιτείας.)  

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.(Η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από όσα παρουσιάζονται από όσους ξεκοκαλίζουν την ραχοκοκαλία του τόπου μας, και ειδικότερα όταν βαυκαλίζονται ότι είναι αριστεροί χωρίς τα εχέγγυα και τις αποδείξεις) 

Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω σχεδόν καθημερινά δια στόματος αρκετών το ''ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ'', διότι είναι πράγματι απίστευτα όσα μεθόδευσαν αυτοί που υποσχόντουσαν την αλληλεγγύη τους, όμως παράλληλα είναι μεθοδευμένα - σκηνοθετημένα, σε μια χώρα που ακόμα και σήμερα υπολειπόμαστε της ειλικρίνειας από όσους εκτίθενται και αξιώνουν θεσμικούς ρόλους. ( Όσοι θεωρούν εξαίσιο τον γνώμονα που ακολουθείται επί δυο χρόνια είναι είτε αργόμισθοι, είτε δημόσιοι υπάλληλοι, είτε διορισμένοι, είτε εκδότες - δημοσιογράφοι, και όσοι λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, παρέχοντας καθεστωτικού τύπου ενημέρωση - ειδήσεις, οι οποίες δεν εμπεριέχουν ποτέ την πραγματικότητα του συνόλου ) 

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

Κάποια στιγμή να ρωτήσετε όσους έφυγαν από τη χώρα μας τι ίσχυε ( ισχύει ) επί 27 χρόνια στα ΜΜΕ της διαπλοκής, ελαχίστων, όλων των τύπων και μορφών, που όποτε θέταμε σε δημοσιογράφο (υπάλληλο των γνωστών οικογενειών) ζητήματα ραδιοτηλεοράσεως, καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων,  μας έλεγε αυτά δεν γράφονται. ( Ότι και όσα δεν γράφονται, ενώ αποτελούν πραγματικότητα, δηλώνουν ότι είμαστε σε χουντικό πολίτευμα και τριτοκοσμική χώρα. ) 

Συνολικά σε επίπεδο πολιτικής δεν διεκδίκησαν και δεν διεκδικούν ένα κομμάτι από την ραχοκοκαλιά αυτής της χώρας;  Υποσχέθηκαν όσα στη συνέχεια αδυνατούν να παρέχουν ; 

Εμείς δεν θέλουμε ένα ΜΜΕ το οποίο θα προβάλει πολιτικούς και τις θέσεις τους. Θέλουμε ένα τοπικό δημόσιο μέσο, δεδομένου ότι παρέχετε το ανταποδοτικό τέλος χωρίς ανταπόδοση, στο οποίο θα τοποθετούνται οι πολίτες για όσα αποτελούν τα πεπραγμένα των πολιτικών, και όσα διοχετεύονται κατά κόρον από το σύνολο των media. ( Σαφώς θα μεταδίδουμε ένα σύντομο - περιεκτικό δελτίο ειδήσεων με το σύνολο της τρέχουσας επικαιρότητας )

Γιατί μας στερούν τη δημοκρατία, όσοι μας την υποσχέθηκαν; ( Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε, δεδομένου ότι και ο πολιτικός πολίτης της χώρας είναι, και εμείς έτσι θέλουμε να τον ακούσουμε και να τον βλέπουμε )

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ( Έπειτα από όσα δημιουργήσαμε, και διαμορφώσαμε, και δεδομένου ότι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, στον οποίο ετεροχρονισμένα βρέθηκαν όσοι λειτούργησαν και εργάστηκαν στην ΕΙΡΤ, έχουμε πλειάδα πολιτικών, κομμάτων, και παντελές έλλειμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και ''θέλουμε'' αυτά που είχαμε, τα δικά μας, τα οποία κατέστρεψαν τα κόμματα μαφιόζων και πολιτικών νάνων )  Αν κόμματα και πολιτικοί δικαιούνται το κοινοβούλιο, οι πολίτες δεν δικαιούνται την πραγματική  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; 

Κρατείστε την κρατική διαφήμιση για τους κρατικοδίαιτους κομματικούς σας εκδότες, όλων των κομμάτων, όπως και για την διαπλοκή των εργολάβων - εφοπλιστών, και κάντε μας παροχή αυτούσια την ληστεμένη δημοκρατία από τα νότια προάστια Αττικής, στα οποία πλην διαπλοκής και διαπλεκόμενων, όπως και διορισμένων, αργόμισθων της ΕΡΤ, δεν υφίσταται ανταπόδοση από το ανταποδοτικό τέλος, και σαφώς ούτε ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ.

Η απλά απαλλάξτε μας πλήρως από το ανταποδοτικό τέλος, στο σύνολο των νοτίων προαστίων, για το σύνολο των δημοτών, οι οποίοι κάκιστα πληρώνουν την ΕΡΤ χωρίς πραγματική ανταπόδοση, και χωρίς μια ενδογενή δομή στα νότια προάστια Αττικής. Άλλωστε πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο και λειτουργήσαμε πριν από την ΕΡΤ, και χωρίς ανταποδοτικό τέλος παρείχαμε εν μέρη ανταπόδοση. 

Η συνολική λειτουργία πολιτείας, πολιτικών, εξουσιών, διορισμένων, στην συγκεκριμένη περίπτωση, δηλώνει άκρατο Φασισμό, διότι υποχρέωση των πολιτικών και της πολιτείας είναι η εκπροσώπηση των πολιτών, άρα η ισχύς των αυτονόητων αντί για σειρά δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων στα βόρεια προάστια. 

* Το τελευταίο σκέλος, το οποίο το γνωρίζουν όλοι, μπορεί να γίνει βασικό ζητούμενο - αίτημα της πλειονότητας των κατοίκων;;; Δυστυχώς οι αιρετοί δήμαρχοι στη πόλη μας είναι πολιτικοί νάνοι, γιατί αυτοί όφειλαν να σηκώσουν το βάρος όσων απαιτούνται στα νότια προάστια, αντί να συκοφαντούν και να φροντίζουν τα συμφέροντα ημέτερων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαφιόζοι είναι όσοι εξαπάτησαν το λαό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">