ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

13-16 Οκτωβρίου στο Tae Kwon Do, το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο, με ημερομηνία έναρξης τις 13 του μηνός. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 16 Οκτωβρίου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Ευθέως τίθεται το ερώτημα ποιοι θα πάνε σε αυτό το συνέδριο από τα νότια, και ειδικότερα τη Γλυφάδα, και για ποιους λόγους;

Αν μπορεί να μας παρασχεθεί μια αιτιολόγηση από τη πλευρά του εν λόγω κόμματος, και συγκεκριμένα της Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, θα ήταν ευπρόσδεκτη για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Οι νοσταλγοί ''αλλάζουμε το κόσμο'', οι οποίοι στα δυο χρόνια διακυβέρνησης δεν άλλαξαν το ελάχιστο όσων αφορά την πραγματικότητα πολλών χιλιάδων, και ειδικότερα στο τόπο μας, πρέπει να έχουν σαφή επιχειρήματα.

Όπως γνωρίζετε, εμείς, σε αντιδιαστολή του συνόλου κομματικών μελών, και της λειτουργίας τους, εξυπηρέτησης των στενών κομματικών συμφερόντων, είμαστε διαχρονικά   λειτουργούντες στη βάση του διευρυμένου πλουραλισμού, στο βαθμό που επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, και δεν περιορίζουμε τη δράση μας, ασκώντας δριμεία επίθεση και κριτική, η μονομερή προβολή, που συναντάμε σε χιλιάδες blogs και site κομματικών μελών.

Αναμένουμε μια λεπτομερή αιτιολόγηση δυο καίριων ερωτημάτων.

Ποιοι θα πάνε στο συνέδριο;
Για ποιους λόγους;

Επί δεκαετίες στερούμαστε το άμεσο και μαζικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό βήμα στο τόπο μας, ώστε να επιτυγχάνονται τα σχέδια των κολλητών πάσης φύσεως, άρα στερούμαστε την πραγματική δημοκρατία.

Σήμερα στη χώρα μας, έπειτα από όσα διαμορφώθηκαν επί δεκαετίες, το πρώτο λόγο πρέπει να τον έχουν οι πολίτες, χωρίς διακρίσεις, με αμεσότητα και μαζικότητα, η οποία σαφώς είναι η ενδεδειγμένη μορφή λειτουργίας πλουραλισμού. Στον αντίποδα οτιδήποτε άλλο υποκρύπτει περισσότερες σκοπιμότητες, συμφέροντα, διαπλοκή, διαφθορά.

Οι κύριοι των κομμάτων παρακάμπτουν και ξεχνούν όσα διαμορφώθηκαν επί παλαιοκομματισμού στα νότια προάστια, και από τη άλλη πλασάρονται σε επίπεδο πολιτικής. Το κοινοβούλιο χωρά όλες τις τάσεις, όλους τους πολίτες, η δημοκρατία όμως δεν χώραγε στα νότια προάστια για την υπηρέτηση νεοφιλελεύθερων, Αλαφούζων, Καρατζαφέρηδων, κ.α. 

Στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ η Τοπική Δημοκρατία - Πλουραλισμός χωράει; 
Ποιες οι πολιτικές σας επί του συγκεκριμένου; 
Ποια τα εφόδια σας και τι παρέχετε στο κοινωνικό σύνολο, των τoπικών κοινωνιών ώστε να αποκτάτε έρεισμα ως πολιτικοί - κόμματα;
Θέλετε ενεργό το λαό, και συνδιαμορφωτή, η τον θέλετε απλά μέλος και αμέτοχο ώστε να αποκομίζουν οφέλη οι κολλητοί σας;
Επιμένετε ως κυβέρνηση είστε κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, όταν δεν έχουμε ούτε ένα δείγμα ριζοσπαστικών αλλαγών σε συγκεκριμένους τομείς; ( Σε σχέση με τα κόμματα παλαιοκομματισμού και συνταγματικού μαρασμού τα οποία κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες, και σύμφωνα με όσα θέσπισαν και κάκιστα ετύγχαναν εφαρμογής )

Ριζοσπαστισμός ίσον ισχύ όσων δεν ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και σαφείς αλλαγές σε όσα υπηρετούν αποκλειστικά την πλουτοκρατία και την διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα, δεδομένου ότι είναι άσχετη με την πλουτοκρατία, και την συναντάμε και στο ΣΥΡΙΖΑ. ( Αν έχετε απορίες ρωτήστε μας )


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 13-16 Οκτωβρίου στο Tae Kwon Do, το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">