ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλούμε όλες τις αντικαπιταλιστικές οργανώσεις κατά των σχεδίων του παρανομούντα δημάρχου Γλυφάδας

Είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτο, ένας στους τέσσερις Ελληνίδες - Έλληνες, και κυρίως η νεολαία να βρίσκετε σε καθεστώς ανεργίας, και ο παρανομούντας δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου, να πιστώνει συνεχόμενα τα χρήματα των δημοτών για έργα βιτρίνας, με ανάθεση σε ημέτερους, και όσα συνεπάγεται το συγκεκριμένο.

Καλούμε όλες τις αντικαπιταλιστικές οργανώσεις, συλλογικότητες, και τους ευσυνείδητους συμπολίτες μας, κατά των σχεδίων του παρανομούντα δημάρχου Γλυφάδας, ο οποίος επί δυο χρόνια συνεχίζει να παρανομεί κατά των πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας, ενώ πιστώνει τα χρήματα του συνόλου για έργα βιτρίνας, τα οποία υποκρύπτουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, και καθημερινά σας καλούμε από τις 9 το πρωϊ να παρακολουθήσετε τα πεπραγμένα των τωρινού παρανομούντα δημάρχου Γλυφάδας στην πλατεία Καραϊσκάκη Γλυφάδας.

Όσοι κατοικείται στη πόλη της Γλυφάδας, πρέπει να επιλέξετε αν πρέπει να υπάρξει διεύρυνση των σχεδίων των κανιβάλων, οι οποίοι επί χρόνια κατατρώγουν τις ζωές μας, και παρανομούν εις βάρος μας για περαιτέρω οικονομικά οφέλη των ιδίων και των ημετέρων τους ενώ αυταπόδεικτα δεν μας εκπροσωπούν.

Ειδικά οι επιτροπές κατοίκων, οι οποίες έχουν παύσει τις δραστηριότητές τους, πρέπει να επανεργοποιηθούν, διότι το μέτωπο επί του παρόντος δεν είναι ένα. Το μέτωπο είναι από το σύνολο όσων βρίσκονται σε δήμους, περιφέρεια, κυβέρνηση, κ.α., οι οποίοι και ζουν κατά όσων οφείλουν να υπηρετήσουν, και εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ.

Τονίζεται ότι προσωπικά θα κατεδαφίσω οτιδήποτε γίνει χωρίς την δική μας έγκριση, με τα δικά μας χρήματα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. 

Οι κύριοι που αξίωσαν την εκλογή τους, οφείλουν την εκπροσώπευση των δημοτών, και σε καμία περίπτωση η λειτουργία τους δεν πρέπει να κινείτε κατά της δημόσιας ωφέλειας.

Οι υποχρεώσεις τους δεν είναι εργολαβικού τύπου, ούτε μεσιτικού, και επί έξι χρόνια τουλάχιστον έχουμε μεσίτες και εργολάβους στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι ενώ παρανομούν κατά των δημοτών πιστώνουν τα χρήματά μας για μίζες, θέσεις εργασίας ημέτερων, και κέρδη των κομματικών τους φίλων.

Έχετε υπόψιν σας όσα ισχύουν, η θα υποκρίνεστε συνολικά ώστε να κερδίσετε και εσείς μερίδιο από τα ληστεμένα;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλούμε όλες τις αντικαπιταλιστικές οργανώσεις κατά των σχεδίων του παρανομούντα δημάρχου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">