ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνταγματική ομαλότητα

Κύριοι της κυβερνήσεως, ζητήστε εκ νέου από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κ.Μητσοτάκη, την σύσταση του Εθνικού συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, και τονίστε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είναι σημαντικότερο από όσο θεωρούν στην ΝΔ.

Το ζήτημα σύστασης των ανεξάρτητων αρχών, και συγκεκριμένα του Ε.Σ.Ρ, είναι καθαρά ζήτημα δημοκρατίας, και η στάση του προέδρου της ΝΔ σε ένα σημαντικό ζήτημα που ταλάνιζε την ελληνική κοινωνία, επί δεκαετίες, και ειδικότερα την πολιτική, συντελεί  στο να χάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε έρεισμα σε επίπεδο κοινωνίας.

Αν δεν γίνει ένα κοινό βήμα συναίνεσης των πολιτικών αρχηγών, όσων αφορά την ραδιοτηλεόραση στη χώρα μας, με την σύσταση του Ε.Σ.Ρ, η αξιωματική αντιπολίτευση επωμίζεται το συνολικό βάρος της υφιστάμενης διαπλοκής και ανομίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να ανοίξει τα χαρτιά του στην κοινωνία, και να αιτιολογήσει τους λόγους της άρνησης σύστασης της ανεξάρτητης αρχής, και της αντιθεσμικής στάσεως την οποία ακολουθεί.

Η αντιθεσμική στάση του προέδρου της ΝΔ εξωθεί τον πολίτη να προβεί σε ανάλογη ενέργεια, ώστε να περάσει το μήνυμα ότι σε μια δημοκρατία θα πληρώνουν όλοι, είτε με τον ένα (...) είτε με τον άλλο τρόπο.

Αν το κόμμα της αντιπολίτευσης δεν συναινέσει σε ένα πολιτικό ζήτημα, το οποίο αφορά ευθέως το πολίτευμα, είναι τα ίδιο το οποίο πυρπολεί την αντιπροσώπευση, και καταργεί στη πράξη την δημοκρατία.

Κύριε Μητσοτάκη η ΝΔ δεν πρόκειται να κυβερνήσει ούτε σε 800 χρόνια από σήμερα αν δεν συνδράμετε στην αποκατάσταση της συνταγματικής ομαλότητας. 

Προσωπικά προτίθεμαι να συνδράμω στην αδειοδότηση όλων των τοπικών ΜΜΕ του Ν.Αττικής, αντικειμενικά και δίκαια, σαφέστατα στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει συνταγματική υπέρβαση από τη πλευρά ιδιοκτητών και μετόχων, οι οποίοι πρέπει να εναρμονιστούν με τα συνταγματικά μας δεδομένα, και τα θεσπισμένα από τη βουλή, για λειτουργία ενός (1) ραδιοτηλεοπτικού της ιδίας η άλλης μορφής.

Αναμένω τις αποφάσεις από τη πλευρά της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, όπως και την αναθεώρηση της αντιθεσμικής στάσεως του προέδρου της ΝΔ.

Ο πληττόμενος πολίτης και αυτοδικαίως τοποθετούμενος,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνταγματική ομαλότητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">