ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάθος του Καμμένου να ανακαλεί όσα δήλωσε για την Γεννηματά

Εμείς θεωρούμε ότι είναι λάθος να ανακαλείς όσα δήλωσες, ακόμα και αν σε χτυπούν συνολικά οι υπόλοιποι, διότι έχουμε πλήρη εικόνα των ισχυόντων σε τούτη τη χώρα.

Στο θέμα του tweet προς τη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ,σε συνέντευξη του παραχώρησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος η ανάρτηση που έκανε δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κα Γεννηματά "και βεβαίως προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία".

Όπως διευκρίνισε η ανάρτηση αφορά έναν πολιτικό και έναν άνθρωπο, ενώ δήλωσε πως δικαίως η κα Γεννηματά λαμβάνει πρόωρη σύνταξη ως μητέρα, σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχουν "άνθρωποι οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι και παίρνουν μια αναπηρική σύνταξη, τους καλούν να περνούν κάθε χρόνο Επιτροπή για να πιστοποιήσουν εκ νέου τον ακρωτηριασμό τους".

Επεσήμανε πως η κα Γεννηματά δεν παίρνει τη σύνταξη αυτή λόγω του ότι παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση, αλλα το δικαίωμα το διατηρεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος "εκείνοι που σήμερα κάνουν αυτή τη μεγάλη καμπάνια εναντίον μου, λέγοντας δήθεν ότι εγώ αναφέρθηκα στην ασθένεια της κ. Γεννηματά, που δεν ισχύει, ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον καρκινοπαθή πατέρα μου με δημοσιεύματα και ο οποίος τελικά, κατέληξε".

Στον κ. Καμμένο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα τα ''γυρίζει'' όσων αφορά το tweet για την Φώφη Γεννηματά, έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

1) Βρισκόμαστε σε μια χώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ως κόμματα, εδραίωσαν σε μεγαλύτερο ποσοστό έναντι του παρελθόντος το πελατειακό σύστημα, και ισοπέδωσαν το πολίτευμα και το σύνταγμα της χώρας.

2) Ενώ ουδέποτε χάραξαν ορθές και συνταγματικές πολιτικές εκπροσώπησης του κοινωνικού συνόλου, δια των διορισμένων τους, κυρίως με ρουσφέτια, στράφηκαν κατά των αντιπάλων τους με οποιοδήποτε τρόπο και μέθοδο.

3) Ως συγκυβέρνηση κατακρεούργησαν, επίσης δια των διορισμένων τους, και καθολικά ανεύθυνων, τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, όπως και δια μέσω των χρισμένων τους στους δήμους της χώρας.

4) Από το 2012 έχουν κόψει τις συντάξεις και τα επιδόματα δικαιούχων, και ενώ οι δικαιούχοι πέρασαν από επιτροπές ΚΕΠΑ, σε συγκεκριμένες - ορισμένες ημερομηνίες, τη μια απουσίαζαν οι γιατροί, την άλλη δεν δέχτηκαν τα νοσοκομειακά πορίσματα, και έκτοτε ταλαιπωρούν τους πολίτες, και κυρίως από το 2012 τους στερούν όσα δικαιούνται, και το σημαντικότερο, ενώ υπάρχουν τα νοσοκομειακά πορίσματα - έγγραφα σφραγισμένα από το 2012 -13, σύμφωνα με τα οποία θα ελάμβαναν όσα τους αναλογούν, προσπαθούν να κερδίσουν όλα αυτά τα χρόνια, που από τις δικές τους παραλείψεις και λάθη δεν παρασχέθηκαν όσα αναλογούσαν στους πολίτες.

5) Σε αυτό το σημείο ζητούμε την συνδρομή της κυβερνήσεως, διότι το εν λόγω σύστημα προσπαθεί να υπεξαιρέσει όσα αναλογούσαν στους πολίτες από το 2012, που τους διέκοψαν συντάξεις - επιδόματα, και να τους κάνουν παροχή από το 2015 - 16 και εν συνεχεία.

6) Τονίζουμε ότι ενημερώσαμε την κυβέρνηση, για τις μεθοδεύσεις από τη πλευρά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και των διορισμένων τους, οι οποίοι με τεχνάσματα έκοψαν συντάξεις και επιδόματα δικαιούχων, το 2012, και ενώ υπήρξαν άμεσα αιτήσεις, και κυρίως αιτήσεις επιδείνωσης της υγείας των δικαιούχων, με τα τεχνάσματα που προαναφέρω, είτε την απουσία ιατρών, είτε την άρνηση των νοσοκομειακών εγγράφων, παρήλθε η ημερομηνία έγκαιρης καταθέσεως, με απόρροια να χάνουν το δικαίωμα της καταβολής από την ημερομηνία της αρχικής αιτήσεως στο ΙΚΑ - ΚΕΠΑ. 

Σαφώς από το 2012 μέχρι σήμερα η πολιτεία είναι απούσα, και χωρίς να υπάρχει το πλαίσιο προκαταβολής μέρους είτε των συντάξεων είτε των επιδομάτων στους δικαιούχους. ( Υπάρχει δίμηνη - τρίμηνη προθεσμία, ενώ κάνουμε αναφορά σε αιτήσεις επιδείνωσης, με τα νοσοκομειακά πορίσματα, χωρίς έγκαιρη σύσταση επιτροπής ώστε τα ποσοστά να δρομολογηθούν στο ΙΚΑ, η στους δήμους, άρα μεγαλύτερη ζημία των πολιτών, και λειτουργία κατά της δημόσιας ωφέλειας. ) 

Εκτός αν για τους πολιτικούς και τους διορισμένους τους η δημόσια ωφέλεια είναι η εξόντωση των πολιτών !!! 

Οι συγκεκριμένες χαρακτηρίζονται Ευρωπαϊκές και ορθές πολιτικές;

Έχει άδικο ο πολίτης ο οποίος θα στραφεί δικαστικά τόσο κατά του ΙΚΑ ΚΕΠΑ, όσο και κατά των αρμοδίων, οι οποίοι κωφεύουν επί τέσσερα και πλέον χρόνια;
Ποιοι βαρύνονται και ποιοι δημιούργησαν αυτό το μπάχαλο;   


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα ''Με το έγγραφο της αρχικής ημερομηνίας από τη πλευρά του ΙΚΑ ΚΕΠΑ Γλυφάδας, το 2013, για ποσοστά τα οποία δεν δόθηκαν λόγω του ότι οι γιατροί απουσίαζαν από την επιτροπή, στην Ελληνική δικαιοσύνη, και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, κατά παντός υπευθύνου, με την αξίωση καταβολής από την αρχική ημερομηνία αιτήσεως, και αξίωση κυρώσεων κατά των αρμοδίων, για την επιδείνωση της υγείας η οποία προκλήθηκε από την αδράνεια τους''.

* Δυο φορές οι γιατροί απουσίαζαν από τις επιτροπές, το οποίο σημαίνει τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, και χωρίς αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα για τους πολίτες. Μιλάμε για χώρα της Ε.Ε; ( Έχουμε το δεδομένο πολλών δικαιούχων, στους έκοψαν έκοψαν συντάξεις - επιδόματα το 2012, ενώ είχαν ποσοστά άνω του 67%, οι οποίοι ''αποδημούν'' καθημερινά, ενώ οι επιτήδειοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στους δήμους, κάνουν παροχές σε ημέτερους και με έγγραφα ποσοστών Π.Χ ( προ χριστού ), για ήπιες ασθένειες.) Μιλάμε για χώρα της Ε.Ε; 

* Όσοι αποφάσισαν την διαχείριση από τη πλευρά των δήμων έχουν πράξει ορθά; ( Υπολογίστηκε ο συντεχνιακός παράγοντας, οι ημέτεροι, οι γνωστοί και ψηφοφόροι, κ.α ; )

Τουλάχιστον προσωπικά διαθέτω τέτοια πληθώρα αποδεικτικών, που είναι αρκετά για πλήρη ανατροπή όσων βρέθηκαν και βρίσκονται, τόσο σε θέσεις εκλεγμένων διοικούντων, σε δήμο, περιφέρεια, όσο και διορισμένων των εκάστοτε κυβερνήσεων σε δήμο, ΙΚΑ, κ.α. Στοιχεία, τα οποία όταν θα προσκομιστούν στην δικαιοσύνη, και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, θα γίνει σαφές το εύρος της ακαταλληλότητας δεκάδων εμπλεκομένων, σε πολλά επίπεδα. ( Όλα στον κατάλληλο χρόνο )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάθος του Καμμένου να ανακαλεί όσα δήλωσε για την Γεννηματά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">