ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσοι είχαν το δίκιο με το μέρος τους είναι μαφιόζοι;

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η κυβέρνηση η οποία θα γύριζε σελίδα στη χώρα μας, γύρισε τη πλάτη στο λαό, και τα προβλήματα που ταλάνιζαν τους πολίτες, βόλεψε όσους θεωρούσε ότι θα τους παρέχουν ψήφους, ( άραγε από ποιους; ), και έχει βαλθεί να κατηγορεί αδιακρίτως το λαό ως μαφιόζο.

Ευθέως, Τσίπρα όσοι είχαν το δίκιο με το μέρος τους είναι μαφιόζοι; 

Όσοι δεν βρήκαν το δίκιο τους επί δυο χρόνια είναι μαφιόζοι; 
Και τελικά, όσοι και όσες βολεύτηκαν σε θεσμικούς ρόλους, και θέσεις, χωρίς να παρέχουν λύσεις στο λαό τι ακριβός είναι; 

Ενώ αυταπόδεικτα τρέχαμε επί χρόνια ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, διότι αν δεν υπήρχαν οι κινητοποιήσεις των πολιτών δεν θα έπεφταν ποτέ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία, και καταφανώς χωρίς την σύμπραξη των πολιτών οι υποψήφιοι για την περιφέρεια, την ευρωβουλή, και την βουλή, θα έκαναν περιοδείες ολομόναχοι, και θα μιλούσαν ακούγοντας αποκλειστικά οι ίδιοι τα λεγόμενά τους, μόλις ολοκληρώθηκε η ανατροπή και υπήρξε η αλλαγή ''φρουράς'', οι προοδευτικοί ξέχασαν που οφείλουν τη νίκη τους.


Συνήθως έτσι γίνεται στη χώρα μας, διότι ο νεοελληνικός λαός δεν πληρεί καλές προδιαγραφές, ούτε είναι καλής πάστας, όμως πάντα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και ισχύει η ρήση ''κάθε κατεργάρης στο πάγκο του''.


Την επόμενη φορά δεν θα είναι αρκετοί οι υπάλληλοι του δημοσίου, οι οποίοι ασφαλώς εμπλέκονται με την πολιτική ώστε να διατηρούνται τα σίγουρα, ούτε οι διορισμένοι, και σαφέστατα ούτε οι ''μπουκωμένοι'' με κρατική διαφήμιση ώστε να επηρεάσουν το κοινωνικό σύνολο.


Μια κυβέρνηση η οποία αντί να καταργήσει τη μαύρη εργασία, παρέχοντας τις πολιτικές υγιούς ανάπτυξης, και επιχειρηματικότητας, επικροτεί τα πεντάμηνα και τα οκτάμηνα, ( άρα του κ@λου τα εννιάμερα ), καθώς επίσης προωθεί προγράμματα του ΟΑΕΔ, παρέχοντας σε εργοδότες πακτωλό χρήματος, αντί να υπάρξει ανάπτυξη, και με την δεδομένη ανεργία, η οποία μαστίζει σήμερα στη χώρα μας, είναι καθαρά ζήτημα χρόνου να πληρώσει τις συνέπειες.


Όσοι θεωρούν ότι η πλειονότητα του λαού θα περιοριστεί στις πολιτικές αφαίμαξης για την κονόμα επιτήδειων του χθες, και στις νεοφιλελεύθερες, δεξιές πολιτικές, την ίδια περίοδο που οι ίδιοι γεμίζουν τους κωδικούς των τραπεζών με εκατομμύρια, και εκατοντάδες χιλ. ευρώ, αυταπατώνται, και μάλιστα οικτρά.


Οι προτάσεις και τα αιτήματά μας στους καθ΄ ύλην αρμοδίους είναι γνωστά, όπως είναι γνωστό ότι δεν έχει υπάρξει ίχνος ανταπόκρισης από τη πλευρά τους, άρα στο κατάλληλο χρόνο θα υπάρξουν οι ενέργειες μας.


Θυμίζουμε ότι επενδύσαμε τα χρήματά μας, καταθέσαμε αιτήσεις και παράβολα, πληρώναμε επί χρόνια λειτουργικά έξοδα, είχαμε χιλιάδες εργατοώρες, και ορισμένοι επιτήδειοι για τους δικούς τους λόγους, ( είναι σαφείς σήμερα ) στράφηκαν κατά ημών με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''.


Από το Μαξίμου επικαλούνται  ότι προέχει η ανάπτυξη ώστε να ενισχυθούν τα οικονομικά της χώρας και να ξαναμοιραστούν σε όλους δίκαια, όμως στη χώρα μας τα χρήματα από το δημόσιο και τους πολιτικούς ποτέ δεν μοιράστηκαν δίκαια, και εμείς έχουμε μια εμπειρία δεκαετιών, και κυρίως τα δεδομένα αυτής της κυβέρνησης η οποία με το καλημέρα φροντίζει την αδειοδότηση των ολιγαρχών, αντί του συνόλου.


Για τα κέρδη των ολιγαρχών και των μονοπωλίων καταργήθηκε η δυνατότητα να υπάρχει εργασία για όλους, ώστε τα οφέλη να τα καρπώνονται επιτήδειοι, και όσοι υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων.


Μια κυβέρνηση η οποία βρέθηκε στην εξουσία και την διακυβέρνηση και με τους δικούς μας αγώνες και τρέξιμο, η οποία δεν θα μας δικαιώσει, θα πληρώσει βαρύ τίμημα, δεδομένου ότι θα αποδειχθεί ότι αποτελείται από χειρότερα άτομα έναντι όσων κυβέρνησαν, άρα αποτελεί υποχρέωσή μας να λειτουργήσουμε κατά της πολιτικοοικονομικής καταστροφής.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

* Προφανώς οι πολίτες δεν κρίνουν, και πολύ περισσότερο δεν βλέπουν.
* Όσα έχουμε υποστεί δεν αναπληρώνονται με τίποτα, (σε αντιδιαστολή ορισμένων, οι οποίοι και καλύφθηκαν, και καλύπτονται), άρα το αντίστοιχο θα ισχύσει και για εσάς αν δεν υπάρξει συνταγματική ομαλότητα και η δικαίωση μας.( Θα ζήσετε πρωτόγνωρες στιγμές, από τις οποίες στη συνέχεια δεν θα αναπληρώνεται τίποτα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσοι είχαν το δίκιο με το μέρος τους είναι μαφιόζοι; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">