ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε Παπανικολάου πίστωσε τα χρήματά μας για συντριβάνι και τα λέμε !!!

Γιάννης Κουρδομένος
Καρχηδόνος 8
Τερψιθέα Γλυφάδας
mail: glyfadaweb@gmail.com

ΑΙΤΗΣΗ 

Προς:
1) Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου
2) Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Στρατή Παναγάκο
3) Το σύνολο των αιρετών διοικούντων
4) Το σύνολο των παρατάξεων
5) Τα τοπικά ''ΜΜΕ''

Ενημερώστε τους συμπολίτες μας δια μέσω των έμμισθων που πληρώνετε ως διοίκηση, από ποιους δημότες προήλθε το αίτημα για συντριβάνι στην πλατεία Καραϊσκάκη, και πότε, καθώς επίσης από ποια ημερομηνία υφίσταται απόφαση του Δ.Σ για ανακατασκευή της πλατείας. ( Απαιτείται ως βασικό στοιχείο της προσφυγής μας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου )

Επίσης, το άγαλμα του Καραϊσκάκη να μην μετακινηθεί ούτε χιλιοστό από τη θέση στην οποία ευρίσκεται επί δεκαετίες, ( αποτελεί παράδοση και *κηρυγμένο διατηρητέο μνημείο) διότι ο εν λόγω ήταν αμετακίνητος των θέσεών του, ακόμα και όταν ήταν βαριά ασθενής, και ουδείς δικαιούνται να τον κάνει μετακινούμενο ''μπαλάκι''.

Θέλουμε άμεσα τις ημερομηνίες αιτημάτων, η την ημερομηνία αυθαίρετου επιλογής για κατασκευή συντριβανιού και ανακατασκευής της πλατείας από την πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου, όπως και την απόφαση για την μετακίνηση διατηρητέου μνημείου - αγάλματος, και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Αν μετακινήσετε το άγαλμα του Καραϊσκάκη, το οποίο θέλουμε να παραμείνει στη θέση του, παράλληλα να μετακινήσετε και την εκκλησία, η οποία δεν μας αρέσει στο σημείο το οποίο βρίσκετε. (Αν θεωρείτε προσβολή την μετακίνηση της εκκλησίας, αναλογιστείτε τι προσβολή θεωρούμε εμείς την ''μετακίνηση'' όσων αποτελούσαν και αποτελούν τοπικές παραδόσεις.)

Μη πιστώσετε, και μη δαπανήσετε, ούτε μια δεκάρα από τα χρήματά μας για έργα βιτρίνας, διότι ως δικά μας χρήματά δεν θα μείνει τίποτα από οτιδήποτε κάνετε στη πλατεία Καραϊσκάκη. ( Οι ανοχές τελείωσαν )

Κύριοι διοικούντες τα χρήματα τα οποία πιστώνετε ερήμην ημών, ενώ παρανομείτε σε σύννομες αιτήσεις μας, δεν είναι δικά σας, είναι τα δικά μας.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρων σας για πλειάδα ημέτερων, και κομματικών σας, οι οποίοι τοποθετήθηκαν από το παράθυρο στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να προσφέρουν τις ''υπηρεσίες'' τους, όπως γνωρίζουν το αμέριστο ενδιαφέρων σας για τον ανταποδοτικό χαρακτήρα της φερόμενης επενδύσεως στο Ελληνικό με αντισταθμιστικά οφέλη. Αλήθεια για ποιους τα αντισταθμιστικά οφέλη ; Πάλι για τους κομματικούς σας ; Τα ''αντισταθμιστικά οφέλη'' των κομματικών σας, και των ημέτερων σας, με τα χρήματα όλων ημών τα γνωρίζουμε, τα δικά μας αντισταθμιστικά οφέλη επί δυο χρόνια της διοικήσεως σας ποια είναι ;

Μη κάνετε το λάθος με δεδομένο δυο χρόνια τις δικές σας αποδοχές όπως και όσων τοποθετήσατε στο δήμο Γλυφάδας, για τις ''υπηρεσίες'' τους, να μας πείτε ότι θα είναι το συντριβάνι, η ακόμα μια ανακατασκευή πλατείας διότι θα γελάνε συνολικά μαζί σας.

Μήπως ξεχάσατε πόσες φορές επικοινωνήσατε μαζί μας, ως παράταξη, και Γ.Παπανικολάου, κατά την προεκλογική περίοδο για προβολή δελτίων τύπου και ενημέρωσης των συμπολιτών μας; Κατά την προεκλογική περίοδο μας αναγνωρίζατε και αμέσως την εκλογή σας λειτουργήσατε ως φασίστες, αρχικά κόβοντας μας από την ιστοσελίδα του δήμου, και εν συνεχεία παρανομώντας στις αιτήσεις μας ; 

Υποτίθεται ότι το λάθος για την ορθή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας αποτελούσε επί τέσσερα χρόνια η διοίκηση Κ.Κόκκορη, όμως αυταπόδεικτα εσείς είστε άπειρες φορές χειρότεροι, σύμφωνα των πεπραγμένων σας. Άλλωστε, δεν γνωρίζουμε αν η πλειονότητα των ευεργετημένων σας, με τα χρήματα όλων ημών, ειδικά του παρόντος, σας είχε συνδράμει στον ελάχιστο βαθμό την προεκλογική περίοδο. Εσείς γνωρίζετε;

Μη ξεχνάτε ότι όσα διαμορφώθηκαν, και ειπώθηκαν δημόσια, αποτελούν δικό σας έργο, και δικές σας επιλογές, και όσοι εκ των συμπολιτών μας αδυνατούν για τα ορθά συμπεράσματα έχουν πέσει θύματα της πλάνης και της προπαγάνδας δια μέσω των έμμισθων και των εξαγορασμένων σας, σαφώς με τα χρήματα του συνόλου. 

Εμείς ουδέποτε επιδιώξαμε να είμαστε είτε έμμισθοι, είτε εξαγορασμένοι σας, και πρεσβεύουμε όσα εσείς αδυνατείτε να υλοποιήσετε διότι έχετε αγκυλώσεις και υποχρεώσεις έναντι των μιντιαρχών, τους οποίους ακόμα και σήμερα ως κόμμα προασπίζεστε, ακόμα και από το δήμο Γλυφάδας, ενώ γνωρίζετε ότι αντιβαίνουν του συντάγματος, και είναι απαράδεκτο για κόμμα το οποίο κυβερνούσε και θέλει να ξανά κυβερνήσει να κάνει σημαία τα οφέλη της διαπλοκής.

Έχετε υποχρέωση να εκπροσωπείται το τόπο και τους δημότες, και να υφίσταται αμεσότητα και πολυφωνία, την οποία την φοβάστε, διότι αν δεν είχατε φοβίες επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, η πολυφωνία θα ίσχυε μαζικά στη Γλυφάδα.

Ποια δημοκρατία πρεσβεύεται ως επαγγελματίας πολιτικός, τέως ευρωβουλευτής, και νυν δήμαρχος Γλυφάδας; Ως δικηγόρος, και ειδικότερα ως ευρωβουλευτής με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα, τι έχετε κάνει επί δυο χρόνια σε σειρά αιτήσεων και ενημερώσεως μας;;; Εσείς δεν είστε κάτοικος Γλυφάδας, δεν γνωρίζετε όσα ίσχυαν και ίσχυσαν στο τόπο μας;;;  

Να σας θυμίζουμε ότι πριν από λίγα χρόνια ( ετεροχρονισμένα ) εμφανίστηκε ως ''τοπικό ΜΜΕ'' σε τοπικό επίπεδο ο Γ.Σκούφης, για τον οποίο δείξατε άμεσα το έμπρακτο ενδιαφέρον σας τοποθετώντας τον εν λόγω στο γραφείο τύπου του δήμου με 1.500 ευρώ μηνιαίως; Μπορείτε να αιτιολογήσετε τα πεπραγμένα σας σε σειρά δικών μας αιτήσεων;;; Άλλωστε, ειδικά για την εισαγγελία, έχουμε να προσκομίσουμε μια ενδογενή - τοπική δημόσια παρουσία δεκαετιών σε συγκεκριμένο αντικείμενο.

* Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου στο δήμο Γλυφάδας, και να μου παρασχεθεί αντίγραφο της αιτήσεως για δικαστική χρήση.

-----------------------------------------------------------------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρανομούντα δήμαρχε Γλυφάδας, Παπανικολάου, και λοιποί, κάντε το λάθος να πιστώσετε τα χρήματά μας για κατασκευή συντριβανιού, και ανακατασκευής στη πλατεία Καραϊσκάκη Τερψιθέας Γλυφάδας, και τα λέμε.

Επί σειρά ετών έχω καταστήσει μάρτυρες χιλιάδες συμπολιτών μας για τον απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, ο οποίος επί σειρά ετών παρανομεί σε σύννομα αιτήματα ( πρωτοκολλημένα ) δια μέσω των κομματικών διοικήσεων.

Συνεχίστε να παρανομείτε ως διοίκηση, και αιρετοί του δήμου, μη παρέχετε εκπροσώπηση των δημοτών, λειτουργήστε κατά των αιτημάτων μας, και κατά των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, και στείλτε συνεργείο να κατασκευάσει συντριβάνι, η οτιδήποτε άλλο στη συνοικία μας.

Είναι ζήτημα χρόνου να διαπιστώσετε τα επακόλουθα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις από όσους ληστεύουν το τόπο μας, την δημοκρατία, την πολυφωνία, την αμεσότητα, και λειτουργούν με γνώμονα την φυσική μας εξόντωση. 

Οι κανίβαλοι σε αυτό το τόπο είναι διευρυμένο φαινόμενο. Να θυμάστε ότι αν επιθυμία σας, όσων ήρθατε στο τόπο μας είναι να μας φάτε, θα αποτύχετε, διότι στο τέλος θα καταστεί σαφές σε όλους ότι είστε κανίβαλοι και απαράδεκτοι για τους θεσμούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Ελπίζω ο κ. Καραπάνος, όπως και σειρά άλλων συμπολιτών μας, οι οποίοι συνέδραμαν υπέρ της εκλογής αυτής της διοικήσεως, να έχουν τη συνολική εικόνα των πεπραγμένων τους, και μιας λειτουργίας καθαρά κανιβαλιστικού χαρακτήρα, με γνώμονα αποκλειστικά τις εντυπώσεις και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, μακράν κατά της δημόσιας ωφέλειας.

Το δημόσιο όφελος ποτέ δεν λογίζεται κατά των δημοτών ( ανθρωπίνου παράγοντα) δίνοντας έμφαση σε έργα βιτρίνας, και η κακοδιοίκηση Παπανικολάου συνεχίζει τη πεπατημένη Κόκκορη κατά της δημόσιας ωφέλειας, και κατά των σύννομων πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας, τα οποία θα προσκομιστούν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα δέοντα.

Τονίζετε ότι μπορούσαμε να προσφύγουμε δικαστικά και κατά του παράνομου νεκροταφείου το οποίο κατασκευάζετε στην Α'Ζώνη του Υμηττού, και όπως γνωρίζετε δεν το πράξαμε δείχνοντας συναίνεση σε ένα μακροχρόνιο τοπικό ζήτημα, όμως, η συνέχιση ενεργειών από τη πλευρά της διοικήσεώς σας κατά των δημοτών και υπέρ έργων βιτρίνας θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

Επισήμανση: Για τους αναγνώστες μας εκτός Γλυφάδας θυμίζουμε ότι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά FM από 1977, την περίοδο θεσμικού πλαισίου για την ραδιοτηλεόραση, και συγκεκριμένα επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη καταθέσαμε μια από τις πρώτες αιτήσεις - παράβολα για Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία τοπικού Ρ/Σ, και ενώ επενδύσαμε τις οικονομίες μας, όπως και την εργασία μας, αντί αδειοδοτήσεως δεχτήκαμε αναίτια σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. Επί 12 χρόνια δεν λειτουργεί ο τοπικός σταθμός ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και το σύνολο των εκάστοτε διοικούντων έπειτα από σειρά αιτήσεων μας δεν μας συνέδραμαν ούτε μια φορά. Υφίσταται δεδομένη παρανομία από τη πλευρά τους η οποία έχει στόχο τη φυσική μας εξόντωση.

* Σας υπενθυμίζουμε και την υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου, η οποία χαρακτηρίστηκε δημόσια σκάνδαλο, όπου η διοίκηση Κ.Κόκκορη ενώ παρανομούσε σε σύννομη αίτησή μας μεθόδευσε την υπερτιμολογημένη αγορά δυο οικοπέδων ( ασαφούς ιδιοκτησιακού χαρακτήρα )σαφέστατα με μονομερή μέριμνα υπέρ μιας οικογένειας.  Το ανάλογο ισχύει σε πλειάδα περιπτώσεων στο δήμο, όπου ορισμένοι επιλεκτικά λαμβάνουν τα χρήματα των συμπολιτών μας για τις ''υπηρεσίες'' τους, κάτω από πλαίσιο αδιαφανών διαδικασιών - συμφωνιών, ενώ οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις των δημοτών, άρα η διαφάνεια, και η νομιμότητα, αποτελεί απαγορευτική οδό για τους εκάστοτε κομματικούς διοικούντες. 

Σας υπενθυμίζουμε και την υπαίθρια διαφήμιση στα όρια του δήμου Γλυφάδας με παθητικό εκατομμυρίων, επί αρκετά χρόνια, ενώ συνεχίζεται η σύμβαση !!!

Το λόγο έχει θα η δικαιοσύνη, και το Ε/Δ, αν συνεχίζονται ετεροχρονισμένα τα έργα βιτρίνας, και πολιτικών σκοπιμοτήτων, αντί για την δημόσια ωφέλεια και τη νομιμότητα. ( Εμείς κύριοι διοικούντες, στη Γλυφάδα, ουδέποτε είχαμε βιτρίνα, είχαμε μια ενδογενή δομή των δημοτών - κατοίκων, η οποία αποτελούσε τη μοναδική άμεση και μαζική καθημερινή πολιτισμική και κοινωνική γέφυρα ανάμεσα σε χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας. 

Είναι οφθαλμοφανές ότι από την ημέρα αναλήψεώς της διοικήσεως του δήμου από τον Γ.Παπανικολάου, και τους έτερους, ακόμα και η ιστοσελίδα μας υπολειτουργεί, άρα καθίσταται σαφές ότι με την δεξιά παράταξη και τους συνεργαζόμενους στο δήμο Γλυφάδας, ευτελίζονται περισσότερο οι δημότες και ο τόπος έναντι του παρελθόντος. 

Σταματήστε τις πολιτικές σκοπιμότητες, και τις πολιτικές βιτρίνας, διότι η πλατεία δεν προέχει των δημοτών, ούτε των συνταγματικών τους δικαιωμάτων, και η αμεσότητα, η πολυφωνία, και η ενημέρωση των δημοτών - πολιτών, αποτελούν συνταγματικό τους δικαίωμα και σαφέστατα προεξέχουσας σημασίας και σπουδαιότητας, όπως και η διαβίωσή τους. ( Εσείς φροντίσατε μονομερώς των έτερων παραταξιακών και κολλητών σας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε Παπανικολάου πίστωσε τα χρήματά μας για συντριβάνι και τα λέμε !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">