ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

New motherboard model ( disc SSD - DDR ) !!!

Αποτελεί πρόκληση, και ιδιαίτερο ενδιαφέρων, η κατασκευή μιας μητρικής κάρτας, η οποία θα ξεφύγει από τα  γνωστά καθιερωμένα στάνταρτ, και αντί για πολλαπλά slot, τόσο για μνήμη, όσο και για αποθήκευση, ( hard disc ) θα χρησιμοποιεί ένα (1) δίσκο SSD, ο οποίος θα εκτελεί και τα χρέη της μνήμης.

Αντί για διαμόρφωση με DDR4 ECC UDIMM μνήμης / RDIMMθα διαμορφώσουμε σε Ultra M.2, η ακόμα καλύτερα σε RAID SSD, και η συνολική δομή λειτουργίας τόσο του επεξεργαστή, όσο και της αποθήκευσης θα ολοκληρώνεται αποκλειστικά σε ένα δίσκο, διπλής λειτουργίας.

Απόρροια της νέας δομής της υπολογιστικής λειτουργίας αυτής της μητρικής, θα είναι τόσο η εξοικονόμηση σημαντικού χώρου, όπως και η οριστική κατάργηση των slot μνήμης DDR4 ECC UDIMM, δεδομένου ότι η CPU θα λειτουργεί αποκλειστικά με ένα δίσκο RAID SSD, ο οποίος θα εκτελεί χρέη παράλληλα και μνήμης και αποθήκευσης.

Σαφέστατα κάθε ένας θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο, όμως για την μνήμη δεν θα χρειάζεται, δεδομένου ότι κάθε μητρική θα έρχεται συνοδευόμενη με τη συνολική της μνήμη, και στη τιμή που απαιτείται.

Η μητρική του μέλλοντος έχει την σφραγίδα του πρωτεργάτη. ( Πρέπει να καταργηθούν τα slot μνήμης, καθώς και οι μνήμες, και να περάσουμε στην επόμενη φάση δυο σε ένα και ''υπεραπλούστευσης''. !!!)

* Σαφώς οι γνώστες του αντικειμένου, διαβάζοντας το εν λόγω δημοσίευμα, θα βρεθούν σε δυσχερή θέση, δεδομένου ότι αρκετά από όσα έχουν διδαχθεί και γνωρίζουν ίσως να καταργούνται και να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας τους, όμως είναι εφικτό να καταργηθούν τα slot μνήμης (...) και στη θέση τους να δεσπόζει ένας δίσκος ssd ( κατάλληλα διαμορφωμένος - κατασκευασμένος ) ο οποίος θα έχει διπλή λειτουργία, και της μνήμης, και ενός ικανοποιητικού αποθηκευτικού χώρου, η ακόμα και να μην υπάρχει τίποτα στη μητρική και να αγοράζει κάποιος το δίσκο διπλής λειτουργίας ( disc SSD - DDR!!!

John Kourdomenos
glyfadaweb@gmail.com

Engineering - Electronic
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: New motherboard model ( disc SSD - DDR ) !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">