ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κωλυσιεργία των πολιτικών ο βασικός εχθρός των πολιτών

Η διαδικτυακή κοινότητα, και τα blogs, επί αρκετά χρόνια στη χώρα μας εκλαμβάνονται από τους εκάστοτε κυβερνώντες είτε ως απειλή, είτε ως ανταγωνιστικά των κομματικών τους ΜΜΕ, είτε ακόμα ως επικίνδυνα, και έχουμε την πρόσφατη γνωστή ανακοίνωση του υπουργού Ν.Παππά ''Άλλο το ένα, άλλο το άλλο''.

Σαφέστατα το 50% των ιστοσελίδων ενημέρωσης στη χώρα μας, με κρατική διαφήμιση, είναι περασμένα στο Alexa, και αλλού, ως ενημερωτικά blogs.

Η αντίληψη του Ν.Παππά  ''άλλο το ένα, άλλο το άλλο'', είναι χαρακτηριστική πως μπορεί από ένα κόμμα - κυβέρνηση - να εκμαυλίζεται ο χαρακτήρας αριστεράς, όπως και των δικαιωμάτων κάθε εργαζόμενου.

Για ορισμένους η δημοσιογραφία των πολιτών, σε site και blogs αποτελεί χόμπι και παράλληλη ενασχόληση, και είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να δημοσιοποιούν οτιδήποτε επιθυμούν, στον αντίποδα όμως για όσους εργάζονται επί δεκαετίες στη χώρα μας, χωρίς η πολιτεία να γίνετε αρωγός έχουμε κακουργηματική πράξη από τη πλευρά δημάρχων - υπουργών - κυβέρνησης.  

Κύριε Παππά να μην μακρηγορούμε, σας ενημερώσαμε επαρκώς για την κατατεθειμένη αίτηση και παράβολο για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία του τοπικού Ρ/Σ ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και για όσα ίσχυσαν επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία ως κυβερνώντα κόμματα αντί να αδειοδοτήσουν όσους πρωτοστάτησαν στην χώρα μας και στον χώρο των FM ενίσχυσαν ημέτερους, χρηματοδότες των κομμάτων τους, δημιουργώντας τη γνωστή σε όλους μας διαπλοκή.

Δεδομένου ότι έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, η κυβέρνηση η οποία υποσχόταν στο λαό δικαιοσύνη και αλληλεγγύη δεν έχει να επιδείξει το ελάχιστο επί δυο χρόνια, και ειδικότερα έπειτα από προτάσεις και αιτήσεις οι οποίες σας εστάλησαν στο Μαξίμου, και παράλληλα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καλείστε να αναλάβετε των ευθυνών σας.

Σε ενδεχόμενο που παρακωλύεται την δημιουργία θεσμικού πλαισίου - νόμου - επί μακρόν για την ραδιοφωνία, ο οποίος πρέπει να είναι συνυφασμένος με το Ελληνικό Σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών, και κωλυσιεργείτε σκόπιμα, θα σας παραπέμψω στην Ελληνική δικαιοσύνη μαζί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τους δημάρχους της Γλυφάδας τέως και νυν, ως φυσικούς αυτουργούς της φυσικής εξόντωσης Έλληνα πολίτη.

Το πάμε από την αρχή. Ο δήμος δεν μας συνέδραμε και οι κομματικές διοικήσεις παρανομούν επί δεκαετίες σε σύννομες αιτήσεις, η περιφέρεια Αττικής δεν μας συνέδραμε ( βλέπε X. Καπάταης ) και τέλος εσείς επί δυο χρόνια κωλυσιεργείτε. 

Δεν δραστηριοποιηθήκαμε επί δεκαετίες σε ένα χώρο δαπανώντας εκατομμύρια, και δεχόμενοι διώξεις και κατασχέσεις ώστε να διαμορφώνεται εκ νέου σήμερα τη νέα διαπλοκή του κεφαλαίου, ενώ στον αντίποδα τόσο στους δήμους, όσο και στα γραφεία υπουργών και βουλευτών βρίσκονται κολλητοί και αργόμισθοι.

Θέλουμε να εργαστούμε επιχειρηματικά σε αυτό που γνωρίζουμε, και επί δυο χρόνια καθίσταται αδύνατον. Να δημιουργήσουμε επιχείρηση, με όσα συνεπάγεται το συγκεκριμένο σήμερα, τεράστια έξοδα, ώστε να δεχτούμε για πολλοστή φορά διώξεις και κατασχέσεις ελλείψει αδείας;;;

Η αριστερά, και οι αριστεροί, θα κωφεύουν από τις κυβερνητικές θέσεις, η ακόμα και στο ραδιόφωνο, για τις τοπικές, θα διαμορφωθούν ανάλογοι όροι της τηλεοράσεως ώστε τις άδειες λειτουργίας να τις λάβουν οι ''Μαρινάκηδες'' ;

Για την ιστορία σας θυμίζω ότι σύμφωνα του Ν.1730 του 1987 ( του αρχικού νόμου για την ραδιοτηλεόραση στη χώρα μας ) οι κυβερνήσεις εκείνης της εποχής είχαν παρέχει αρκετές τοπικές ''άδειες'', πλην των μεγάλων ομίλων, ενώ στην συνέχεια άλλαξε ριζικά το πλαίσιο και η πλειονότητα των ραδιοφωνικών ''αδειών'' - βεβαιώσεων στο Ν.Αττικής βρίσκετε σε λίγες οικογένειες, δήμους, η κόμματα. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κωλυσιεργία των πολιτικών ο βασικός εχθρός των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">