ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2016-2017 με τον αγιασμό να πραγματοποιείται σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δήλωσε ότι τα ωρολόγια προγράμματα, το πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου, και η διδακτέα ύλη, έχουν ανανεωθεί, καθώς τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη θέση τους. 

Σαφώς δεν υπήρξε ακόμα από τη πλευρά του υπουργού και του υπουργείου μια σαφή τοποθέτηση όσων αφορά τους εργαζομένους του τοπικού ομίλου ιδιωτικής εκπαίδευσης, στο δήμο Γλυφάδας, και αποτελεί ζητούμενο. 

Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Με τις ευχές όλων για καλή σχολική χρονιά τελέστηκε σήμερα οι αγιασμός σ΄όλα τα σχολεία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Τόσο ο δήμαρχος όσο και εκπρόσωποι του παραβρέθηκαν σ΄όλα τα σχολεία και ευχήθηκαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας υγεία και φώτιση.

Να σημειωθεί πως σ΄όλα τα σχολεία τόσο από τους διευθυντές όσο και από τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων αναγνωρίστηκε η άψογη συνεργασία με τον δήμο και πως έγιναν στα περισσότερα σχολεία σημαντικές εργασίες συντήρησης, γεγονός που μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η μάχη για την παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για την δημοτική αρχή που έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια και την βελτίωση των σχολικών μονάδων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">