ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας υπό βροχή

Δεδομένου ότι σήμερα άκουσα δια στόματος συντρόφου της αριστεράς για τη ''χολή'' την οποία διοχετεύω δημόσια, σας παραθέτω ένα σύντομο βίντεο ώστε να έχετε την εικόνα της πραγματικότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ υπό καταρρακτώδη βροχή όσοι και όσες έβγαιναν από το μετρό Ελληνικού δεν είχαν κανένα κατάλυμα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει στάση στην αρχή της Ιασωνίδου, έτσι συνολικά βρισκόντουσαν κάτω από το πρεβάζι ιδιωτικής επιχειρήσεως.

Δείτε το σύντομο στιγμιότυπο στο βίντεο. 



Όσοι και όσες είχαν τη δυνατότητα, δεδομένης της καταρρακτώδους βροχής, και της μεγάλης αναμονής, έπαιρναν ταξί, όμως και αυτά ήταν ένα - δυο στην αρχή της Ιασωνίδου και δεν έφταναν για όλους. Αρκετοί επικοινωνούσαν με συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα και ερχόντουσαν και τους έπαιρναν από το συγκεκριμένο σημείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 10:00 μ.μ το δημοτικό λεωφορείο δεν έκανε στάση στην αρχή της Ιασωνίδου, δεδομένου ότι δεν υπήρχε κανείς στη στάση λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας έτρεξαν προς την στάση χωρίς να σταματήσει ο οδηγός το λεωφορείο.

Τέλος, ο αρμόδιος των αστικών συγκοινωνιών, έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων τρέφει φοβίες μήπως τον παρεξηγήσουν για διόρθωση της γραμμής 205 δεδομένου ότι η ταλαιπωρία αναμονής είναι σχεδόν μια ώρα; 
( Λόγω του ότι μετακινούμε αρκετά πυκνά συχνά με τις αστικές συγκοινωνίες, κάποιοι εκ των συμπολιτών μας με κοιτάζουν περίεργα, και μπορεί να θεωρούν ότι είμαι υπαίτιος των καθυστερήσεων και της ταλαιπωρίας τους κ. Πρόεδρε.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας υπό βροχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">