ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυο χρόνια εξαπάτηση από τον Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας

Του Γιάννη Κουρδομένου

Σήμερα κλείνουν 39 χρόνια από την πρώτη φορά που θέσαμε στο δήμο Γλυφάδας το ζήτημα πεζοδρόμησης των οδών στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και εικοσιπέντε από την πρώτη φορά που το μεταδώσαμε δημόσια στην τοπική κοινωνία από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Στις φωτογραφίες τις οποίες βλέπετε, διαπιστώνετε πως με λίγες σταγόνες βροχής, σήμερα, έχει πλημμυρίσει όλος ο χώρος ο οποίος δεν διαθέτει ούτε πεζοδρόμιο, ούτε πλάκες.




Έχοντας το βασικό δεδομένο ενός δημάρχου, ο οποίος έτυχε της εκλογής του σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο μεταξύ άλλων στα δέκα βασικά του σημεία περιείχε και το εξής '' Κατασκευάζουμε πεζοδρόμια όπου δεν υπάρχουν'' ο οποίος έπειτα από ενημέρωση της δημοτικής του αρχής δεν έχει παραγόμενα, πως χαρακτηρίζετε για εσάς ; 



Σύμφωνα με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, στα οποία τονίζουμε το έλλειμμα πεζοδρομίων στην Τερψιθέα - Γλυφάδας σε συγκεκριμένες οδούς, ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) ο δήμαρχος και η δημοτική του αρχή κωφεύουν επιδεικτικά, άρα δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, δεν εκπροσωπούν το τόπο και τους δημότες. (Άλλωστε συνυποψήφιοι του, παραταξιακοί του, κατοικούν στις οδούς της Τερψιθέας Γλυφάδας και γνωρίζουν επί δεκαετίες τα ισχύοντα )

Αναλογιστείτε πως χαρακτηρίζετε κάποιος, ο οποίος διαδέχεται έναν αυταρχικό δήμαρχο, και αντί να αποδείξει στη πράξη ότι ο ίδιος, όπως και η δημοτική του αρχή είναι κάτι καλύτερο, απέδειξε με το καλημέρα τι σημαίνει κατάργηση της πολυφωνίας, και της ελευθεροτυπίας.

Η πράξη από τη πλευρά του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, να φιμώσει όσους προϋπήρξαν στο τόπο μας, ( Την πολυφωνία και τον πλουραλισμό ) όπως και η αρωγή σε όσους διέπραξαν με τις ευλογίες του κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, καταμαρτυρούν την φαιδρότητα λειτουργίας του δήμου Γλυφάδας, και της δημοτικής του αρχής.

Δείτε και δεύτερο δημοσίευμα: ( Δεν πρόκειται να δείτε σε εμάς θέματα sex , συκοφαντίας, και κουτσομπολιών τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρων του κόσμου. Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρουν τα λαϊκίστικα ενδιαφέροντα της πλειονότητας. )

Δυο χρόνια στο δήμο Γλυφάδας, κανένα πεζοδρόμιο στην Τερψιθέα

* Δεν είναι λίγες οι φορές στα 39 χρόνια που κυριολεκτικά πλημμυρίσαμε και με καταστροφή οικιακών συσκευών κ.α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυο χρόνια εξαπάτηση από τον Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">