ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κουμουτσάκος: Σε μία εποχή που το ψέμα έγινε καθεστώς η επιδίωξη της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη

Πραγματικά πολλές φορές οι δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ μας αφήνουν έκπληκτους, και ειδικά η δήλωση δια στόματος του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ « Η ΝΔ δεν επιδιώκει να μοιράσει μιζέρια και φτώχεια σε όλους, επιδίωξή της είναι η δημιουργία ανάπτυξης και πλούτου για όλους».

Αν πράγματι αληθεύει η επιδίωξη της ΝΔ, καλούνται συνολικά τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως να ρωτήσουν τα πεπραγμένα από τη πλευρά του κομματικού τους στελέχους Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος διατελεί κομματικός δήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας.

Επιπροσθέτως, έχουμε να παραθέσουμε τις διώξεις και κατασχέσεις επί τέσσερις δεκαετίες, του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', (1977 - 2004) έπειτα από αιτήσεις και παράβολα στη πολιτεία, όπως και τις επιλογές τόσο της κυβερνήσεως Μητσοτάκη 91 - 93, η οποία δεν μας παρείχε μια βεβαίωση λειτουργίας, όσο και τις επιλογές της κυβερνήσεως Καραμανλή 2004 - 2009 η οποία κώφευε επιδεικτικά, και παρανομούσε σε εκατοντάδες αιτήσεις μας δια μέσω όσων ευαγγελίζονται σήμερα τη δημιουργία ανάπτυξης και πλούτου για όλους.

Ο εν λόγω δήμαρχος δεν διατελούσε στέλεχος της κυβερνήσεως Καραμανλή;
Δυστυχώς δεν πείθετε, και όσοι/ες επηρεάζονται από μεταδιδόμενα είναι η εύκολη λεία των ολιγοπωλίων και των ολιγαρχών της διαπλοκής την οποία εσείς και το ΠΑΣΟΚ εδραιώσατε στη χώρα μας.
  
Όπως αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος «Καθήκον και υποχρέωσης της Δημοκρατίας να μην επιτρέψουμε τη χειραγώγηση της ενημέρωσης», υπογραμμίζοντας ότι «εδώ που φτάσαμε πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος όλων».

Η χειραγώγηση της ενημέρωσης, όπως και η χειραγώγηση του λαού αποτελεί σήμα κατατεθέν στη χώρα μας από το 1974 μέχρι σήμερα, και αρκεί οι αναγνώστες μας, όπως και εσείς, να δείτε όσα ισχύουν από τη πλευρά ιδιοκτητών ΜΜΕ οι οποίοι μεταδίδουν η γράφουν ότι επιθυμούν εξαιρώντας μεγάλα και σημαντικά ζητήματα τα οποία αφορούν εκατομμύρια ευρώ του κοινωνικού συνόλου. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε:  Ελεγκτικό Συνέδριο: Κωλύεται η σύμβαση για τα φυτά 1.3 εκ. ευρώ στο δήμο Γλυφάδας ( Γιατί δεν είδε το φως της δημοσιότητας σε καμία αθηναϊκή εφημερίδα, κανάλι, ραδιόφωνο ; )

«Σε μία εποχή που το ψέμα έγινε καθεστώς η επιδίωξη της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, και όπως γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, στα νότια προάστια, αν υφίσταται ένας πολίτης - δημότης, ο οποίος διαχρονικά λέει δημόσια την απόλυτη αλήθεια, είναι αποκλειστικά ο υποφαινόμενος. 

Ποια είναι τα πεπραγμένα της ΝΔ και των στελεχών της στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να πιστοποιείται ότι όσα δηλώνετε δημόσια ευσταθούν και έχουν μια βάση ειλικρίνειας; Πλην της αλήθειας δεν έχουμε επιδιώξει τίποτα άλλο, και η αλήθεια για εμάς αποτελεί στάση ζωής. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κουμουτσάκος: Σε μία εποχή που το ψέμα έγινε καθεστώς η επιδίωξη της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">