ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι προνομιούχοι της Γλυφάδας με πολιτικές διασυνδέσεις

Τα δυο μέτρα και σταθμά, διαχρονικά, στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, διαμορφώνουν ένα κάκιστο πλαίσιο κατάργησης της συνταγματικής ομαλότητας, όπως και της ισοπολιτείας - ισονομίας, δεδομένου ότι ορισμένοι με πολιτικές διασυνδέσεις αποκτούν δικαιώματα τα οποία δεν έχει η πλειονότητα των δημοτών - κατοίκων.

Από τη παραχώρηση της παραλίας Γλυφάδας εξαιρούνται τα 14.753 τ.μ που εκμεταλλεύεται η επιχείρηση «ΠΑΛΜΕΡΑΣ Α.Ε.Ε), τα 1.130 τ.μ στα οποία λειτουργεί το Κέντρο «Δελφίνια», τα 994 τ.μ στο οποία λειτουργεί το «Τουριστικόν- Ζέρβας» τα 716,40 τ.μ στο οποία λειτουργεί το κέντρο «Sirocco», και τα 670 τ.μ στο οποία λειτουργεί το Κέντρο «Μαριδάκι».

Σε απλά μαθηματικά σημαίνει ότι 18.263 τ.μ του παραλιακού μετώπου, τα οποία στο μεγαλύτερο τμήμα τους καταλαμβάνονται αυθαίρετα, τελούν στην απόλυτη ιδιοκτησία και χρήση μιας χούφτας ατόμων, τα οποία με πολιτική κάλυψη, και όσα συνεπάγεται αυτή, καταπάτησαν την παραλία Γλυφάδας πάνω στο κύμα.

Στον αντίποδα τα ίδια κόμματα - πολιτικοί, επί πέντε δεκαετίες στρέφονται με κάθε μέσο κατά των υπολοίπων δημοτών, και έχουμε να παραθέσουμε μια σειρά από διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Ρ/Σ ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005'' το οποίο έκλεισαν έπειτα από δεκαετίες τοπικής λειτουργίας, όπως και την καθολικότητα αδράνειας τους έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις να μας συνδράμουν αρχικά στην αποκατάσταση της αλήθειας, και εν συνεχεία της δικαιοσύνης.

Δεδομένου του αυταπόδεικτου διφορούμενου χαρακτήρα λειτουργίας από τη πλευρά της πολιτείας, και συγκεκριμένα του ΕΤΑΔ, το οποίο ελέγχεται και τελεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών, προσφεύγουμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταγγέλλοντας τα δυο μέτρα και σταθμά από τη πλευρά της πολιτείας. 

Δεν μπορεί η πολιτεία να αφήνει έρμαιο επί 12 χρόνια ένα πολίτη έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και στον αντίποδα να διασφαλίζει τα συμφέροντα όσων τον παρελθόντα χρόνο καταπάτησαν τη δημόσια περιουσία.

Διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά στη χώρα μας τα δυο μέτρα και σταθμά, έπειτα από τις προγραμματικές δηλώσεις για δικαιοσύνη, η οποία σαφώς δεν υπήρξε, και πολύ περισσότερο αποτελεί ευθεία συνταγματική παραβίαση να διασφαλίζονται αποκλειστικά τα συμφέροντα όσων είχαν και έχουν πολιτικές διασυνδέσεις.

Οι κύριοι της πολιτικής, και των κομμάτων, οι οποίοι αδράνησαν επί σειρά τετραετιών στις αλλεπάλληλες αιτήσεις μας, όπως και σήμερα, αντιβαίνουν του Συντάγματος, και δεν εκφράζουν τη λαϊκή εντολή την οποία έλαβαν.

Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, και σαφώς το ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, υπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα κατά της δημόσιας ωφέλειας.

Κάποιοι απέκτησαν δικαιώματα εις βάρος της πλειονότητας, με την κάλυψη πολιτικών και κομμάτων του παρελθόντος, και η κυβέρνηση του παρόντος, αντί αποκαταστάσεων όπου αποτελούσε επιβεβλημένη αναγκαιότητα, υπηρετεί τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του παρελθόντος.

Ο αρμόδιος υπουργός επί των ραδιοτηλεοράσεων του παρόντος Νίκος Παππάς, ο οποίος ενημερώθηκε και παράλληλα έλαβε τις αιτήσεις μας, όπως και οι αρμόδιοι υπουργοί και αναπληρωτές στο υπουργείο οικονομικών, Γιώργος Σταθάκης, και  Αλέξης Χαρίτσης, οι οποίοι παράλληλα του κ. Παππά ενημερώθηκαν και έλαβαν τις αιτήσεις μας, δεν μπορεί να συνδράμουν την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος και των κατοχυρωμένων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται ότι ακολουθούν το ίδιο ταυτόσημο μοντέλο διακυβέρνησης, δυο μέτρων και σταθμών, και επί δεκαετίες υπηρέτησης των ιδίων συμφερόντων. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Κύριοι Σταθάκη, Χαρίτση, και Παππά, γνωρίζετε να αντιμετωπίζουν κάποιοι ιδιαίτερο πρόβλημα οι κύριοι των προαναφερόμενων επιχειρήσεων που δια μέσω όλων εσάς θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε προνομιακό καθεστώς ; ( Έχετε υπόψιν σας τι ακριβός ισχύει με εμάς έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων ; Έχετε υπόψιν σας τι ζημία έχει υποστεί η υγεία μου όσο πράττεται εξαπάτηση του κοινωνικού σύνολου και υπηρετείται όσους υπηρετούσαν και στο παρελθόν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ; )

* Για ορισμένους βολεμένους, οικογενειακά, των κομμάτων, οι οποίοι λόγω φιλίας παριστάνουν τους αδαείς, ( μπροστά σε εγκλήματα τα οποία συντελούνται τοπικά ) όπως και για ορισμένα άτομα τα οποία φοίτησαν λίγους μήνες σε σχολές μαφιόζων, τα λόγια είναι περιττά, δεδομένου ότι όλοι και όλες αυτοί δεν ασκούν δημοσιογραφία. ( Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε όσο ζούμε την τεράστια προδοσία, και το έγκλημα το οποίο συντελείτε σήμερα, ώστε να καταστρέψουν απόλυτα τα ιδανικά της αριστεράς, και να κόψουν κάθε ενδεχόμενο να βρεθεί στην εξουσία πραγματικό κόμμα αριστεράς και αριστερών.)

Επίσης, το ανάλογο για όσους ταίζονται επί χρόνια σε ιδιότυπο καθεστώς, και χωρίς να εξετάσουν, εστω μια φορά, ( πρώτον πως ζουν οι υπόλοιποι ) και τι έχει συντελεστεί τοπικά, ( και δεύτερον ) πως βρέθηκαν να υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς και συμφέροντα με τη Νέα Δημοκρατία μακράν του δημοσίου συμφέροντος. ( Το εξετάζουν οι υπόλοιποι )

Και επειδή για ορισμένους/ες χρειάζεται ειδική επεξήγηση, πως χαρακτηρίζεται εσείς τις μεθόδους που ακολουθούσαν στον παρελθόντα χρόνο ώστε οι ημέτεροι και δικοί τους να αποκτούν δικαιώματα επί της δημόσιας περιουσίας - αγαθών, και στον αντίποδα να διώκουν συστηματικά τους υπολοίπους; 
( Θα απαντήσετε ;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι προνομιούχοι της Γλυφάδας με πολιτικές διασυνδέσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">