ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παντελής Παντελίδης: Τα αποτελέσματα της έρευνας του DNA

Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη έχει περάσει από σαράντα κύματα, και ακόμα ασχολούνται με την διαλεύκανση του χαμού του τραγουδιστή, δεδομένου ότι η αλήθεια αποτελεί ζητούμενο τόσο της οικογενείας, όσο και της κοινωνίας.

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr ''Το γεγονός ότι βρέθηκε μόνο Dna του νεκρού στη θέση του συνοδηγού δείχνει πώς ο Παντελής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.'' 
Σαφώς εμείς δεν υιοθετούμε καμία άποψη, δεδομένου ότι αρμόδιοι να αποφανθούν είναι οι δικαστές.
Όπως διαβάσαμε: Όλοι εσείς που παρακολουθείτε το blog μου θα έχετε προφανώς διαβάσει το θέμα που αφορούσε στο συμπέρασμα ανεξάρτητης εταιρείας εμπειρογνωμώνων *( εμπειρογνωμόνων) για το Dna μέσα στο αμάξωμα.

Το έγγραφο που έχει στα χέρια του ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Μπάμπης Λυκούδης και η μάνα του νεκρού τραγουδιστή Αθηνά αποδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο το που βρισκόταν ποιός και γιατί.

Το γεγονός ότι βρέθηκε μόνο Dna του νεκρού στη θέση του συνοδηγού δείχνει πώς ο Παντελής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.


Αυτό έρχεται να αμφισβητήσει τις καταθεσεις (έ) τόσο της Φρόσως αλλά και της Μίνας, ότι δηλαδή ο Παντελής ηταν (ή) ο οδηγός.


Αλλά ακόμη και αν το Dna του Παντελή βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού εξαιτίας του τουμπαρίσματος. Γιατί δεν βρέθηκε καθόλου γενετικό υλικό της Κυριάκου στην θέση δίπλα απο αυτήν του οδηγού; Γιατί βρέθηκε μόνο στην κολώνα *(κολόνα) του οδηγού;


Και πώς δικαιολογείται το τραύμα στο κεφάλι της Φρόσως; Μήπως το τραύμα και το dna που βρέθηκε στην θέση του οδηγού συνδέονται; Εκτός αν ο διασώστης ήταν τόσο ερασιτέχνης που κατα τον απεγκλωβισμό της Φρόσως την χτύπησε στο κεφάλι. 


Αλλά και πάλι τι γράφω. Σύμφωνα με την Τροχαία η Φρόσω ήταν ήδη έξω απο το αυτοκίνητο όταν έφτασε η αστυνομία. Άρα το χτύπημα έγινε όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητό;

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αυτό σημαίνει πως οι δυο κοπέλες καλούνται κατα την ακροαματική διαδικασία να αντιμετωπίσουν μια σειρά απο ντοκουμέντα στοιχεία και αποδείξεις που αντικρούουν τους ισχυρισμούς και τις καταθέσεις τους. 


Αλλά το κυριότερο…όλα αυτά που βγήκαν μετά το δυστύχημα και συνιστούν νομικά επιχειρήματα της οικογένειας, προσβάλουν στο μέγιστο βαθμό την αξιοπιστία τους. Κι αυτό να ξέρετε είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τους δικαστές. Να υπάρχει αλήθεια και όχι δόλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παντελής Παντελίδης: Τα αποτελέσματα της έρευνας του DNA Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">