ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Shinto - Μία ιστορική προσέγγιση στην αρχαιότερη Ιαπωνική θρησκεία

Το_Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 το Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης για πρώτη φορά στα νότια προάστια διοργανώνει διάλεξη με θέμα ''Shinto: Μία ιστορική προσέγγιση στην αρχαιότερη Ιαπωνική θρησκεία''

Όπως αναφέρουν από το Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης στην εκδήλωση θα παρίσταται ο Πρέσβης της Ιαπωνίας και Δημοτικοί Παράγοντες της πόλης, και εισηγήτρια της διάλεξης θα είναι η Ιστορικός – Αρχαιολόγος, Επίτιμη Πρόεδρος του Σχήματος και κόρη του αναβιωτή της αρχαίας τραγωδίας, του αείμνηστου Δημήτρη Ροντήρη, κα Κωστούλα Ροντήρη και Διαλέκτης, ο Ιστορικός Ερευνητής – Ιαπωνολόγος, Ύπατος Διδάσκαλος Yawara / αρχαίου Judo και τακτικό Μέλος του “Ελληνο – Ιαπωνικού Συνδέσμου Φιλίας”, κος Μάνος Δασκαλάκης.

Η πρόσκληση από το Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης 

Με το παρόν Σας Προσκαλούμε στη Διάλεξη που διοργανώνει το “Ελληνο – Ιαπωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης” (E.Π.Κ.Α, οργ. “ CLUB HIKARIKWAI”), το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Αργυρούπολης (Λ. Κύπρου 97 και Χρυσοστόμου Σμύρνης), με θέμα “Shinto: Μία ιστορική προσέγγιση στην αρχαιότερη Ιαπωνική θρησκεία” , που συμβαίνει για πρώτη φορά στα νότια προάστια.

Εισηγήτρια της διάλεξης , η Ιστορικός – Αρχαιολόγος, Επίτιμη Πρόεδρος του Σχήματος και κόρη του αναβιωτή της αρχαίας τραγωδίας, του αείμνηστου Δημήτρη Ροντήρη, κα Κωστούλα Ροντήρη και Διαλέκτης, ο Ιστορικός Ερευνητής – Ιαπωνολόγος, Ύπατος Διδάσκαλος Yawara / αρχαίου Judo και τακτικό Μέλος του “Ελληνο – Ιαπωνικού Συνδέσμου Φιλίας”, κος Μάνος Δασκαλάκης.

Η, τιμητική για εμάς, παρουσία Σας, θα ενισχύσει το έργο μας που είναι η Γνωριμία του ελληνικού κοινού με τον Πολιτισμό, την Ιστορία και την Παράδοση της Ιαπωνίας, “Γνωστικά Αντικείμενα” που το Σχήμα μας πραγματεύεται καταστατικά, μέσω του “Club Hikarikwai”, από το 1981 (έτος ίδρυσης του Judo Αργυρούπολης – πρώτο δημοτικό Judo στην Ελλάδα - από το Στέλεχος μας, κ. Μάνο Δασκαλάκη).

Στην εκδήλωση θα παρίσταται ο Πρέσβης της Ιαπωνίας και Δημοτικοί Παράγοντες της πόλης μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Shinto - Μία ιστορική προσέγγιση στην αρχαιότερη Ιαπωνική θρησκεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">