ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή για το Ελληνικό ( VIDEO )

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής με ευρεία πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων) το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του Ελληνικού το οποίο το καταψήφισαν η ΧΑ και το ΚΚΕ.

Την ίδια ώρα, η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, η συνέλευση δράσεων για το Ελληνικό, αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, καθώς και αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, κατά του ξεπουλήματος και αντιπροτείνουν ένα εναλλακτικό σχέδιο.




Στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, παρέστησαν ο Παν. Λαφαζάνης, οι πρώην υπουργοί Δημ. Στρατούλης και Ν. Βαλαβάνη, ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής. Το παρόν έδωσαν και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και στελέχη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».
Συμμετείχαν επίσης εκλεγμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ξεχωριστή την αγωνιστική παρουσία του Χ. Κορτζίδη.




Μπορεί τα κόμματα να ψήφισαν το ξεπούλημα του Ελληνικού, όμως εμείς είμαστε έξω από τη βουλή, και με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από τα νότια προάστια της Αττικής, τονίζοντας ότι στη συνείδησή μας αποτελεί τεράστιο λάθος η χαριστική και φωτογραφική σύμβαση και δεν συναινούμε στην παραχώρηση του τόπου μας στον όμιλο του Λάτση.

Ο αγώνας θα είναι διαρκής και συνεχίζεται...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή για το Ελληνικό ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">