ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μια αγκαλιά ο Αγρός στη Γιορτή της σποράς

Όσοι βρεθήκαμε στον Αυτοδιαχειριζόμενο Αγρο του Ελληνικού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου διαπιστώσαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τα δύσκολα και να δημιουργούμε ευχάριστες καταστάσεις.

Καλός καιρός, αρκετός κόσμος.

Η Καίτη και ο Πάνος είπαν λίγα λόγια για τον "Αγρό" και τις αντιστάσεις στο Ελληνικό και η Φωτεινή, εκπροσωπώντας το "Δίκτυο Σποροφύλαξης Αττικής", μίλησε γλαφυρά για τον έλεγχο της τροφής, τη Μονσάντο και άλλα πολλά.





Η "Αυλή" έφερε τα σποροφυτά που φυτέψαμε με τα παιδιά και μοίρασε κάμποσα άλλα σε πλαστικά ποτηράκια.

Ο "Βλαστός" συνέβαλε στις "υποδομές" (καρέκλες,τραπέζια, κρασί). Αρκετοί έφεραν πίτες που έφτιαξαν σπίτι τους ή από κολοκύθες του "Αγρού" και άλλες λιχουδιές, αλλά και τα ποτά. 




Όσοι έμειναν μέχρι το τέλος απόλαυσαν τα καλύτερα: το ριζότο από την κουζίνα του "ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ", τα τραγούδια του Στέφανου Γεωργιάδη και του Χρήστου Ζυγομαλά, τα ρεμπέτικα των φίλων της Λένας, και την παρλάτα του καραγκιοζοπαίκτη Ιάσωνα Μελισσινού.






Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους του Αγρού και τους περιμένουμε στη συνέχιση της σποράς στον Αγρό στο Ελληνικό.

Και του χρόνου!




Σημείωση του ''Γ'': Εμείς δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε τη Κυριακή στον αγρό του Ελληνικού, όμως διαπιστώσαμε μεγάλο ενδιαφέρον (πρωτοφανές) από χιλιάδες αναγνώστες και αναγνώστριες μας, και πιστεύουμε του χρόνου να συμμετέχουμε και εμείς, και πολλοί ακόμα από τους συμπολίτες μας.

* Ο κόσμος ενδιαφέρεται για ορισμένα θέματα, όμως δύσκολα συμμετέχει, και οι λόγοι είναι απεριόριστοι. ( Την επόμενη φορά ( του χρόνου ) χρειάζεται έγκαιρη ενημέρωση, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την εκδήλωση, και κατατοπισμό για το σημείο του αγρού, διότι αρκετοί συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν το σημείο, και ποτέ δεν έχουν επισκεφτεί την περιοχή.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια αγκαλιά ο Αγρός στη Γιορτή της σποράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">