ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ξαφνικός θάνατος υπέστη σε εμάς και δεν ενδιαφέρθηκε κανένα κανάλι - ιδιοκτήτης - εργαζόμενος

Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία Συνταγματικά, θεσμικά, και νομικά, αν πρόκειται για μια οικογένεια, η για 2.000 χιλ. οικογένειες; 

Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία Συνταγματικά, θεσμικά, και νομικά, δεδομένου του καθεστώτος λειτουργίας των ραδιοτηλεοράσεων, αν κλείσουν τέσσερα κανάλια, ενώ επί τρεις δεκαετίες αποτελούσε καθημερινότητα το κλείσιμο χιλιάδων τοπικών σταθμών; 

Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία Συνταγματικά, θεσμικά, και νομικά, αν μείνουν σε καθεστώς ανεργίας όσοι προσλήφθηκαν ως εργαζόμενοι των ιδιοκτητών των ραδιοτηλεοράσεων, οι οποίοι λειτουργούσαν επί τρεις δεκαετίες σε καθεστώς ανομίας, ενώ στον αντίποδα έμειναν χωρίς εργασία χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι δεχόντουσαν συστηματικά διώξεις και κατασχέσεις αξιώνοντας οι αρχές ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ; 

Επισημαίνεται για πολλοστή φορά: Σε μια χώρα δεν μπορεί να ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά, όπως και δυο ταχύτητες, και όπως οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αδιαφορώντας πλήρως για τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, τους οποίους όφειλαν να υπηρετούν, ενώ δεν τους παρείχαν άδειες λειτουργίας, έτσι και σήμερα μια κυβέρνηση που θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων πρέπει να διαμορφώσει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και λόγω των προσφυγών από τη πλευρά ιδιοκτητών στην δικαιοσύνη, οφείλουμε να τονίσουμε ότι επί δεκαετίες υπήρξαν δεκάδες απαλλακτικά βουλεύματα των ιδιοκτητών της διαπλοκής, και κανένα όσων αφορά τους πρωτεργάτες του χώρου.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός των χιλιάδων διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος όσων πρωτοστάτησαν στα ερτζιανά της χώρας μας, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν απόρροια προσφυγών από τη πλευρά διαπλεκόμενων ιδιοκτητών και μεγαλόσχημων, τόσο της πολιτικής, όσο κ.α.

Θυμίζουμε ότι όσες φορές αποταθήκαμε σε αυτά τα ''ενημερωτικά'' ραδιοτηλεοπτικά media, για τις αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις, η πόρτα τους ήταν πάντα κλειστή, όπως και η ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου, και αυτό σημαίνει ότι δεν πληρούσαν τα εχέγγυα ενημερωτικών σταθμών και λειτουργίας.

Τέλος, δεδομένου ότι στη χώρα μας υφίστανται τρία εκατομμύρια ανέργων, και μέσα σε αυτούς τους ανέργους βρίσκονται και όσοι δέχτηκαν έπειτα από μηνύσεις από τη πλευρά ιδιοκτητών διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων διώξεις και κατασχέσεις, μήπως για τους πολιτικούς και τους δικαστικούς της χώρας μας προέχουν τα δικαιώματα όσων προσέλαβαν πέντε οικογένειες διαπλοκής; 

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και το σύνολο των κομμάτων, και ειδικότερα και η ''ανεξάρτητη'' δικαιοσύνη κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως και στον διφορούμενο χαρακτήρα των αποφάσεών τους.

* Θυμίζουμε τις αιτήσεις μας από την δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα χωρίς ανταπόκριση από τη πλευρά δημάρχων και κυβερνώντων.

Θυμίζουμε και τις διώξεις - κατασχέσεις από την δεκαετία του 70 μέχρι την δεκαετία του 2000.

* Επίσης θυμίζουμε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

* Κυρίως θυμίζουμε ότι εμείς επί δεκαετίες κάναμε επένδυση των χρημάτων μας, αγοράζοντας εξοπλισμούς, κ.τ.λ., καθώς επίσης πληρώναμε λειτουργικά κ.α. έξοδα, σε αντιδιαστολή όσων προσέλαβαν οι ιδιοκτήτες διαπλεκόμενων καναλιών και σύμφωνα με δημοσιεύματα διαμορφώνονται οι συνθήκες του ''θανάτου'' τους.

Κύριε Παππά, όπως και όλοι όσοι αποτελείτε το κυβερνητικό σχήμα, ως κυβέρνηση θεωρούμε ότι κάνετε τεράστιο λάθος, όποιες και να είναι οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, διότι καθημερινά χάνετε στις εντυπώσεις και δεν πληρείτε τις προδιαγραφές ριζοσπαστικού κόμματος.

Όσοι φίμωναν επί δεκαετίες την τοπική δημοκρατία, και στραγγάλιζαν την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου, πρέπει να υποστούν όσα διαμόρφωναν εις βάρος χιλιάδων πολιτών.

Το ''μαύρο'' το γνωρίζουμε καλύτερα από όλους αυτούς, διότι αυτοί δεν το έχουν βιώσει, ενώ εμείς το βιώνουμε επί τέσσερις δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων χωρίς να ενημερώνεται το κοινωνικό σύνολο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ξαφνικός θάνατος υπέστη σε εμάς και δεν ενδιαφέρθηκε κανένα κανάλι - ιδιοκτήτης - εργαζόμενος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">