ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δρόμος για τον σοσιαλισμό και την πραγματική δημοκρατία είναι μακρύς

Σήμερα θα ασχοληθούμε εκτενώς με τον αληθινό σοσιαλισμό και την πραγματική δημοκρατία, όπως και με τους μεταμφιεσμένους, δεδομένου ότι οι κύριοι που κυβερνούν (...) μαζί με τα τοπικά τους στελέχη, στη Γλυφάδα, δεν είναι ούτε σοσιαλιστές και μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία.

Σε μια ταξική κοινωνία, με αστικά κόμματα, τα οποία πρώτον, εδρεύουν έξω από τα όρια των νοτίων προαστίων Αττικής, και δεύτερον, αποτελούνται κυρίως από άτομα τα οποία δεν έχουν ρίζες με τα νότια προάστια, αρχικά η τοπική δημοκρατία αποτελεί ουτοπία, και ο σοσιαλισμός οικειοποιείται κατά το δοκούν, άρα και αυτός δεν μπορεί να είναι εφαρμόσιμος και υπαρκτός. 

Όπως γνωρίζετε, τα δυο τελευταία χρόνια, έχετε γίνει μάρτυρες όσων φόρεσαν μια αριστερή προβιά, και παρουσιάστηκαν στο κοινωνικό σύνολο ως Αριστερά, ενώ επί της ουσίας πρόκειται για εκφραστές της απεχθέστερης καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ως αστικά κόμματα, διαμόρφωσαν την καπιταλιστική κρίση στη χώρα μας εφαρμόζοντας τις τελευταίες δεκαετίες απαράδεκτες πολιτικές. Μέσα σε αυτές τις απαράδεκτες πολιτικές βρίσκονταν και το ξεπούλημα του Ελληνικού σε ένα ισχυρό οικονομικό παράγοντα, (αντιλαμβάνεστε τους λόγους), με το επιχείρημα της ανάπτυξης, και αυτό το μονοπωλιακού χαρακτήρα σκάνδαλο το υπέγραψε η σημερινή κυβέρνηση με την έμπρακτη υποστήριξη των τοπικών της στελεχών - μελών στη Γλυφάδα και τα νότια προάστια.

Όπως βλέπετε στην αρχική αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία, ο
υποφαινόμενος εικονίζεται έξω από το σπιτάκι της λαϊκής οικογενείας στον Βόσπορο Γλυφάδας - Ελληνικού, το οποίο υφίστατο στον αρχικό οργανωμένο συνοικισμό της Γλυφάδας ο οποίος αποτελείτο από περισσότερες των 120 οικιών.

Όπως σας έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, ορισμένοι πολιτικοί των προηγούμενων δεκαετιών, έχοντας το βασικό δεδομένο απομάκρυνσης του τέως αεροδρομίου, δρομολόγησαν την επέκταση του, ώστε να διευρυνθεί ο χώρος του αεροδρομίου, ο οποίος στη συνέχεια θα αποτελούσε ένα τεράστιο καπιταλιστικό σχέδιο ''αξιοποιήσεως'' του μεγαλύτερου φιλέτου στο νομό Αττικής, σαφώς από κάποιο αστικό κόμμα - πολιτικούς.

Εμείς έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα, σε πλήρη αντιδιαστολή των αστικών κομμάτων, των στελεχών τους, κ.α., να χαράξουμε το δικό μας δρόμο για τη δική μας εξουσία (...) διότι ο τόπος είναι η γενέτειρά μας και δικός μας, και σαφώς δεν είναι των περισσοτέρων οι οποίοι  μέχρι σήμερα λειτούργησαν ερήμην ημών ως καπιταλίστες και πλήρως αντιδημοκρατικά.

Το ιδεολογικοπολιτικό μας υπόβαθρο δεν μας επέτρεπε να βρισκόμαστε μαζί με άτομα τα οποία δοκιμάστηκαν επί μακρόν και απεδείχθη ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον σοσιαλισμό και την δημοκρατία.

Αξίζει να σταθούμε στις δεκάδες ενέργειες σε τοπικό επίπεδο από τη πλευρά μελών - στελεχών της σημερινής κυβέρνησης, οι οποίες στο σύνολό τους αποσκοπούσαν στο πλασάρισμα ορισμένων, οι οποίοι όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, αποσκοπούσαν αποκλειστικά στα προσωπικά τους οφέλη. 
( Υλικοπολιτικοχρηματικά )

Η λειτουργία ορισμένων τοπικών μας Σαρδανάπαλων, μέχρι σήμερα, έχει αποδώσει τα μέγιστα όσων αφορά τους ιδίους, ενώ στον αντίποδα δεν έχουμε ούτε ένα στοιχείο το οποίο να αποδεικνύει ότι έχουν κάποια σχέση με τον σοσιαλισμό και την αριστερά.

Από ένα σημείο και έπειτα γινόταν καθημερινά ξεκάθαρο τι είδους νήματα κινούσαν, που αποσκοπούσαν, και πολύ περισσότερο ότι η σχέση τους με την αριστερά και το σοσιαλισμό δεν ήταν ούτε επιδερμική, και ενώ θα περίμενε κάθε συνειδητοποιημένος αριστερός τις ενέργειες των υπολοίπων, όσων αφορά ορισμένους Σαρδανάπαλους, μάλλον θεώρησαν πρέπον την υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων - δεξιών και καπιταλιστικών πρακτικών κυρίως για το ιδίον όφελος ελαχίστων, όπως και άλλων σκοπιμοτήτων. 

Το σχέδιο τους ήταν ύπουλο, αντιαριστερό, και με στοιχεία κυρίως απανθρωπιάς, διότι αρχικά δεν είναι παλαιοί δημότες Γλυφάδας, δεύτερον, οι ενέργειες τους μέχρι σήμερα αποδίδουν αποκλειστικά στους ιδίους, και τρίτον, έχουν εκπέσει στο ρόλο άμεσων συνεργατών της δεξιάς διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και τέταρτον, στοχεύουν αποκλειστικά στα περαιτέρω προσωπικά τους οφέλη.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η δική μας υποχρέωση είναι να ανατρέψουμε τις καπιταλιστικές αστικές δυνάμεις - κόμματα - στελέχη, ώστε να υπάρξει το δίκαιο του λαού - των λαϊκών οικογενειών των συμπολιτών μας, όλων ημών οι οποίοι βρισκόμαστε στο τόπο μας και μας πολέμησαν ανελέητα για τα προσωπικά τους συμφέροντα - οφέλη.

Σαφέστατα απεδείχθη ότι δεν διαφέρουν σε κανένα βαθμό με τους δεξιούς διοικούντες του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι  έγιναν οι βασικοί συνεχιστές των παρανομιών των προκατόχων τους του ΠΑΣΟΚ, και σήμερα αποτελούν μια κοινή συντεχνία μελών αστικών κομμάτων με ορίζοντα τον άκρατο καπιταλισμό κατά των λαϊκών συμφερόντων για την προσωπική τους ανάδειξη και πλουτισμό.     

Δεν αποτελούν ούτε πηγή εμπνεύσεως, ούτε μπορούν να καθοδηγήσουν το κοινωνικό σύνολο όπως απαιτείται για την ευημερία του συνόλου, και άλλωστε γι' αυτό το λόγο για πρώτη φορά σε ολόκληρη την πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου, θα παρέχουμε στους συμπολίτες μας το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο θα είναι εξ ολοκλήρου δικό τους, και θα το διαμορφώσουν αποκλειστικά οι ίδιοι ως κοινωνικό σύνολο και λαϊκές οικογένειες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Οκτώβρης 2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δρόμος για τον σοσιαλισμό και την πραγματική δημοκρατία είναι μακρύς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">