ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέος Προπονητής της Τερψιθέας Γλυφάδας ο Γιάννης Δαμαλής



Νέος προπονητής του Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας στην Α1 κατηγορία  ο Γιάννης Δαμαλής ο οποίος έχει μια εμπειρία στον Ηρακλή. Η τοπική ομάδα διαμορφώνει το πλαίσιο αναβάθμισης της ομάδας για περισσότερες επιτυχίες.

Ανακοίνωση του Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας 

«Ο_Α.Ο. Τερψιθέας Γλυφάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μας στην Α1 κατηγορία θα είναι ο Γιάννης Δαμαλής. 

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής έχει διατελέσει επί 2 χρόνια assistant coach στον πάγκο του Ηρακλή, ενώ το 2014-15 ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή στην αντρική ομάδα του Ηρακλή στην Α2 και βοήθησε στην παραμονή της στην κατηγορία. 

Από το 2013 έως το 2016 ήταν υπεύθυνος ανάπτυξης των μικρών ηλικιών στην ομάδα του Ηρακλή οδηγώντας εφηβικό και παιδικό στην Α’ κατηγορία. Επίσης, ως προπονητής της U20 του Ηρακλή κατάφερε με την ομάδα του την πρόκριση στο final-4 για 2 συνεχόμενες φορές. 

Ο Γιάννης Δαμαλής σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Τσολάκη και τον team manager Χρήστο Χρηστίδη προχωρούν καθημερινά στην υλοποίηση του πλάνου τους καθώς τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν στενέψει.»

Μετά την ήττα από τα ΤΑΤΑΥΛΑ η αντρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ με στόχο αποκλειστικά μόνο την νίκη . Το παιχνίδι στις 13/10/2016 στις 21.30 στο κλειστό του Γκόλφ. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέος Προπονητής της Τερψιθέας Γλυφάδας ο Γιάννης Δαμαλής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">