ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με πέτρες από άγνωστους δέχτηκε οδηγός του ΟΑΣΑ

Επίθεση με πέτρες από δυο άγνωστους δέχτηκε σήμερα το πρωί, ο οδηγός του ΟΑΣΑ, Κώστας Φαλιέρος, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα από το geitoniamou.gr, και όπως αποδεικνύεται στα νότια κυκλοφορούν και τρελοί.

Ο οδηγός του λεωφορείου χρειάστηκε να παραβιάσει τον κόκκινο φανάρι, στην παραλιακή, έξω από το Yabanaki, στη Βάρκιζα, για να γλυτώσει από τη μανία τους. Η επίθεση έγινε στις 6:35 το πρωί, στο τέρμα της Βάρκιζας.

Ο Αλιμιώτης οδηγός του ΟΑΣΑ περιέγραψε στο geitoniamou.gr την περιπέτεια που έζησε:

“Έκανα το δρομολόγιο με αφετηρία το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και τελικό προορισμό τη Βάρκιζα.

Έφτασα έξω από το Yabanaki, κατέβηκαν οι επιβάτες και περίμενα για να ξεκινήσω το δρομολόγιο της επιστροφής. Οι πόρτες του λεωφορείου (διπλό λεωφορείο «φυσαρμόνικα») ήταν ανοιχτές ενώ η μπροστινή, δίπλα μου ήταν κλειστή. Ξαφνικά με πλησιάζει ένας νεαρός γύρω στα 25, που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.

falieros5

Του άνοιξα την πόρτα για να μπει μέσα και αυτός μου λέει: “κατέβα κάτω να σε γ…..” Δεν ήθελε να μπει μέσα. Άρχισε να πετάει πέτρες και να σπάει πόρτες και παράθυρα. Αμέσως έκλεισα όλες τις πόρτες, έβαλα μπροστά και απομακρύνθηκα. Ταυτόχρονα πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Σταμάτησα περίπου 100 μέτρα, όταν εμφανίστηκε και δεύτερο άτομο. 

falieros4

Έσπασαν τα τζάμια σε τρία παράθυρα και μια πόρτα. Για να ξεφύγω αναγκάστηκα να παραβιάσω το κόκκινο στο φανάρι της παραλιακής. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκα από τις πέτρες. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο της επίθεσης. Είμαι πολύ σοκαρισμένος από το περιστατικό. Η αστυνομία ήρθε μετά από μία ώρα”

falieros3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπάρξει κάποια δήλωση από τους αρμοδίους του ΟΑΣΑ για το μεροκάματο του τρόμου; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με πέτρες από άγνωστους δέχτηκε οδηγός του ΟΑΣΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">