ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο οικονομολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος

«Εφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο οικονομολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

Ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, ενώ είχε διατελέσει σε υπεύθυνες θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είχε υπάρξει αντιδήμαρχος αλλά και δημοτικός σύμβουλος της πόλης.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

«Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που έδωσε στον Πειραιά και την Αυτοδιοίκηση ανιδιοτελείς αγώνες υπέρ του απλού πολίτη.

Η πορεία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη, ήταν μια διαδρομή ήθους, αγωνιστικότητας, εργατικότητας, αξιοπρέπειας και προσφοράς στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Έτσι θα τον θυμόμαστε και πάντα θα μας εμπνέει.

Καλό ταξίδι σύντροφε Παναγιώτη…» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Υποσημείωση του ''Γ'': Ίσως είναι μακάβριο όμως το 2012 είχαμε αναρτήσει μια τοποθέτηση του συνονόματου οικονομολόγου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, στελέχους της ΝΔ, με τίτλο ''ξαφνικός θάνατος''. 

Το κείμενο αφορούσε την Ελληνική οικονομία. Σαφώς ο θάνατος της οικονομίας για εμάς υφίσταται ως διαχρονικό φαινόμενο δεδομένου ότι τόσο τα κατά τόπους στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ, ακόμα και σήμερα λειτουργούν στη βάση κάλυψης του πελατειακού συστήματος, και ειδικότερα φροντίζοντας μονομερώς για ημέτερους και παρανομώντας κατά των υπολοίπων. ( Ο βασικός λόγος - αίτιο για την αποδέσμευση της τοπικής αυτοδιοικήσεως από τα κόμματα )

* Είναι αχαρακτήριστο επί δεκαετίες να υφίστανται τόσο ενέργειες, όσο και αιτήσεις, και τα κόμματα να συνεχίζουν την καταπάτηση του Ελληνικού Συντάγματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο οικονομολόγος Παναγιώτης Αγγελόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">