ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Η Γλυφάδα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς''

Πρέπει το λιγότερο να ντρέπεστε ως δημοτική αρχή, αρχικά για την προπαγάνδα την οποία κάνετε δημόσια, και δεύτερον για τα ψέματα τα οποία επί δυο χρόνια αποτελούν πάγια δεδομένη σας αρχή.

Στο προκείμενο: Πρέπει να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι οι αρχικές προτάσεις όσων αφορά την παραλία Γλυφάδας, η οποία σημειώνουμε ότι ήταν παντελώς εγκαταλελειμμένη από τη πλευρά του δήμου και των δημοτικών αρχών, έγινε από εμάς την δεκαετία του 90 στις καθημερινές εκπομπές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Συγκεκριμένα: Στις καθημερινές μας εκπομπές, και δεδομένου ότι μπαίναμε σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας, στην αμεσότητα την οποία είχαμε με πολύ κόσμο μας είχαν θέσει τα παράπονα τους όσων αφορά το μαύρο χάλι της παραλίας μας, το οποίο γνωρίζαμε και εμείς, και έπειτα από σειρά εκπομπών, όπως και κάποιες συζητήσεις με αιρετούς εκείνης της περιόδου, όπως και μετέπειτα είχε εξηγηθεί ότι '' η παραλία Γλυφάδας δεν ανήκει στο δήμο, άρα δεν πιστώνουμε χρήματα για την παραλία''.

Ήταν το αρχικό έναυσμα, παράλληλα με σειρά άλλων απαράδεκτων στάσεων από τη πλευρά αιρετών, ώστε να καυτηριάζουμε την τοπική πραγματικότητα, και ειδικότερα τους εκάστοτε αιρετούς, ενός από τους πλουσιότερους δήμους του Ν.Αττικής, ο οποίος μέχρι και σήμερα, σε δεκάδες τομείς βρίσκετε στον μεσαίωνα, λόγω πολιτικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων - συμφερόντων.

Ο Στέλιος Κουρουπάκης, όπως και ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, τουλάχιστον ως κάτοικοι του δήμου, όφειλαν να μην εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο, και να μην διευρύνονται οικτρά ψεύδη όπως όσα ειπώθηκαν από τη πλευρά του πρώτου. ''Η Γλυφάδα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς''

Κύριε Κουρουπάκη, μπορεί οι πολιτικές αποπροσανατολισμού των κατοίκων της πόλης, και των εκτός των ''τειχών'' να πιάνουν τόπο, με τα χρήματα των συμπολιτών μας, και εν γένει η συστημική προπαγάνδα να ωφελεί ορισμένους και τα συμφέροντά τους, όμως εμείς ως κάτοικοι Γλυφάδας έχουμε υποχρέωση να θυμίζουμε την τοπική μας πραγματικότητα, με όλους εσάς στα έδρανα του δήμου, όπως και τις αιτήσεις μας στις οποίες παρανομήσατε ως δημοτική αρχή.

Στον αντίποδα, λόγω της έκτασης ορισμένων θεμάτων, πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι από την ημέρα που βρεθήκατε στα έδρανα του δήμου ο δήμος δεν γύρισε σελίδα, απλά άλλαξαν οι θέσεις και οι ρόλοι, ενώ ως δημοτική αρχή συνεχίσατε τις παρανομίες των προκατόχων σας κατά των δημοτών. 

Διαμορφώσατε τον απόλυτο τοπικό φασισμό με τις επιλογές σας στο γραφείο τύπου, όπως και με την εξαίρεση της πλειονότητας των συμπολιτών μας για την ευημερία των συνεργατών σας, άρα η δημοτική σας αρχή και ο δήμος δεν αγκάλιασε όλους τους πολίτες, και οι διακρίσεις - αποκλεισμοί από τη πλευρά σας είναι δεδομένοι και αυταπόδεικτοι.

Δήμαρχε Γλυφάδας είναι πολύ εύκολο να κάνεις κηδεία με ξένα κόλλυβα, και άλλωστε στο συγκεκριμένο σας βγάζουν το καπέλο όλοι οι ειδήμονες της χώρας μας, διότι ενώ η ΝΔ κατέστρεψε τον Ελληνικό λαό και την οικονομία της χώρας με τις αδιέξοδες πολιτικές της, εσείς πετυχαίνετε με προπαγάνδα από ραδιοτηλεοράσεις και εφημερίδες να αποπροσανατολίζεται το λαό, και τεχνηέντως να ξεχνά ποιοι κυβερνούσαν επί 40 χρόνια. 

Όσων αφορά το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν 1355 χρήσεις του Seatrac Γλυφάδας, είναι πράγματι ρεκόρ, όμως δεν γνωρίζει κανείς από τους συμπολίτες μας πότε κάνατε έστω και μια αναφορά στον τοπικό Γλυφάδα FM, ο οποίος ανιδιοτελώς καθημερινά έμπαινε σε περισσότερα από 3.000 σπίτια συμπολιτών μας. 

Σαφώς υπήρχε ρεκόρ ακροαματικότητας για τα δεδομένα αμιγώς τοπικού σταθμού, και οφειλόταν κυρίως στον τοπικιστικό χαρακτήρα, και στο έλλειμμα πολιτικής, την οποία είχε αντικαταστήσει η άμεση δημοκρατία της μουσικής.
Λέτε να μην ξέρουμε από δημοκρατία; (Ότι συνδιαμορφώνεται από το κοινωνικό σύνολο ξεπερνά τα στάνταρ και τα στημένα της ολιγαρχίας και των συμφερόντων. Η σημερινή κυβέρνηση στο μέλλον θα θυμηθεί τις προτάσεις και τις αιτήσεις μας, όμως, θα είναι πολύ αργά.)

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: ''Καλά εσείς έχετε μέλι και σας παίρνουν τόσα πολλά τηλέφωνα;'', ''τι ακριβός κάνετε;'', είχε αναφέρει ο γνωστός παραγωγός ραδιοφώνου στα μέσα της δεκαετίας του 90 σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γλυφάδα FM.

Κύριοι διοικούντες, σας ευχόμαστε καθημερινά να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι, και σας θυμίζουμε ότι τα χρήματα δεν κάνουν τον άνθρωπο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Η Γλυφάδα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">