ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λάσπα - Νικολόπουλος διεκδικούν 600.000 ευρώ από τον Δήμαρχο Βούλας Β.Β

Tο ποσό των 600.000 χιλιάδων ευρώ ζητούν η Κατερίνα Λάσπα και ο σύντροφος της Νεκτάριος Νικολόπουλος από τον Δήμαρχο Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος. 

Η πρώην παρουσιάστρια και ο σύντροφος της διεκδικούν το εν λόγω ποσό για πολλούς και συγκεκριμένους λόγους.

Ο κυριότερος λόγος είναι η συκοφαντική δυσφήμιση η οποία βλάπτει την τιμή και την υπόληψή τους. Ανάμεσα στο ζευγάρι και τον Δήμαρχο, ξέσπασε ένας «μιντιακός» πόλεμος με αφορμή το νησί Υδρούσα, το οποίο όπως υποστηρίζουν ''τους ανήκει''.

Εφημερίδα δημοσίευσε την  23σέλιδη αγωγή του ζευγαριού, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Ο δήμαρχος μας εμφάνισε ως κοινούς απατεώνες είπε πολλά ψέματα στο δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη, αποκρύπτοντας σημαντικά στοιχεία του φακέλου, προκειμένου να δώσει εντύπωση στο κοινό, ότι είμαστε τυχάρπαστοι εγκληματίες και όχι σοβαροί και τίμιοι επιχειρηματίες».

Υποσημείωση του ''Γ'': Λάσπα και  Νικολόπουλος είναι σοβαροί και τίμιοι επιχειρηματίες, και εμείς είμαστε κάτοικοι των νοτίων προαστίων, *ριζοσπάστες, είμαστε κατά των παρεμβάσεων στο φυσικό περιβάλλον, πιστεύουμε ότι αποτελεί συνταγματική εκτροπή και πολιτικό έγκλημα η πώληση δημόσιας γης, καθώς επίσης, όταν παρουσιάσαμε το συγκεκριμένο ζήτημα, πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, είχαμε ένα τεράστιο ''ΓΙΑΤΙ;'', και παράλληλα είχαμε θέσει ένα σαφές ερώτημα: Έχουν γίνει Περιβαντολλογικές μελέτες όσων αφορά την Υδρούσα

Πείτε μας μηδενιστές, πείτε μας αναχρονιστές, πείτε μας ότι είμαστε κατά της ''ανάπτυξης'' και της ''προόδου'', και θεμελιώστε αν όσα έχουν συντελεστεί τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς, αν έχουν δρομολογήσει ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο πλανήτη, ένα καλύτερο οικοσύστημα, ένα καλύτερο περιβάλλον.

Επισήμανση: Ως μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός και πρωτεργάτης στα FM κύματα, είχα θέσει προ δεκαετιών τι πρέπει να ισχύσει στη χώρα μας όσων αφορά τα ερτζιανά για ένα καλύτερο μέλλον του κοινωνικού συνόλου. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, αρμόδιοι, δεν υιοθέτησαν το ελάχιστο, και συνολικά γνωρίζουμε τις επιπτώσεις από τα μικροκύματα, τα ραδιοκύματα, και τις ακτινοβολίες.

Ενώ λοιπόν μπορούσε πριν από δεκαετίες να υφίσταται το βέλτιστο στη χώρα μας, και στο Ν.Αττικής, η πολιτεία δια μέσω των κομμάτων αρχικά μας φίμωσε με σειρά διώξεις και κατασχέσεις, και εν συνεχεία δρομολόγησε μια μετεξέλιξη γνωριζόντων, χρηματοδοτών, κολλητών, κ.α., (ουσιαστικά διαπλοκής) και σε επίπεδο ακτινοβολιών είμαστε τριτοκοσμική χώρα.

Από την δεκαετία του 90 έπρεπε η τηλεόραση και το ραδιόφωνο να λειτουργούν αμιγώς ψηφιακά, με πάροχο το κράτος, και με τρία κέντρα εκπομπής στο Ν.Αττικής, τόσο για την ραδιοτηλεόραση, όσο και για την κινητή τηλεφωνία.

Τι σχέση έχουν οι ακτινοβολίες και οι τηλεπικοινωνίες με την Υδρούσα; Απολύτως καμία, και θεωρούμε ότι και το φυσικό περιβάλλον δεν πρέπει να επηρεάζεται με την ανθρώπινη ακόρεστη δίψα για χρήμα, ''ανάπτυξη'', και να μην υπάρχει καμία παρέμβαση όπου μπορούμε να το διασφαλίσουμε.

* Αναφέρω το ριζοσπάστες, διότι η πλειονότητα όσων ''βολεύτηκε'' με την σημερινή κυβέρνηση, ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με τον ριζοσπαστισμό. 

Ορισμένοι μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει να έχεις πρωτοστατήσει σε ένα χώρο, όταν δεν υπήρχε κανείς, ώστε να υπάρξει ''ανάπτυξη'' - ''πρόοδος'', πολυφωνία, πλουραλισμός, κ.α., και σε αυτή την ''ανάπτυξη - πρόοδο'', όσοι πρωτοστάτησαν έχουν μείνει εκτός (...) για τα συμφέροντα όσων ακολούθησαν ετεροχρονισμένα !!! 

Γιατί δεν μας εκπροσώπησε και δεν μας εκπροσωπεί το κράτος; Μήπως είμαστε απατεώνες; Μήπως εμείς βλάψαμε το τόπο και το κοινωνικό σύνολο; 

Έχουμε τα αποδεικτικά της ωφέλειας χιλιάδων πολιτών από το 1987 μέχρι σήμερα, καθώς και των ιδίων των πολιτικών, σύμφωνα της μετεξέλιξης όσων εμείς πρωτοστατήσαμε, άρα η πολιτεία όφειλε να μας τιμήσει και να ακολουθήσει τις προτάσεις μας, αντί των καθαρά καπιταλιστικών εμπορικών ραδιοτηλεοράσεων ενδυνάμωση της δημοκρατίας στις τοπικές κοινωνίες, και αντί αυτού έχουμε αποκλειστικά τις παρανομίες τους. 

( Βλέπε Παπανικολάου, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος διότι τον πρόβαλαν οι ιδιωτικές - διαπλεκόμενες - ραδιοτηλεοράσεις, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων υποψηφίων παρατάξεων - δημάρχων, οι οποίοι δεν έτυχαν της ιδίας προβολής από τις εθνικές κ.α. ραδιοτηλεοράσεις.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λάσπα - Νικολόπουλος διεκδικούν 600.000 ευρώ από τον Δήμαρχο Βούλας Β.Β Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">