ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θα σας περάσω από 14 γενεές

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ενώ η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα νέο νόμο-γέφυρα «χωρίς μαύρο» για τα κανάλια,  και αναμένεται να καταθέσει το νέο νομοθέτημα στη Βουλή, ακόμη και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, το ΕΣΡ παραμένει ακέφαλο ενώ τόσο ο Μητσοτάκης και τα τσιράκια του, όπως και ο Τσίπρας, οι υπουργοί του, και οι διορισμένοι τους, λαμβάνουν κανονικά από τον Ελληνικό λαό τις βουλευτικές αποζημιώσεις ώστε να υπηρετήσουν το λαό.

Το ανάλογο ισχύει και στο δήμο Γλυφάδας, όπου τα στελέχη της κομματικής διοικήσεως λαμβάνουν επί 2,5 χρόνια από το λογιστήριο του δήμου τις παχυλές αποδοχές τους, καθώς και όσοι τοποθετήθηκαν από τα παράθυρα ρουσφετολογικά, ενώ στον αντίποδα τόσο τα αστικά κόμματα της βουλής, όσο και οι κακοδιοικούντες το δήμο παρανομούν εις βάρος του λαού που υποχρεούνται να υπηρετήσουν και να εκπροσωπήσουν.

Τα ψέματα, οι τρίπλες, και οι μπαγαποντιές τελείωσαν

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση είτε θα περάσει νέο νόμο-γέφυρα που είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς να ΚΛΕΙΣΟΥΝ τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια, εμείς έχουμε ένα (1) βασικό δεδομένο στη Γλυφάδα.

Επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας έπειτα από συγκεκριμένες αιτήσεις για αδειοδότηση του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', αντί της αδειοδοτήσεως ορισμένοι επιτήδειοι οργάνωσαν διώξεις και κατασχέσεις όπως και το ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

Ας εξετάσουμε ποιοι είναι οι Έλληνες δικαστές, τι αποφάσεις παίρνουν, και πως λειτουργεί το Σύνταγμα σε τούτη τη χώρα.

Όπου βολεύει και εξυπηρετεί το σύστημα, και τα αστικά κόμματα, κάνουν αναφορά στην αντισυνταγματικότητα, όπως και στις θέσεις εργασίας. Ποιών ακριβός τις θέσεις εργασίας; Όσων προσέλαβαν μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής που υπηρετούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Η μήπως τις θέσεις ''εργασίας'' όσων τοποθετούν ως αστικό κόμμα στο δήμο Γλυφάδας ώστε να εξυπηρετήσουν επιλεκτικά τα συμφέροντα τους αντί του κοινωνικού συνόλου;

Σε αυτή τη χώρα έχουμε ένα σαφές Σύνταγμα, το οποίο δεν είναι λάστιχο ώστε να το τεντώνει κατά το δοκούν κάθε εκλεγμένος, διορισμένος,  θεωρώντας ότι έχει το προνόμιο της κρίσεως, όταν υφίσταται η ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος.

Κύριοι δικαστές του ΣτΕ, όπως και απαράδεκτοι κυβερνώντες 40 ετών, θεωρείτε ότι έχουν περισσότερα η ειδικά δικαιώματα πέντε οικογένειες και 2.000 χιλ. εργαζόμενοί τους ,σε αντιδιαστολή των 3.000.000 εκ. ανέργων στη χώρα μας;

Κύριοι και κυρίες του συστήματος, το οποίο έχει χαρακτηριστεί διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο από επίσημα χείλη, με επίσημα στοιχεία, και από όσους μας κρίνουν εκτός της χώρας, όσοι λειτουργούσαν και λειτουργούν τα διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά media στη χώρα μας, τα οποία δεν τονίζεται από καμία πολιτική πλευρά ότι πλην της ανομίας τους να λειτουργούν χωρίς άδειες, έχουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς σειράς μέσων της ιδίας η άλλης μορφής, το οποίο συνιστά κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργεια.

Όταν και όποτε προκύψει πραγματικά ανεξάρτητη λαϊκή κυβέρνηση εξουσίας στη χώρα μας, να ενθυμείστε ότι θα βρεθείτε σε άσχημη θέση, διότι ορισμένοι εξ υμών, ως επιστήμονες συγκεκριμένης ειδικότητας, και πρωτεργάτες των ερτζιανών, επί δεκαετίες δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις διαμορφωμένες από τα αστικά κόμματα εξουσίας, τα οποία υπηρετούσαν τις ανομίες και την αντισυνταγματικότητα ελαχίστων οικογενειών, σε βάρος των συνταγματικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων.  

Η πραγματική Δικαιοσύνη έρχεται... δεν έχει ισχύσει στη χώρα μας.

«Φροντίστε κοινή συναινέση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, και να δοθούν άδειες λειτουργίας στους πρωτεργάτες των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων στη χώρα μας».

Αν νομίζετε ότι σας δόθηκε το δικαίωμα να παίζεται με ανθρώπινες ζωές Ελλήνων πολιτών απατάστε οικτρά. Κάντε καταμέτρηση πόσα δαπανήσαμε, πόσα μας ληστέψατε, και πόσα πληρώσαμε και πληρώνουμε επί τέσσερις δεκαετίες χωρίς να λειτουργούμε επί 12 χρόνια.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 σειρά από διώξεις και κατασχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θα σας περάσω από 14 γενεές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">