ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΓΣ Γλυφάδας – Στίβος 5ο Αθλητικό Σωματείο στίβου Πανελλαδικά για το 2016

Ο ΓΣ Γλυφάδας – Στίβος κατετάγη 5ο Αθλητικό Σωματείο στίβου Πανελλαδικά για το 2016, και συνεχίζει με επιτυχίες στην πρωτοπορία του Ελληνικού στίβου.

Για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά, ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία στίβου, αποδεικνύοντας ότι η συνεχής προσπάθεια, η αρραγής συνεργασία προπονητών, αθλητών και διοικούντων καθώς και η προσήλωση σε υψηλούς στόχους, αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούνται οι επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, ο ΓΣ Γλυφάδας, μετά την δημοσίευση της ετήσιας αξιολόγησης συλλόγων από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ, κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε 312 αθλητικά σωματεία στίβου Πανελλαδικά συγκεντρώνοντας 8.678 βαθμούς και τη 2η θέση στον ανώμαλο δρόμο.

Σημείωση: Όπως θυμάστε στις τοπικές μας μεταδόσεις, πριν από πολλά χρόνια, ενώ δεν ασχολούμαστε αρκετά με τον αθλητισμό, όπως και σήμερα, είχαμε δώσει έμφαση στον στίβο, όπως και σε αθλήματα του που έχουν σχέση με το νερό, (πόλο), δεδομένου ότι είχαμε τη τάση της αναγέννησης, και της ευθείας σχέσεως με την ιστορική μας διαδρομή. Ο κλασικός αθλητισμός αποτελεί την άμεση σχέση του παρελθόντος με το παρόν στην Ελλάδα.

Ευχόμαστε περισσότερες επιτυχίες το 2017, όπως και μέριμνα από την πολιτεία στον αθλητισμό και ειδικότερα στο στίβο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΓΣ Γλυφάδας – Στίβος 5ο Αθλητικό Σωματείο στίβου Πανελλαδικά για το 2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb