ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια σας από τον Alpha

Όπως μας ενημέρωσαν από τον Alpha tv καθημερινά στις 1 μ.μ έχει εκπομπή η Ελένη.

Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha.



Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική- αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.

Η Ελένη μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά - όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή
Ελένη: Το σταθερό σας ραντεβού, σ’ έναν κόσμο που αλλάζει. Καθημερινά, στις 13:00. 

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς προσωπικά δεν παρακολουθούμε την Ελένη, πειράζει; ( Ουσιαστικά δεν παρακολουθούμε καθόλου τηλεόραση, αν και πολλά απ' όσα ισχύουν σήμερα αποτελούσαν δικές μας ιδέες, όπως χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα βίντεο από τηλεοπτικές εκπομπές σε ψηφιακές εφημερίδες, site, blogs, κ.α., όπως και ο σχολιασμός τους πολλές φορές, διότι αυτά τα είχαμε ολοκληρώσει ραδιοφωνικά πριν την ύπαρξη ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, στο παρελθόν, με αποσπάσματα από την κρατική τηλεόραση, όπως και από εφημερίδες, επίκαιρα, ραδιόφωνα, χιουμοριστικές εκπομπές, ταινίες, κ.α. ) 

Επίσης σημειώνουμε, ότι τόσο ο δήμος Γλυφάδας, και πολύ περισσότερο οι σημερινοί αρμόδιοι, δεν φρόντισαν ώστε εμείς που πρωτοστατήσαμε στο χώρο των ραδιοτηλεοράσεων να επιστρέψουμε στα σπίτια των συμπολιτών μας από τον φυσικό μας χώρο. ( Ο φυσικός μας χώρος δεν είναι το διαδίκτυο, είναι τα ερτζιανά )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια σας από τον Alpha Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">