ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: H Κινηματογραφική Λέσχη καλεί σε υποστήριξη στο Δ/Σ του δήμου

H Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης "Κι.Λ.Ελλ.Αρ." καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και κάθε Φορέα/Σωματείο/πολίτη/δημότη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Κύπρου 97 και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργυρούπολη).

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους: Μετά την απόφαση δικαίωσης του Σωματείου μας από το Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά της αίτησης ανακοπής που κατέθεσε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε μια προσπάθεια να διακόψει την λειτουργία μας, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολίτες και τους δημότες για την έκβαση του δικαστηρίου.

Επίσης, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα διεκδικήσει από την Διοίκηση του Δήμου ισότιμη αντιμετώπιση με όλα τα ανεξάρτητα πολιτιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Στο πλευρό μας θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.).

Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε με την παρουσία σας.

Όσοι και όσες αδυνατείτε να παρευρεθείτε παρακολουθείστε τη ζωντανή ροή από το δημαρχείο Αργυρούπολης. 

Σημειώνουμε ότι ο δήμος Γλυφάδας από το 2004 επί διοικήσεως του σημερινού συνδιοικούντα, Σ.Σφακιανάκη, που κατατέθηκε ο φάκελλος - μελέτη - αίτηση μας για μια άμεση δομή κάλυψης δημοτικών συμβουλίων, αθλητικών διοργανώσεων, πολιτιστικών, κοινωνικών, κ.α., μας υπονομεύει μέχρι και σήμερα, ενώ οι ημέτεροι και λοιποί απολαμβάνουν ειδικών προνομίων. 

Το ανάλογο και επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, όπως και επί αντιπολιτεύσεως, διότι όπως χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί ειρωνικά εμείς είχαμε το Copyright ©, και μολονότι είχαμε το Copyright © ο δήμος κινείται σε άλλη κατεύθυνση !!!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: H Κινηματογραφική Λέσχη καλεί σε υποστήριξη στο Δ/Σ του δήμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">