ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοικτή Επιστολή του Βασίλη Πολυμερόπουλου

Ο κ. Πολυμερόπουλος, όπως αναφέρει σε ανοικτή επιστολή του, δέχεται επί μακρόν πόλεμο από παράγοντες προσκείμενους στο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τους τίτλους σπουδών του, οι οποίοι αμφισβητούνται, και δεδομένου αυτού του γεγονότος, καθώς επίσης και ενός πολέμου από media εναντίων του, θεωρεί υποχρέωσή του να αμυνθεί, να περάσει στην αντεπίθεση, και να θέσει δημόσια τις θέσεις του.

Εμείς, προσωπικά, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε την ορθότητα όσων αναφέρονται, δεδομένου ότι δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε όσα ισχύουν, και επαφίενται στους καθ' ύλην αρμοδίους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΜΟΥ

Συνάδελφοι, Επειδή το τελευταίο διάστημα η παραπληροφόρηση, η ψευδολογία και η κακοήθεια έχουν αγγίξει πρωτοφανή επίπεδα, θεωρώ υποχρέωσή μου να απευθυνθώ σε σας για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα ώστε να καταστεί απολύτως σαφές ποιΑ είναι η πραγματικότητα και ποια είναι η λάσπη η οποία όλο αυτό το διάστημα συστηματικά εξαπολύεται εναντίον μου από τα πλοκάμια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και από παράγοντες ή «παραγοντίσκους» εντός και εκτός του Δήμου Αθηναίων. 

Το 2004-2005 παρακολούθησα μετά από συνέντευξη και επιλογή Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού κύκλου Σπουδών το οποίο συνδιοργάνωσε η Β΄ έδρα του Jean Monnet και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα μαθήματα διεξάγονταν στο 5ο όροφο του νέου κτιρίου του Παντείου (ακόμη εκεί διεξάγονται τα μεταπτυχιακά μαθήματα) Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη κάθε εβδομάδα από τις 18:00 έως 21:00 και η παρακολούθηση ήταν υποχρεωτική (σήμερα σε πολλά μεταπτυχιακά η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική, οι δε συνολικές ώρες κατά πολύ λιγότερες). Τα εξάμηνα παρακολούθησης ήταν δύο (στο σύνολο των μεταπτυχιακών και σήμερα είναι δύο) με ενδιάμεσες εργασίες, εξετάσεις ανά εξάμηνο και διπλωματική εργασία μετά το πέρας των εξαμήνων (ότι ακριβώς ισχύει και σήμερα). 

Μετά την αποπεράτωση του κύκλου Σπουδών κατετέθη με αίτηση ο τίτλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων το οποίο με ομόφωνη απόφαση μου χορήγησε επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών ύψους 35,00 ευρώ! Τις ίδιες περιόδους οι περικοπές στο μισθό μου λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων άγγιζαν ή και ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ ετησίως. Το 2014 στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τη νομιμότητα των τίτλων σπουδών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο απάντησε με το με υπ΄ αριθμ. πρωτ.:…/15-10-2014 έγγραφο: «όσον αφορά το από Σεπτέμβριο του 2005…….στο όνομα Βασίλειος Πολυμερόπουλος είναι γνήσιο». 

Το 2016 έγινε καταγγελία στο Σώμα Επιθεωρητές- Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ότι δέκα (10) Διευθυντές του Δήμου Αθηναίων έχουν πλαστά πτυχία. Μετά από επανέλεγχο η Διεύθυνση Προσωπικού απάντησε στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης όσον αφορά στο δικό μου τίτλο σπουδών με το εμπιστευτικό υπ΄ αριθμ. πρωτ.: …./15-4-2016 έγγραφό της ως εξής: «με το με Α.Π:……. έγγραφο του Παντείου Πανεπιστημίου………… προκύπτει η ολοκλήρωση παρακολούθησης Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και απόκτησης σχετικού Πιστοποιητικού Σπουδών μετά από επιτυχή ολοκλήρωση των γραπτών δοκιμασιών και την υποστήριξη της Διπλωματικής του εργασίας».

Η γνησιότητα και η νομιμότητα αυτών των εγγράφων αμφισβητούνταν από την Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων και ανερυθρίαστα διακήρυσσαν ότι τα προαναφερόμενα έγγραφα δεν υπήρχαν και οι τίτλοι ήταν πλαστοί. Το 2005 μετά από δεκαεπτά (17) χρόνια υπηρεσίας κρίθηκα ομόφωνα Προϊστάμενος Τμήματος, αφού δεν είχα αποδεχθεί να γίνω με ανάθεση παρά τις επανειλημμένες προτάσεις που μου είχαν γίνει. Το 2008 κρίνομαι ομόφωνα Διευθυντής λόγω φακέλου και όχι λόγω μεταπτυχιακού, μη αποδεχόμενος πάλι τις προτάσεις που μου είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για ανάθεση Διεύθυνσης. 

Να υπενθυμίσω όμως ότι και οι δύο συνδικαλιστές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων, Σταυριανίδης και Πότα, όταν δέχθηκαν αντίστοιχη πρόταση, την αποδέχθηκαν εν είδη αρπακτικών, κι αν και συνδικαλιστές έγιναν διορισμένοι Διευθυντές. Οι διαδικασίες λογικά θα σταματούσαν εδώ όπως συνέβη και για τους υπολοίπους Διευθυντές. Προφανώς λόγω «υπερβολικού ζήλου»… ο Διευθυντής του Προσωπικού άρχισε να ξαναστέλνει έγγραφα… όπου θεωρούσε ότι μπορούσε να πλήξει την υπηρεσιακή μου οντότητα. 

Το δε Πάντειο Πανεπιστήμιο ξανά απαντά: «τα Πιστοποιητικά παρακολούθησης του Μεταπτυχιακού κύκλου… είναι γνήσια. Το Πιστοποιητικό παρακολούθησης του εν λόγω Μεταπτυχιακού κύκλου Σπουδών δεν αποτελεί Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε επίπεδο Masters». Εκεί δε που η Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων-ΣΥ.ΡΙΖ.Α αρχικά κραύγαζε περί πλαστότητας κ.λπ., ανερυθρίαστα, κάνοντας στροφή 180 μοιρών και αφού προηγουμένως τους έγιναν δύο μηνύσεις, ανακοινώνουν ότι αυτοί δεν μιλάνε για πλαστότητα αλλά προφανώς αναφέρονται σε διοικητικές πράξεις. Από κει και πέρα ξεκινά μια προσπάθεια απόλυτης στοχοποίησής μου σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα που διαθέτει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τη συνεπικουρία και παραγόντων του Δήμου. 

Η κομματική «Αυγή» δημοσιεύει ανώνυμα άρθρο για το πρόσωπό μου, ο κ. Ρήγας Αξελός φέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο επικαλούμενος το άρθρο της εν λόγω εφημερίδας. Η δε «Αυγή» κάνει ολοσέλιδη δημοσίευση τις θέσεις του κ. Αξελού που ήταν οι θέσεις της ίδιας. Επικαλούμενος δε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το δημοσίευμα της «Αυγής» το οποίο είχε επικαλεστεί τον κ. Αξελό ο οποίος επικαλέστηκε δημοσίευμα της «Αυγής» εκδίδει και κομματική ανακοίνωση. 

Με κεντρική καθοδήγηση του ΣΥΡ.ΙΖ.Α. όλα τα μέσα που μπορεί να επηρεάσει επιδόθηκαν σε μια ενορχηστρωμένη και διαρκή επίθεση. Επειδή αποτέλεσμα και πάλι δεν υπάρχει, οι προσπάθειες συνεχίζονται με κάθε δυνατό μέσο… Καλείται να παρέμβει η επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο Εισαγγελέας και το μόνο που δεν έχουν καλέσει ακόμη είναι ο Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου!!! 

Ο φάκελος μου με τα προσωπικά μου έγγραφα, Εμπιστευτικά και μη γίνεται «φέιγ βολάν», αφού διέρρευσε από τη Διεύθυνση Προσωπικού (προφανώς από συγκεκριμένο άτομο) όπου φυλάσσετε μαζί με όλους τους υπολοίπους φακέλους. 

Είναι η μεγαλύτερη στοχοποίηση συνδικαλιστή που έχει υπάρξει ποτέ και μάλιστα από ένα ολόκληρο κόμμα και τα κατευθυνόμενα πιόνια του. Ας είμαστε ξεκάθαροι. Τις επόμενες ημέρες είναι το 36ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με πρώτη δύναμη τη Δ.Α.Κ.Ε. Δημοσίου και επέρχεται η συγκρότηση του νέου Προεδρείου στο οποίο κύριο ρόλο θα διαδραματίσει η Δ.Α.Κ.Ε. 

Ότι χειρότερο για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ακολουθούν οι εκλογές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων στο οποίο η Α.Σ.Κ. σταθερά καταλαμβάνει μια από τις τελευ- ταίες θέσεις και βεβαίως συνυπολογίζουμε τα απωθημένα διαφόρων θλιβερών παραγοντίσκων. Το ποιος θα γίνει Πρόεδρος στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το αποφασίσει ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ούτε η «Αυγή» ούτε οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι του με τους οχετούς λάσπης που εξαπολύουν. 

Αν υπήρχε, αγαπητοί συνάδελφοι, πρόβλημα πολιτικό, πλαστότητας, δόλου κ.λπ. αντιλαμβάνεστε τι πραγματικά θα είχε γίνει. Αν δεν ήταν ένα διοικητικό ζήτημα διαβάθμισης μεταπτυχιακού το οποίο κρίθηκε με την τότε Νομοθεσία που ίσχυε (από το 2003), θα είχαν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα… κάτι που προσπαθούν και τώρα με όλες τους τι δυνάμεις. 

Παρότι σε αυτή την σκευωρία ενεπλάκη όλος ο μη- χανισμός προπαγάνδας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. από ανύπαρκτους συνδικαλιστές της Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων μέχρι και τον τελευταίο στρατευμένο κομματικό δημοσιογράφο, δεν ζήτησα ούτε τη βοήθεια ούτε τη στήριξη κανενός, διότι πολύ απλά δεν την είχα ανάγκη, διότι καθαρός ουρανός αστραπές ουδέποτε φοβήθηκε!!! Παρόλα αυτά με ξεκάθαρη στάση η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηλίτευσε όλη αυτή την αθλιότητα. 

Ξεκάθαρη και η στάση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. η οποία δεν δέχθηκε καν να παραλάβει τις έγγραφες καταγγελίες της Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων. Πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων όπως γίνεται με τα κουρελόχαρτα (τα πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι στη διάθεση των πάντων). 

Το ίδιο ξεκάθαρη ήταν η στάση όλου του Δ.Σ του Σ.Ε.Δ.Α. όπως και της Κεντρικής Επιτροπής της Δ.Α.Κ.Ε. του Δημοσίου Τομέα. Έφθασαν όμως στο εξωφρενικό σημείο να προσπαθούν ένα διοικητικό πρόβλημα να το μετατρέψουν σε πολιτικό και να συνδέουν την οποιαδήποτε διοικητική πράξη αφορά εμένα με τις κομματικές μου ιδιότητες, τη Ν.Δ. ακόμη και τον αρχηγό της τον κ. Κ. Μητσοτάκη. 

Στην απόγνωσή τους λόγω της δημοσκοπικής κατρακύλας και προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για αποπροσανατολισμό, έχουν ανακηρύξει σε κεντρική πολιτική τους θέση το ποιό είναι το επίπεδο του μεταπτυχιακού που διαθέτω. Η τέλεια αθλιότητα… ή… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται… 

Έχουν κάνει τα πάντα χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Σε επίπεδο πολιτικό, συνδικαλιστικό, δημοσιογραφικό, διοικητικό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Μια διοικητική πράξη δεν πρόκειται να της αλλάξουν τη μορφή και να την μετατρέψουν σε πολιτική ή οποιουδήποτε άλλου είδους όση πολιτική ή συνδικαλιστική αλητεία κι αν διαθέτουν. 

Δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω ούτε βήμα πίσω. Απλούστατα εξαναγκάζομαι πλέον στον καθένα που με θίγει, έστω και κατ’ ελάχιστον, να του απαντώ και με αγωγή και με μήνυση. ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! Αν νομίζει η Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι θα βρίσκομαι σε έναν συνεχή διάλογο μαζί τους απαντώντας στις αθλιότητές τους, πράγμα το οποίο επιδιώκουν μέχρι τουλάχιστο το Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και όχι μόνον, πλανώνται πλάνη οικτρά… 

Άλλωστε εγώ δεν διαθέτω ούτε πληρωμένους δημοσιογράφους για να μου γράφουν τις ανακοινώσεις ούτε κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Για να τους αφαιρέσω το οποιαδήποτε επιχείρημα και να σταματήσουν τα παιχνίδια εντυπώσεων και προπαγάνδας, έχω ζητήσει: 

1. Από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη να διερευνήσει-ελέγξει το πώς ο φάκελός μου διανεμήθηκε στα πέρατα της Ελληνικής Επικράτειας. 
2. Να επιταχύνει την οποιαδήποτε διοικητική διαδικασία με βάση το διοικητικό δίκαιο ώστε να σταματήσει η λάσπη και λιβελογραφία των στρατευμένων κονδυλοφόρων. 
3. Από τη Ν.Δ., να προχωρήσει σε αναστολή οποιασδήποτε κομματικής μου ιδιότητος χρησιμοποιεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να στρέφεται εναντίον της (Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Μέλος Κόμματος κ.λπ.) ώστε κάθε επιχείρημά του να πέφτει στο κενό. 
4. Έχω ζητήσει από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων την παρέμβασή της. Πέραν από τις μηνύσεις που έχω καταθέσει και τα εξώδικα που έχω αποστείλει, στον καθέναν που θα συνεχίζει να λασπολογεί θα συνεχίζω να απαντώ, όπως προανέφερα, με μήνυση και αγωγή. 

Δεν περιμένω να σταματήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι συνοδοιπόροι του τις πολιτικές και συνδικαλιστικές αλητείες. Τουναντίον περιμένω τι άλλο θα επινοήσουν… Κανείς όμως να μην διανοηθεί ότι θα κάνω έστω και ένα βήμα πίσω ή ότι δεν θα με βρίσκουν μονίμως απέναντί τους.

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ… ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοικτή Επιστολή του Βασίλη Πολυμερόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">