ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναλυτική παρουσίαση των μελών της νέας κυβέρνησης

Αναλυτική παρουσίαση των μελών της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό και οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τη Ντένια Σαρακίνη (5/11/2016)


Αφού κάνει αναλυτική παρουσίαση η ΕΡΤ, εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, ούτε καν να υπάρχουμε !!!

Έπειτα από 39 χρόνια συγκεκριμένων προτάσεων, και έχοντας την αλληλοδιαδοχή πότε της ΝΔ και άλλοτε του ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας, οι συμπολίτες μας στα νότια προάστια μπορούν να αξιολογούν αν υπάρχει πρόθεση αποκαταστάσεων.

Δεν μπορεί το μισό του Ν.Αττικής να μην έχει σε λειτουργία ούτε ένα δημόσιο η ιδιωτικό ΜΜΕ. Τα κοντινότερα ιδιωτικά βρίσκονται το ένα στο Φάληρο, και το άλλο στην Καλλιθέα, όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι δημόσια δομή, και ουδεμία σχέση έχουν με τα νότια προάστια.  

Ο Νίκος Παππάς, ως αρμόδιος σήμερα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών, και παράλληλα και Ενημέρωσης, πρέπει να προωθήσει τη ζύμωση σε διακομματικό πολιτικό επίπεδο,  διαμόρφωσης μιας δημόσιας ψηφιακής δομής στα νότια προάστια, ώστε να θέσουμε εμπρός την ψηφιακή Ραδιοφωνία. ( Κάτι πρέπει να έχουμε και εμείς στα νότια ως ιστορική μας ταυτότητα κ. υπουργέ.)


Σας θυμίζουμε ότι στα νότια και νοτιοανατολικά προάστια έχουμε μια κεραία πάνω στο δημαρχείο της Αργυρούπολης, μια δεύτερη του Γλυφάδα FM στην Τερψιθέα, όμως και οι δυο επί δεκαετίες είναι ανενεργές, και έχουν μείνει ως σημεία αναφοράς του παρελθόντος, της διαπλοκής η οποία ακολούθησε, και όσων κάκιστα εδραιώθηκαν στη χώρα μας.

Δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να προκύψουν διαφοροποιήσεις; 
Αν θεωρείτε τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση, ότι δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, οφείλουμε να το διαμορφώσουμε εμείς, άρα αντιλαμβάνεστε επαρκώς...

Φροντίστε εσείς να είστε σωστοί με το λαό, ώστε ο λαός να μην έχει αξιώσεις σε πολιτικό επίπεδο, και να αποσύρει τις αξιώσεις του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναλυτική παρουσίαση των μελών της νέας κυβέρνησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">