ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι παρακαταθήκη θα αφήσει η σημερινή κυβέρνηση στην χώρα μας;

Επ' ευκαιρία του ανασχηματισμού της κυβερνήσεως

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα, και το λαό, δεν διαπιστώνουμε να υπάρχει διάθεση ώστε να υπάρξει πολιτική παρακαταθήκη, ειδικά από ένα κόμμα αριστεράς, το οποίο στα δυο χρόνια διακυβέρνησης πολώθηκε, κατακερματίστηκε, και διχάζει τους πολίτες.

Αν αδυνατεί η σημερινή κυβέρνηση, και τα στελέχη, να αφουγκραστούν τους πολίτες, και να διαμορφώσουν μια ουσιαστική μεταρρύθμιση (μεταρρυθμίσεις) στη χώρα μας, για την ωφέλεια του λαού, και συγκεκριμένα αφήνοντας το στίγμα της διαμορφώνοντας όρους για την ισχύ ιστορικής ταυτότητας, ειδικά στα νότια προάστια Αττικής, έπειτα από λίγα χρόνια κανείς δεν θα θυμάται ότι πλην των καπιταλιστικών αστικών κομμάτων βρέθηκε στην διακυβέρνηση και ένα κόμμα με αριστερό πρόσημο.

Σαφώς θα υφίστανται τα μονομερή οφέλη ορισμένων στελεχών, και ίσως και των οικογενειακών τους προσώπων, όμως επί της ουσίας, χωρίς διαμόρφωση όρων ιστορικής ταυτότητας, η οποία συνεπάγεται έμπρακτων υλοποιήσεων - πολιτικών, η διακυβέρνηση από ένα κόμμα αριστεράς δεν θα δηλώνει τίποτα στον πολίτη της μελλοντικής Ελλάδος.

Για εμάς η Ιστορική ταυτότητα διαδραματίζει τον κυριότερο ρόλο, ώστε να υφίστανται συγκεκριμένα σημεία αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

«Το άνοιγμα στους 40άρηδες και ο o Πρωινός καφές»

Όταν βλέπουμε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ τίτλους όπως αυτόν που προηγείται, οφείλουμε να θυμίσουμε, ότι πριν από τριάντα χρόνια, σε εποχές που ο μέσος όρος του υπουργικού συμβουλίου μιας κυβέρνησης ήταν τα 60-65 χρόνια, και κυβερνούσαν πρωθυπουργοί των 70 ετών, ο μοναδικός πολίτης δημόσια ( ραδιοφωνικά) που εξεδήλωσε το όριο των πρωθυπουργών και εν γένει υπουργών να πέσει στα 40 έτη ήταν αποκλειστικά ο υποφαινόμενος, ο οποίος όπως αντιλαμβάνεστε υπονομεύεται ακόμα και σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «πρωινός καφές» του πρωθυπουργού θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και σε κάθε περίπτωση πολύ τακτικά. Σε αυτόν θα συμμετέχουν οι τρεις υπουργοί Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Είμαι αυτός που έθεσε το πήχη να πέσει το ηλικιακό όριο και στο δήμο Γλυφάδας, όμως δεν πρόκειται να ακουστεί έστω και μια αλήθεια από το στόμα τους , ούτε να μας εκπροσωπήσουν, γιατί τα άτομα είναι απαράδεκτα.

* Δεν πρόκειται να ξεχάσω τι πόλεμο δέχτηκα όταν προεκλογικά πρότεινα το όριο ( μέσος όρος) του υποψηφίου δημάρχου να είναι τα 40 χρόνια, και όχι μόνο το πίστευα, είχαμε υποχρέωση να το διαμορφώσουμε. Όπως εσείς, έτσι και εγώ, γνωρίζω ότι στη Γλυφάδα υπάρχουν παιδιά καλής στόφας, χωρίς τις παθογένειες που επικρατούν στο λαό μας, και ένα από αυτά πρέπει να ανατρέψει μαζί με εμάς την νεοφιλελεύθερη συνδιοίκηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι παρακαταθήκη θα αφήσει η σημερινή κυβέρνηση στην χώρα μας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">