ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν υπάρχει προβοκάτσια εσείς θα απολογηθείτε στους πολίτες

Παραπληροφόρηση από εμάς προσωπικά δεν έγινε ποτέ, και αποδεικνύεται από όσα θέτουν δημόσια εκβιαστές, οι οποίοι ενώ δηλώνουν δεξιοί, και υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια, όπως και με καθολικότητα συκοφαντιών εις βάρος της κυβέρνησης την αξιωματική αντιπολίτευση, την προεκλογική περίοδο, στο δήμο Γλυφάδας,  είχαν εξαγοραστεί από τον Κ.Κόκκορη και είχαν τυπώσει μερικές χιλιάδες φύλλα διαφημιστικής προβολής της παρατάξεως Κόκκορη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε ομιλία του Κ.Κόκκορη στην πλατεία Καραϊσκάκη, την προεκλογική περίοδο, συγκεκριμένος παραταξιακός του, ο οποίος είχε επωμιστεί το ρόλο μοιράσματος της εν λόγω φυλλάδας διαφημιστικής προβολής, όταν έφτασε κοντά σε εμένα ώστε να επιδώσει μια από αυτές, και αντελήφθη ποιος είμαι, συγκεκριμένα μου είπε πάρε μια ''να καθαρίσεις τα τζάμια'', άρα σε τόση υπόληψη είχαν τον συγκεκριμένο εκδότη στην εν λόγω παράταξη.

Αν υπάρχει προβοκάτσια εσείς θα απολογηθείτε στους πολίτες, διότι εμείς μπορεί ορισμένες φορές να ασκούμε έντονη κριτική, όμως ποτέ δεν έχουμε υβρίσει ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε την Γεννηματά, ούτε τον Λαφαζάνη, όπως και σειρά άλλων αντιπολιτευόμενων εντός και εκτός του κοινοβουλίου.

Στον αντίποδα ορισμένοι έμμισθοι καθυβρίζουν, και βρίζουν δημόσια τον πρωθυπουργό της χώρας. Όπως αντιλαμβάνεστε τα αίτια είναι σαφή, δεν επιδέχονται παρερμηνείας.

Επισημαίνουμε για πολλοστή  φορά, και δεν ασχολούμαστε με την πεζή τοπική επικαιρότητα, διότι θεωρούμε σημαντικότερα όσα ισχύουν σε πολιτικό επίπεδο έπειτα του ανασχηματισμού, το γεγονός πλειάδας τοπικών εκδοτών -δημοσιογράφων, κ.α., οι οποίοι περιστρέφονται κυρίως γύρω από τη ΝΔ και τα στελέχη της.

Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω, διότι ο χρόνος στενεύει...και τουλάχιστον εμείς δεν εκβιάσαμε ποτέ κανένα. Σε αντιδιαστολή άλλων, δεν πλευρίσαμε
κομματικά στελέχη, ούτε πιέσαμε, ούτε εκβιάσαμε κάποιο από αυτά, και έχουμε μια σειρά από σαφείς και δημόσια εκτεθειμένες αιτήσεις μας για όσα θεωρούσαμε ότι συντελούν σε μια υγιή κοινωνική συνοχή στα νότια προάστια για το σύνολο των κατοίκων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν υπάρχει προβοκάτσια εσείς θα απολογηθείτε στους πολίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">