ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημόσια Εξομολόγηση

Ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στο χρήμα, δεν μπορεί να πιστεύει στον αληθινό Θεό, σύμφωνα με την Εκκλησία, όμως το ανάλογο ισχύει και για τον άνθρωπο, δεδομένου ότι ο φιλάργυρος δεν πιστεύει σε κανένα άνθρωπο παρά μόνον στον Μαμωνά.

Ο Χριστός είχε πει '' Δεν μπορείτε να προσκυνάτε και τον Θεό και τον Μαμωνά'' , και δεν είχε χρησιμοποιήσει τον διάβολο, διότι θεωρούσε ότι το χρήμα είναι η μεγαλύτερη έκφανση του Σατανά και όλων των αρνητικών που μπορεί να διαμορφωθούν στην ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου.

Εμείς βέβαια δεν είμαστε πιστοί, είμαστε αριστεροί, και έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση όσων αφορά τόσο την εκκλησία, στις οποίας τους κόλπους έχουμε τους μεγαλύτερους Σατανάδες και αντίχριστους μαμωνάδες, όσο και το χρήμα - ύλη.

Αν δεν μπορεί μια κυβέρνηση του παρόντος, έστω και ανασχηματισμένη, η οποία βρέθηκε στην εξουσία προτάσσοντας ιδέες της αριστεράς, να διαμορφώσει σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο διαφοροποίηση των όρων του άκρατου καπιταλισμού, ώστε να κερδίσουν και να ζήσουν περισσότεροι πολίτες στη χώρα μας, είναι αποτυχημένη.

Εδώ, στα νότια προάστια, έχουμε μια απτή πραγματικότητα, έχουμε πολλούς συμπολίτες και συμπολιτισσές μας σε καθεστώς ανεργίας, οι οποίοι/ες επιδιώκουν απλά μια θέση εργασίας, μια μόνιμη θέση εργασίας, ώστε να εξασφαλιστεί το μέλλον τους και η διαβίωσή τους.

Εμείς έχουμε μια σειρά από προτάσεις, όμως δεν έχουμε καμία αρωγή επί σειρά ετών αρχικά από το δήμο, ο οποίος τελεί σε καθεστώς κομματοκρατίας από αστικά κόμματα, για την ευημερία των στελεχών και μελών τους, και στον αντίποδα από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, επίσης κομματικών στελεχών, όπως και από την περιφέρεια Αττικής, σαφέστατα κομματικών στελεχών.

Ομολογουμένως αυτή τη πραγματικότητα την γνωρίζουν άπαντες, όπως παράλληλα έχει τύχει να γνωρίζουν σειρά από τις προτάσεις μας, όπως είναι η δημιουργία μιας δημόσιας δομής ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στα νότια προάστια Αττικής, θυγατρικής της ΕΡΤ, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε τριάντα οικογένειες να ανασάνουν, και εν συνεχεία να διαδραματίσουν ένα ουσιώδη ρόλο για εκατοντάδες και χιλιάδες συμπολιτών μας.  

Ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τι έχει να δηλώσει επί του συγκεκριμένου, γνωρίζοντας ότι σε σειρά φερόμενων τοπικών media υποκρύπτεται ο παράγοντας διαπλοκή, έχοντας τόσο οικονομικούς παράγοντες, όσο και πολιτικούς, οι οποίοι καθορίζουν την δομή λειτουργίας και των δημοσιευμάτων;  

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία, και τα κατά τόπους στελέχη της, οι οποίοι επιθυμούν να ξαναβρεθούν στην διακυβέρνηση της χώρα μας, και αξιώνουν εκλογές, τι έχουν ως τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος;

Μη νομίζετε ότι θα κερδίσετε σε επίπεδο κοινωνίας με λαϊκισμό και χωρίς να παρέχετε ουσιώδεις λύσεις στους πολίτες. ( Σας κάνουμε και δωρεάν ρεκλάμα, όμως δεν κερδίζετε από αυτή τους πολίτες )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmai.com  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημόσια Εξομολόγηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">