ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναβλήθηκε η παρατήρηση του ''κόκκινου'' πλανήτη

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η παρατήρηση του πλανήτη Άρη από τη Γλυφάδα αναβλήθηκε. 

Τώρα μεταξύ μας, όπως λέγαμε στον κατασχεμένο Γλυφάδα FM, τι σόι National Geographic,  Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, και δήμος Γλυφάδας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τα καιρικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρουν οι ''γαλάζιοι'' του δήμου Γλυφάδας, το επόμενο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νοητή επίσκεψη στον “κόκκινο πλανήτη”, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. 

Εμείς σας θυμίζουμε ότι για πολλά χρόνια καθημερινά από τις 6 μ.μ. σας κάναμε μια νοητή επίσκεψη στον ''πλανήτη'' άμεση δημοκρατία και συνδιαμόρφωση, τα οποία κατάργησαν όσοι απολαμβάνουν τα χρήματά σας επί δεκαετίες. 

Το National Geographic, θα τοποθετήσει τηλεσκόπιο στην πλατεία Εσπερίδων, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Μέσα από το φακό υπερσύγχρονων τηλεσκοπίων, δίνεται η μοναδική ευκαιρία σε όλους να παρατηρήσουν ουράνια σώματα, καθώς και τον πιθανό επόμενο προορισμό του ανθρώπου στο ηλιακό μας σύστημα, τον πλανήτη Άρη. 

Αν σας συναρπάζει το διάστημα και οι πλανήτες, επισκεφθείτε τη Γλυφάδα το επόμενο Σάββατο το απόγευμα και μάθετε περισσότερα για το διάστημα αλλά και για τον κόκκινο πλανήτη!

Σαφέστατα τον ''κόκκινο'' πλανήτη μπορεί να τον δείτε από τηλεσκόπια, είτε από χιλιάδες βίντεο στο tube, όμως, την άμεση πραγματική δημοκρατία στην γενέτηρά της δεν πρόκειται ποτέ να την βιώσετε όσο δρομολογείται άτομα των αστικών κομμάτων να διοικήσουν το τόπο μας, και ειδικότερα τους ''γαλάζιους''.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναβλήθηκε η παρατήρηση του ''κόκκινου'' πλανήτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">