ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι σε ξένα χέρια


Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι σε ξένα χέρια, όμως σε ξένα χέρια βρίσκεται συνολικά το μέλλον αυτής της χώρας και του λαού, και εμείς μπορεί να αναλογιζόμαστε τις ανησυχίες των εργαζομένων, όμως αδυνατούμε να είμαστε πανταχόθεν παρόντες, δεδομένου ότι για εμάς κάποιοι επιτήδειοι στον ίδιο μας το τόπο, μας στέρησαν την εργασία έπειτα από επένδυση, και από χρόνια εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στον Αστέρα Βουλιαγμένης προχώρησαν την Τρίτη σε 24ωρη στάση εργασίας καταγγέλλοντας ότι διακόπτεται η λειτουργία του ξενοδοχείου για 18 μήνες.

Το Σωματείο εργατοϋπαλλήλων του ξενοδοχείου είχε προχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα το βασικό τους αίτημα που είναι η διασφάλιση της εργασίας των περίπου 1.000 υπαλλήλων του ξενοδοχείου.


Ο λόγος της απεργίας των εργαζομένων του Αστέρα Βουλιαγμένης είναι οι ανυπαρξία εξηγήσεων για το τι μέλλει γενέσθαι όσων αφορά το μέλλον τους.

Οι εκπρόσωποι των νέων ιδιοκτητών ανακοίνωσαν την εθελουσία έξοδο και το γεγονός ότι θα βάλουν λουκέτο στον Αστέρα για 2 χρόνια!

Σαφώς δεν παρείχαν στους εργαζόμενους  εξηγήσεις τι θα ισχύσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο οποίο θα παραμένουν άνεργοι, ούτε αν θα επιστρέψουν στην εργασία τους αμέσως μετά την ''ανακαίνιση''.

Με στοιχεία
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι σε ξένα χέρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">