ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Νίκου Βέρτη

- Είχε και χρηματοκιβώτιο, τι το ήθελε; (Δεν γνώριζε ότι δεν παρέχουν ασφάλεια;
- Δεν παρακολουθεί την επικαιρότητα; ( Δεν ρίχνει καμία ματιά στο tube;)
- Όσα περιείχε το χρηματοκιβώτιο ήταν αποκτημένα νομότυπα; ( Πόθεν έσχες κανονικότατο και με καταβολή όλων των φόρων; )

Θύμα κλοπής από διαρρήκτες, έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Η διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην μεζονέτα του γνωστού καλλιτέχνη στην περιοχή της Βούλας και ενώ ο ίδιος έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι του.

Οι δράστες σαν έτοιμοι από καιρό, διέρρηξαν το παράθυρο πρώτου ορόφου και κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της κατοικίας, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν το σύστημα ασφαλείας.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί, ανενόχλητοι, κατάφεραν να εντοπίσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε ο γνωστός καλλιτέχνης και στην κυριολεξία να το σηκώσουν ολόκληρο και να το πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον διάσημο τραγουδιστή για την διάρρηξη, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Η συγκεκριμένη διάρρηξη που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της πολυδαίδαλης σπείρας της Μαφίας των τσιγγάνων που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, φέρνει στην επιφάνεια των ερευνών τα ασύλληπτα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, ανάμεσα τους και ορισμένοι από τους φερόμενους αρχηγούς του “Συνδικάτου”, τα οποία την τελευταία στιγμή και ίσως ειδοποιημένοι από αστυνομικούς συνεργούς τους, κατάφεραν να εξαφανιστούν, περνώντας μάλιστα μαζί τους πολλά μετρητά και κοσμήματα, προερχόμενα βέβαια από επιλεγμένες διαρρήξεις σε σπίτια επωνύμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, για την εξιχνίαση της διάρρηξης στην μεζονέτα που διαμένει ο Νίκος Βέρτης, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς ακόμα να είναι σε θέση να βγάλουν από το “κάδρο” των ερευνών, τα ασύλληπτα μέλη του Ρομά “Συνδικάτου της Μαφίας”, οι οποίοι απεδείχθη πως είχαν καλές πληροφορίες για τα σπίτια των επωνύμων της Αττικής.

Οι αστυνομικοί, είναι πεπεισμένοι πως το “Μαφιόζικο Συνδικάτο” είχε έναν “σαλονάτο” πληροφοριοδότη, οποίος τους έδινε ακριβείς πληροφορίες με το αζημίωτο βέβαια για τα σπίτια πλουσίων και επωνύμων Αθηναίων.

Ο συγκεκριμένος “πληροφοριοδότης” στις συνομιλίες που είχε καταγράψει ο “υπέρ κοριός” της ΕΛ.ΑΣ κατά την διάρκεια των ερευνών για την εξάρθρωση του “Συνδικάτου”, ονομάζονταν από τους εμπλεκόμενους ως ο “Έλληνας” και ακόμα οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποιήσή του.

Σημείωση: Οι πληροφορίες προέρχονται από την ΓΑΔΑ, η από την αστυνομική διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής; 

Κάποια στιγμή ''προβαλλόμενοι'', ''επώνυμοι'' και μη, πρέπει να ξεστραβωθείτε όσων αφορά τις θέσεις και τις διακηρύξεις μας, πριν από δεκαετίες στο τοπικό ραδιόφωνο των Νοτίων Προαστίων Αττικής, το οποίο διώχτηκε επανειλημμένα από το οργανωμένο έγκλημα, και την μαφία, η οποία νέμεται τα νότια προάστια σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο, ώστε να μην υπάρξει πρόοδος και ασφάλεια των κατοίκων.

Ενημερωθείτε επαρκώς όσων αφορά τις θέσεις της *''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ'' για τον ''Ψηφιακό Πίνακα'', ο οποίος αποτελούσε την επαρκή ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, και από την ημέρα που ανακοινώσαμε τις πρωτοποριακές μας πολιτικές, όσων αφορά τον δήμο Γλυφάδας, και εν γένει τα Νότια προάστια, ξεκίνησε ο πόλεμος της πολιτικοοικονομικής μαφίας, ώστε να εξοντώσουν τον πρωτεργάτη των FM, και παράλληλα επιστήμονα της τεχνολογικής μετεξελίξεως και προόδου στο τόπο μας.

Οι πουλημένοι ακόμα και σήμερα υπονομεύουν την ουσιαστική πρόοδο στο τόπο μας, υπονομεύουν τα νότια.  


Διαβάστε: Η Ψηφιακή πολιτική ( Ας βρεθεί έστω και ένας (1) ο οποίος να δηλώσει δημόσια ότι δεν τα μεταδώσαμε πριν από δεκαετίες από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM )

* Η Ανεξάρτητη Γλυφάδα, επίσης, είχε ανακοινωθεί πριν από δεκαετίες, παράλληλα των πρωτοποριακών μας εξαγγελιών για τον δήμο της προόδου, και σαφώς έπειτα από σειρά διώξεων και υπονομεύσεων, με στόχο την φυσική μας εξόντωση, ματαιώθηκε τότε η δημιουργία και η συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές. 

Έκτοτε παρουσιάστηκαν πολλοί και διάφοροι, και ''ανεξάρτητοι'' διεκδικητές των εδράνων του δήμου, όμως προσωπικά δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Νίκου Βέρτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">