ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέτρο Κωστόπουλε κατάλαβες πραγματικά πόσο μακριά πάει η κακία;

Κατάλαβα πόσο μακριά πάει η κακία.

Πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο εν λόγω, σε μια συνέντευξη είχε δηλώσει το συγκεκριμένο, και δεδομένου ότι έκτοτε έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, και έχουν επέλθει διαφοροποιήσεις σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, σήμερα, Πέτρο Κωστόπουλε καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο μακριά πάει η κακία, και αν έχει υπάρξει διεύρυνση; 

Να το απαντήσεις στους τηλεθεατές που σε παρακολουθούν, διότι εγώ δεν σε έχω παρακολουθήσει ποτέ, ούτε έχω ακούσει παλιότερα έστω και μια δική σου εκπομπή στο ραδιόφωνο, και μάλλον το ανάλογο ισχύει και εσένα, αν όμως θυμάσαι... κάτι σου είχα στείλει όταν ήσουν στο αποκορύφωμα της λαμπρής δόξας του ομίλου επιχειρήσεων, και μάλλον το απαξίωσες, η ακόμα μπορεί και να μην το είδες, διότι οι περισσότεροι, όπως και εσύ, ζουν στην δική τους πραγματικότητα, ενώ η απτή - αληθινή πραγματικότητα, είναι έτη φωτός διαφορετική. ( Βλέπε τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας, με ορισμένους οι οποίοι λόγω της κομματικής ιδιότητας, και της συντεχνίας στην οποία ανήκουν, θεωρούν ότι θα βρίσκονται εσαεί στα πράγματα.) 

* Η πραγματικότητα σήμερα σε πλανητικό επίπεδο διαφοροποιείται σε κλάσματα δευτερολέπτου, και κάθε δευτερόλεπτο γεννιούνται νέοι πολυεκατομμυριούχοι, οι οποίοι είναι απλά οι κάτοχοι μιας πρότυπης ιδέας. ( Προσωπικά έχω χιλιάδες, και δεν θέλω τα εκατομμύρια )

Παραθέτω την παλαιότερη συνέντευξη και ένα δεύτερο συγκεκριμένο ερώτημα: Μολονότι ευεργετήθηκες πέραν του δέοντος από το ΠΑΣΟΚ, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο, όταν σου προσέφεραν το αστρονομικό ποσό για το μερίδιο ( πακέτο) των μετοχών της IMAΚO γιατί αρνήθηκες; Μήπως η εκτίμηση ήταν τελείως φεύγα, η παίζεται κάτι διαφορετικό; 

Ένα ραδιόφωνο, το οποίο δημιουργήθηκε  με μερικές δεκάδες, η εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, έφτασε να εκτιμάτε πολλά εκατομμύρια, και περιοδικά τα οποία στην κυριολεξία χαρίστηκαν για λίγες δεκάδες ευρώ, κόστιζαν εκατομμύρια.

Η συνέντευξη

Τι κέρδισες από την οικονομική σου περιπέτεια;

Τίποτα απολύτως. Πιο σοφός γίνεσαι, αλλά με πικρό τρόπο. Είναι μια αρνητική εμπειρία που κρατάει πολλά χρόνια, η οποία με έκανε πιο σοφό, όμως σε πράγματα που δεν θα ήθελα να γίνω. Εγώ από μικρός ζούσα σε έναν κινηματογραφικό κόσμο, πιο πολύ χολυγουντιανό, παρά εφιαλτικό σαν του Μπέργκμαν ή σαν του Ταρκόσφκι. 

Όλα τα έβλεπα κινηματογραφικά, σαν να παίζω σε ταινία. Ήρθε η ώρα που κατάλαβα πως δεν παίζω σε ταινία. Προσγειώθηκα στον πλανήτη Γη με το κεφάλι, από πολλά χιλιόμετρα. Εκεί κατάλαβα ότι ζούσα σε έναν κόσμο που ήταν μόνο στον εγκέφαλό μου. 

Έτσι είναι οι Υδροχόοι, λένε. Κατάλαβα καλύτερα τις έννοιες φίλος, συνεργάτης, οικονομική πραγματικότητα, αλλά και το πόσο μακριά πάει η κακία. Να πω ότι χάρηκα που τα κατάλαβα; Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι χειρότερο ον από αυτό που δείχνει. Κι αυτό δεν είναι ευχάριστο, δεν μου άρεσε. Εκεί έγινα σοφότερος.

Σημείωση: Να αναφέρω ενδεικτικά την περίοδο που δεν υπήρχε κανείς από τους παραδοσιακούς εκδότες στο διαδίκτυο, ούτε καν τα πολικά κόμματα, επεξεργαζόμενος τις ονομασίες των περιοδικών, των εντύπων τους, κ.α., μπορούσα να κατοχυρώσω μερικές εκατοντάδες domain name, και στη συνέχεια να αξιώνω αρκετά χιλιάρικα από ιδιοκτήτες εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, τηλεοράσεων, κ.α. ώστε να τους τα πασάρω - (πουλήσω). Δεν το έπραξα, διότι δεν με ενδιέφεραν τα πολλά χρήματα από μια πρότυπη ιδέα.

* Ακόμα και το glyfada.gr θα το είχα κατοχυρώσει πολλά χρόνια πριν από τον δήμο, και από όσους τοποθετούν ώστε να μασάνε επί αρκετά χρόνια τα χρήματα των συμπολιτών μας. ( Δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος - μέθοδος ώστε να κάνεις test τους υπολοίπους )

* Πολικά κόμματα, και όχι πολιτικά, εσκεμμένα το έγραψα, γιατί στους κόλπους τους λόγω πόλωσης υφίσταται πολύ αρνητικό φορτίο και κάνει πολύ ψύχρα, και μάλλον ο λαός θα περίμενε ακριβός το αντίθετο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέτρο Κωστόπουλε κατάλαβες πραγματικά πόσο μακριά πάει η κακία; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">