ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο ΕΣΡ: Επανέφεραν αυτούς που μας στέρησαν την Αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM

Επανέφεραν στο ΕΣΡ αυτούς που μας στέρησαν την Αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1991

Αντιλαμβανόμαστε επαρκώς την ανεξαρτησία του ΕΣΡ, δεδομένου ότι το 1991 με τον Ροδόλφο Μορώνη στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, δεν γνωρίζουμε σε ποιο ρόλο, και επί κυβερνήσεως ΝΔ, ενώ είχαμε καταθέσει την αίτηση - παράβολο για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FMουδέποτε λάβαμε βεβαίωση λειτουργίας, τις οποίες παρείχαν κατά κόρον σε κομματικούς τους ημέτερους, και στα διαπλεκόμενα των γνωστών τους χρηματοδοτών.

Η νέα σύνθεση του ΕΣΡ μπορεί να υπήρξε ώστε να καλυφθούν οι σκοπιμότητες και οι ανάγκες μιας χούφτας οικογενειών, όμως πλην του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τις τηλεοπτικές άδειες, από την μαφία των ιδιοκτητών, υπάρχει εντονότερο ενδιαφέρον από εμάς, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στη χώρα μας ώστε να υπάρξει ιδιωτική ραδιοτηλεόραση.  




Ο Πρόεδρος  Αθανάσιος Κουτρομάνος, ο Αντιπρόεδρος Ροδόλφος Μορώνης και τα νέα μέλη του ΕΣΡ αναλαμβάνουν τη μετάβαση προς το νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Για την ραδιοφωνία δεν κάνουν καμία αναφορά, δεδομένου ότι η υφιστάμενη αντισυνταγματικότητα και διαπλοκή των ιδιοκτητών είναι αυταπόδεικτη, όπως και η παράβαση καθήκοντος από τη πλευρά των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των διορισμένων τους.

Μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων, αλλά και παιχνίδια συναίνεσης και ισχύος τόσο στο παρασκήνιο, όσο και στο προσκήνιο της Διάσκεψης των Προέδρων, συγκροτήθηκε το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έχει καταστεί κομβικό πεδίο μάχης μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που η καθεμία από την πλευρά της έστειλαν τα μηνύματα τους στα νέα μέλη του ΕΣΡ, αμέσως μόλις βγήκε λευκός καπνός από τη Διάσκεψη των Προέδρων.

Αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο ΕΣΡ, με πρόεδρο τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο, τον οποιο αρχικά είχε προτείνει για τη θέση αυτή η ΝΔ και αποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με αποτέλεσμα τελικά να επιτευχθεί συναίνεση στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο προηγούμενος πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης, είχε προταθεί από τον τότε πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, του ΠΑΣΟΚ, και γνωστό για τις τηλεφωνικές εντολές τις οποίες παρέχει σε δημοσίους υπαλλήλους κ.α., ώστε να φροντιστούν οι ημέτεροι και ψηφοφόροι τους.

Ο νέος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου. δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης, έχει διατελέσει διευθυντής και μέλος του ΕΣΡ κατά τις περιόδους 1991-1993 και 2002-2005 και υπήρξε πρώην αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ επί κυβέρνησης Σαμαρά μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ. 

Θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να ασχοληθεί με την αδειοδότηση των γνωστών σας όλους διαπλεκόμενων οικογενειών, ώστε να συνεχίζεται η αντισυνταγματικότητα στο χώρο των ερτζιανών. 

Όσων αφορά την κυβέρνηση, και τη ΝΔ, κρίνονται από το κοινωνικό σύνολο για τις επιλογές τους και τις πολιτικές τους, διότι όπως προείπαμε ο αντιπρόεδρος της συνθέσεως του ΕΣΡ ήταν μέλος του ΕΣΡ την περίοδο 91 - 93 που δεν μας παρασχέθηκε βεβαίωση λειτουργίας έπειτα από το σύνολο των δικαιολογητικών, αίτηση, καθώς και παράβολο.

Επίσης,  ο Ροδόλφος Μορώνης ήταν στο ΕΣΡ το 2005, επί κυβερνήσεως ΝΔ, που κατόπιν μηνύσεων δόθηκε εντολή από το ΕΣΡ για το κλείσιμο του τοπικού σταθμού, ενώ οι ''κύριοι'' οι οποίοι κατέθεσαν τις μηνύσεις, ( ευεργετημένοι του ΠΑΣΟΚ ) λειτουργούν κατά παράβαση των θεσπισμένων περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ έπρεπε σύμφωνα με όσα ισχύουν νομικά να λειτουργήσουν μια οκταετία.

Επίσης, σας θυμίσουμε ότι σε σειρά αιτήσεων προς το ΕΣΡ, επί προεδρίας Λασκαρίδη δεν έγινε επανεξέταση των κατατεθειμένων αιτήσεων και παραβόλων μας, άρα για εμάς σύμφωνα με όσα αναφέρουμε το ΕΣΡ ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη αρχή.

Να είστε βέβαιοι ότι σύντομα σε περίπτωση που δεν υπάρξει επανεξέταση των κατατεθειμένων αιτήσεών μας, καθώς και παραβόλων, ώστε να μας παρασχεθεί αδειοδότηση, θα προσφύγουμε κατά παντός υπευθύνου, άρα και των πολιτικών κομμάτων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Διαδώστε το γιατί είναι η απόλυτη Αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο ΕΣΡ: Επανέφεραν αυτούς που μας στέρησαν την Αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">